Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 056 - Tutsak Kraliçe

12 Şub 2010
15,003
546,672
56conan000.jpg

Sayın albay şahsında
tüm çizgi roman tutkunlarına armağandır
Saygılarımla

Eksik olan 27. sayfa ilave edilerek link yenilenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,149
İstanbul-İzmir
Bakınız baştan söyliyeyim:
Beğenmezsem para vermem :D
Alırım içeriğine bakarım ha bir de süpriz olmazsa hiç olmaz bak!
Parasıyla değil mi diyeceğiz yakında nasılsa netteki sitelere bakılırsa veririm parasını alırım!

Not : H...tirrrrr!!! Ulan bu parayla arasan bulamazsınlardan biriymiş ya??????
Eh anladınız siz onu :)

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,999
22,729
Sarıyer
Gagası ayrı bir bela, kuyruğu başka bir bela, pençeleri hepten fena. Ters bir canavara sarmış bizim iri oğlan ama olsun kızı kurtarmak için değer.

Teşekkürler üstadım.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,014
85,582
Kasımpaşa
Ne kadar maceralı bir tarama süreci olduğunu bizzat sahibinden dinlediğim bu mükemmel tarama ile sahip olduğum Conan için çok teşekkür ederim. Orjinal kitabı okur gibiyim.. Çizgi roman ve insan sevgisi, adamı işte böyle 50'sinden sonra bilgisayar ve tarama uzmanı haline getirir. Felsefe basit ben okudum sizlerde okuyun, hatta havalar biraz düzelsin eksik sayıları da gidip alacağım diye sözü var, daha ben ne diyeyim, insanın hası ve dost olmakla her zaman övünebileceğiniz bir arkadaşınız.. Sağol ağabey..Ömrün uzun, sağlığın yerinde olsun. Kendine ve kitaplara iyi bak.. Sevgiler..

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,575
3,400
bi tutsak kraliçe yada prenses bende bulsam hemen kurtaracam, nedense bambaşka bi güzellikleri oluyor :)
sağolasın

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
142,497
Eline sağlık haluk abi...
Bu seriyede el atmışsın...
Paylaşım ve emeğin için teşekkür ederim.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,064
2,809
rapid uçmuş fakat dns ayarınız uygunsa ekenciz dostumuzun linki çalışıyor- teşekkürler.