Conan BD Albüm 06

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
674
19,027
Conan
Albüm 06) Ay Işığındaki Demir Heykeller

ULp2bE.jpg

Tercüme ve Balonlama benden yeni bir damla daha...

BRAN MAK MORN

Çeviri & Balonlama
13 Tem 2011
193
2,242
Az önce 1. sayısını fark edip devamının gelmesini temenni etmiştim. Temennimin gerçekleşeceğini, 6. ve 7. sayıyı da görünce içim rahatladı doğrusu. Değişik bir tarzda da olsa Conan okumak her zaman keyif verici olmuştur benim için. Değerli paylaşımlarınıza çok çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
674
19,027
Çok teşekkür ederek bir soru sorayım: 5. Sayı neden yok acaba?

sizce neden yok? Ve acaba olacak mı? Olacaksa ne zaman olacak? Gelecek program mı? Yoksa çok yakında mı? :Z Acaba beklesek mi, yoksa beklemesek mi? Sizleri seviyorum...
Bir abi, arkadaş, dayı ya da dede tavsiyesi... Bıkmadan usanmadan bekleyiniz. Şunun şurasında ne kaldı ki!
(NOT: Tabi ne kaldığını sadece ben bilirim... Yaşasın kötülük, yaşasın meraklı çizgiroman severler, yaşasın çizgiroman kardeşliği...

aksamsefasi

Süper Üye
5 Eki 2018
3,809
76,843
İzmir
sizce neden yok? Ve acaba olacak mı? Olacaksa ne zaman olacak? Gelecek program mı? Yoksa çok yakında mı? :Z Acaba beklesek mi, yoksa beklemesek mi? Sizleri seviyorum...
Bir abi, arkadaş, dayı ya da dede tavsiyesi... Bıkmadan usanmadan bekleyiniz. Şunun şurasında ne kaldı ki!
(NOT: Tabi ne kaldığını sadece ben bilirim... Yaşasın kötülük, yaşasın meraklı çizgiroman severler, yaşasın çizgiroman kardeşliği...
hahaha bu yazının arkasından Erol Taş gülüşünü duyar gibi oldum birden :)

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
462
1,658
Kısaca, takip edin, pişman olmazsınız diyor ''dede'' haliyle üstat. ne de olsa tecrübe