trutalbruth
Çeviri & Balonlama
Şimdi bu biraz karışık. Şöyle ki;
Her ne kadar ismi "Değirmen" olsa da kitabın içeriğinin bununla zerre alakası yoktur. "Değirmen" bir sonraki sayının macerasıdır. Fakat o da "Lanetli bitkilerin ini" diye geçmektedir. Zaten bu da ikinci maceranın ismidir. Sanırım Alfa böyle uygun görmüş Büyük ihtimalle bu yanlışı 3. seride düzelteceklerdi ama bildiğim kadarıyla 3. seri bu sayıya kadar gelemedi.
İlk macera olan "Gri Kurt'un ihaneti" daha önce yeni maceralar dizisi sayı 42 için albay üstad tarafından tarandığından ve gayet güzel olduğundan ben yeniden taramadım. Diğer macerayı tarayıp ikisini birleştirdim.
Böylelikle listeye bir çizik daha atmış olduk. O kırmızılara gıcığım evet
Kırmızılara ölüüüm!!
CROM! ölüleri say!!
İçerik:
Gri Kurt'un ihaneti
(The Savage Sword of Conan - 104 - The Treachery Of The Gray Wolf)
Ateşteki Şeytan
(Conan the Barbarian - 162 - Destroyer In The Flame)
Her ne kadar ismi "Değirmen" olsa da kitabın içeriğinin bununla zerre alakası yoktur. "Değirmen" bir sonraki sayının macerasıdır. Fakat o da "Lanetli bitkilerin ini" diye geçmektedir. Zaten bu da ikinci maceranın ismidir. Sanırım Alfa böyle uygun görmüş Büyük ihtimalle bu yanlışı 3. seride düzelteceklerdi ama bildiğim kadarıyla 3. seri bu sayıya kadar gelemedi.
İlk macera olan "Gri Kurt'un ihaneti" daha önce yeni maceralar dizisi sayı 42 için albay üstad tarafından tarandığından ve gayet güzel olduğundan ben yeniden taramadım. Diğer macerayı tarayıp ikisini birleştirdim.
Böylelikle listeye bir çizik daha atmış olduk. O kırmızılara gıcığım evet
Kırmızılara ölüüüm!!
CROM! ölüleri say!!
İçerik:
Gri Kurt'un ihaneti
(The Savage Sword of Conan - 104 - The Treachery Of The Gray Wolf)
Ateşteki Şeytan
(Conan the Barbarian - 162 - Destroyer In The Flame)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.