Çizgi Romanları Okuyamıyorum

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,002
20,977
Gaziantep
Sevgili arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.Yaşım 59.Çizgi roman delisiyim.Ama bu bilgisayar konusu beni epey aşıyor.Kitapları indiriyorum.O kadar daha ileri gidemiyorum.Açılmıyorbir türlü.Tabi okuma olanağımda olmuyor.Nasıl bir yol izlemeliyim.

devrimk

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
19 Ağu 2010
326
1,255
Winrar programı da dosyaları açar fakat size önerim Comicrack programı.

sayfasında
ComicRackSetup09130.exe yazan bağlantıya tıklayın.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,033
denize sıfır
Sevgili arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.Yaşım 59.Çizgi roman delisiyim.Ama bu bilgisayar konusu beni epey aşıyor.Kitapları indiriyorum.O kadar daha ileri gidemiyorum.Açılmıyorbir türlü.Tabi okuma olanağımda olmuyor.Nasıl bir yol izlemeliyim.

burada okuma programı var indir birini biz sana o kitapları okuturuz canını sıkma sakince bi ucundan başlayalım bizde bilmiyorduk öğrendik sizin de okumamanız için bir sebep yok..biraz sabır hepsini çözeriz..:)

http://www.cizgidiyari.com/forum/cizgi-roman-okumak-icin-gerekli-programlar-t2256.html

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,142
4,714
Değerli dostum açılmıyor dediğiniz hangi kitap eğer bilirsek daha yararlı oluruz...Sanırım pc nizde birkaç program eksik .Öncelikle kitaplarımız zipli yükleniyor .Bunun için bir sıkıştırma programı okuyucunuz olmalı.winzip winrar gibi.Ardından devrimk arkadaşım söylemiş comicrack veya ben cdisplay kullanıyorum proramlarından biri ..Eh gerisi kolay .Yinede takılırsan bana dön.İyi okumalar.Unuttum birde pdf dosyalar için adobe reader...