Conan Macera İsmi Hk.

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
1,970
5,048
Navajo Köyü
Herkese Selam.
Conan kalenin altında eski bir yerden çıkış arıyordu eski bir kralın ölmüş mumyasını görüyordu yanlış bir şey yaptığı an mumya dirilip saldırıyordu onunla çetin bir mücadele sonrası galip geliyordu. Mumya oranın eski kralıydı...
Bu maceranın adı nedir?

Not: Mezardaki Yaratık macerası değil.

duvarsürüngeni

Aktif Üye
28 Ağu 2011
451
1,075
İyi akşamlar. Ufak bir araştırma yaptığımda anlattığınıza yakın iki macera yakalayabildim. Conan'a pek aşina olmadığım için "Mezardaki Yaratık" macerası hangisi bilmiyorum ama yine de yardımcı olabilme umuduyla bulduğum bilgileri paylaşmak istedim.

İlk macera Conan the Barbarian Red Nails'tan (1983) "He Comes from the Dusk"

İkinci bulduğum macera ise 92.sayı olan "Conan the Barbarian vs. The Thing in the Crypt!".

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
1,970
5,048
Navajo Köyü
Maalesef bunlar değil, yardımın için teşekkür ederim.

Not:
Evet Macera Adı Mezardaki Yaratık.
Okuduğum Alfa yayınlarıydı ve maceranın çevirisi ve çizimleri biraz değişikti. Alfa yayıncılık serisinde arayayım.

Son düzenleme:

Emiremre

Yeni Üye
18 Nis 2022
20
15
İyi akşamlar. Ufak bir araştırma yaptığımda anlattığınıza yakın iki macera yakalayabildim. Conan'a pek aşina olmadığım için "Mezardaki Yaratık" macerası hangisi bilmiyorum ama yine de yardımcı olabilme umuduyla bulduğum bilgileri paylaşmak istedim.

İlk macera Conan the Barbarian Red Nails'tan (1983) "He Comes from the Dusk"

İkinci bulduğum macera ise 92.sayı olan "Conan the Barbarian vs. The Thing in the Crypt!".
Bana dönüş yapabilir misiniz acaba