Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar fasiküllerimi muhafaza etme sorunum var. Siz nasıl muhafaza ediyorsunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada ciltletme dışında önerilerinizi bekliyorum
burada satıldığı gibi fasiküller için poşet alabilirsiniz. tabi sağda solda dağınık durmaması için geniş bir kutuda sıralamanız da yer sorununu halleder.
kırtasiyelerde falan fotokopi makinası için A4 kağıtları için kutu olur. onlardan bir tane isteyebilirsin.
Ben tüm kitaplarımı tarayıp bütün dostlarıma gönderiyor, onlarla birlikte saklıyorum.. Hatta saklamaları için diğer dostları da davet ediyorum.. Benim ki biraz saçma ama en azından tozlarını silkelemek zorunda kalmıyor, sararmalarını da engelliyorum..
Profesör sterç aldım ve çizgiromanlarımın hemen hepsini sterçledim iyice her tarafından. Bir sorun olmaz değil mi hava vs. almıyor ya bir sorun olur mu ?