Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 005 - Oniki Gözlü Yaratık

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
3,990
11,424
İşte akan suların durduğu bir paylaşım. Hem Conan Hemde İlk yayın
Daha ne olsun üstadım, paylaşımınız için teşekkür ederim. Sonsuz sevgi ve saygılarımla

bin1surat

Yeni Üye
29 Eyl 2016
76
89
Bu paylaşımdan sonra bende iştaha geldim uzun zamandır depomda duran koleksiyonumu şöyle bir karıştırdım Conan Altın Seri dev ciltlerini buldum(eski saman kağıt baskılı) ayrıca Conan süper aylık albümleri de buldum.İçlerinde "Conan 20.yüzyılda" bile var geneli 1991-1992 basımı ayrıca alfa yayınları grafik dizisi ve Conan tam maceralı aylık albümler serisini de buldum bu kitapların ebatları da uzun ve geniş;20 senedir bu kutuları açmamıştım kitapların kondisyonlarının da bozulmadan kaldığına çok sevindim.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
3,990
11,424
Bu paylaşımdan sonra bende iştaha geldim uzun zamandır depomda duran koleksiyonumu şöyle bir karıştırdım Conan Altın Seri dev ciltlerini buldum(eski saman kağıt baskılı) ayrıca Conan süper aylık albümleri de buldum.İçlerinde "Conan 20.yüzyılda" bile var geneli 1991-1992 basımı ayrıca alfa yayınları grafik dizisi ve Conan tam maceralı aylık albümler serisini de buldum bu kitapların ebatları da uzun ve geniş;20 senedir bu kutuları açmamıştım kitapların kondisyonlarının da bozulmadan kaldığına çok sevindim.

Çizgi Diyarı bizleri geçmişimize götürüp getirmekle kalmıyor çıkınlarda saklanan hazineyi de bizlere hatırlatıyor. Bu hatırlatmayı size sağladığı için Çizgi Diyarı arşivinde olmayan ciltleri paylaşmanızı bekleriz. Kitaplarınızı tekrar tekrar iyi okumalar dilerim.