çizim ve senaryo ile ilgili e-book

margath

Yeni Üye
1 Eyl 2011
24
77
Arkadaşlar, arşivinde ''framed ink:drawing and composition for visual storytellers '' in PDF si olan varsa ve paylaşırsa çok makbule geçecek.!
Şimdiden teşekkür ediyorum..

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,151
Arkadaşlar, arşivinde ''framed ink:drawing and composition for visual storytellers '' in PDF si olan varsa ve paylaşırsa çok makbule geçecek.!
Şimdiden teşekkür ediyorum..

Sevgili margath, istediğin kitabı aşağıdaki adresten hem online okuyabilir hem de bilgisayarına pdf formatında indirebilirsin.

framed_ink_kapak.jpg

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,755
Kasımpaşa
Sevgili üyemiz, mesajınız bir talep içerdiği için ilgili bölüme taşıdım.
Herhangi bir istekde bulunan üyelerimiz bu bölümü kullanırlarsa isteklerine daha çabuk ulaşabilirler.

margath

Yeni Üye
1 Eyl 2011
24
77
nasıl bi güzellik bu yaa! yemin ederim 10 gündür bakmadığım köşe bucak kalmadı .size de yöneticimiz scanfan'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum..

margath

Yeni Üye
1 Eyl 2011
24
77
sağolasın.o bölümdekileri sayenizde yükledim zaten .Arkaplanların yoğunlukta olduğu bir öykü dizini.biraz daha biraz daha derken boğuldum,tıkandım.Ama ölmeden bir yada iki bölüm hazırlamak istiyorum.nasip çok teşekkürler...

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,151
sağolasın.o bölümdekileri sayenizde yükledim zaten .Arkaplanların yoğunlukta olduğu bir öykü dizini.biraz daha biraz daha derken boğuldum,tıkandım.Ama ölmeden bir yada iki bölüm hazırlamak istiyorum.nasip çok teşekkürler...

Eğer ticari açıdan bir sakıncası yoksa hazırladığınız taslaklarınızı/eskizlerinizi ÇD'nda paylaşırsanız memnun oluruz.
Ya da bir sayfası filan da olabilir. Size kolaylıklar diliyorum.