Son düzenleme:
Sayın doruk, bu tarihi dergiyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Çizgili forumdan alındığı belli oluyor. Olsun, sınırlı sayıda vip dışında hiç kimsenin indiremediği bu güzel dergileri burada paylaşmak daha iyi. Bir işe yarasın. O kapanan meşhur site acaba turşusunu mu kuracaktı bunların. Bu çeşit dergilerin çoğalmasını dilerim. İyi günler.
Sevgili baybora;
Dergi o ''meşhur'' forumdan alınmış değildir.
O forumada benim tarafımdan taranarak koyulmuştur.
Tarafımdan taranmamış herhangi bir dokümanı buraya taşımamın söz konusu dahi olmayacağını beni tanıyanlar bilir.
Turşu kurar veya kurmaz o forum sakinlerinin bileceği iştir,sözlerimize lütfen dikkat edelim.
Son olarak bu dergilerin çoğalmasını bizzat sağlayabilirim sizin için önemliyse.
Keyifli okumalar.
EDİT:Birkaç gün önce kullanıcı adımı orada tanındığım haline ben rica ederek değiştirttim.Paylaşımlara bundan sonra başladım.
İlk burada paylaşmadığım kitapların kapaklarındanda ismini bilerek silmiyorum.Kimseden gizleyecek birşeyimiz yoktur.
Doğal ve dürüst davranış şeklide budur.
Sayın doruk, bu paylaşımdaki yazımda cevabınızı şu anda okudum. Düşünmeden ve acele ile yazdığım o ifadeler için sizden özür dilerim. Tabii ki dergileri ilk olarak sizin paylaşıma açtığınızı bilmiyordum. Böyle olunca istediğiniz yerde paylaşmak hakkınız. Ayrıca o siteden bahsederken biraz haddimi aştığımı farkettim. İfademin pek çok arkadaşı ve yöneticilerimizi de rahatsız ettiğini görmek beni daha da üzdü. Sizden ve diğer tüm arkadaşlardan tekrar tekrar özür dilerim. Amacım asla kimseyi kırmak, üzmek, karışıklık yaratmak değildi. Sadece sitemizin üstün özelliklerinin başka hiçbir siteye benzemediğini biraz ters bir biçimde anlatmıştım. Yeni paylaşımlarınızı da bekler, iyi günler dilerim.
Sayın doruk, bu paylaşımdaki yazımda cevabınızı şu anda okudum. Düşünmeden ve acele ile yazdığım o ifadeler için sizden özür dilerim. Tabii ki dergileri ilk olarak sizin paylaşıma açtığınızı bilmiyordum. Böyle olunca istediğiniz yerde paylaşmak hakkınız. Ayrıca o siteden bahsederken biraz haddimi aştığımı farkettim. İfademin pek çok arkadaşı ve yöneticilerimizi de rahatsız ettiğini görmek beni daha da üzdü. Sizden ve diğer tüm arkadaşlardan tekrar tekrar özür dilerim. Amacım asla kimseyi kırmak, üzmek, karışıklık yaratmak değildi. Sadece sitemizin üstün özelliklerinin başka hiçbir siteye benzemediğini biraz ters bir biçimde anlatmıştım. Yeni paylaşımlarınızı da bekler, iyi günler dilerim.