Conan Lal Kitap DHC Renkli Seri Sayı 12 - Dul Bırakan (Yeniden Tarama)

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,060
20,546
Kamlançu
Arkasına bile bakmadan kaçarken bıraktığımız Conan, bir hapishane hücresinde uyanır. Ne olduğunu, nasıl buraya düştüğünü bile hatırlamamaktadır. Kurtulmasına vesile olacak olan Tuth-amon'un öldürmeye çalıştığı Kalanthes, o sırada oradan geçmektedir. Conan fırsatı değerlendirir. Kalanthes kefaleti ödemek için bir şart koşar: En iyi koruması olan Janissa ile dövüşmek! Conan için çocuk oyuncağı gibi görülen bu dövüşün sonunda ne olacak? Janissa kim? Tüm bunları bulacağınız Dul Bırakan macerası (bu hafta için) her güne bir Conan kampanyamız dahilinde aşağıdaki linklerden temin edilebilir....

cnnlaldhc12dlbrkn.jpg

Tarama: Direnc11
Düzenleme: Shoryuken

Sayın Yeryüzü şahsında
Tüm çizgi roman severler için...
İyi okumalar.

Dipnot: Kapakta yazan başlık ile iç kapaktaki başlık birbirini tutmuyor. Bu da ilginç bir durum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Şub 2010
15,006
545,592
Conan'ın dul bıraktıklarıyla büyükşehir belediyesi kurulurdu

Tarayan, düzenleyen direnc11&shoryuken dostlara yürekten teşekkür ediyorum

İmecenin Diyara kazandırdığı harika dostluk örneği için de ayrıca teşekkürler...

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,133
77,382
hiçbiryerde :)
Direnç ve Shoryuken dostlar, emek vermişler,
bir de ismimi anmışlar, mahçup oluyorum
böyle durumlarda, sağolun efendim, teşekkür ederim.
İlk Conan'ı bu seriden okumaya başlamıştım,
heyecanlı ve keyifli hikayeleri tekrar okumak ta
güzel olacak.
Dostlara selamlar, saygılar...

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
28,990
İzmir
Orijinal seride bu maceranın asıl kadını Red Sonya'ydı.
Kalanthes'e Marvel serilerinde yarımcı olan kılıçlı dişi şeytandır. Galiba yayın hakkı yüzünden Janissa yaratıldı. Red Sonya telif hakkı Dynamite Comics'te Conan ve Kull Dark Horse Comics'te. Galiba aynı nedenden Dark Horse Chronicles of Conan serisinde CTB 66-67 ve 68. sayıları basmadı. Bu sayılarda Red Sonya yer alıyor. (Bakınız Lal Kitap Klasik Conan cilt 9)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,014
85,034
Kasımpaşa
Tarayan dostum Nihat'a, düzenlemeyi yapan sevgili Shoryuken dostumuza ve nefis bilgilerle yorum yapan tüm dostlara teşekkürler..