Çizgi roman

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
234
Mudanya/Bursa
Arkadaşlar ben daha önce Conan'ı okumuştum ve bu aralar zagor ve marvel çizgi romanlarını okuyorum (zagor'u bu siteden indirdim :D)
Ve bunlar yetmiyo bana ya :D cidden söylüyorum yetmediler,başlayabileceğim bir çizgi roman söylerseniz iyidir :) Tex veya Diabolik'e başlamayı düşünüyorum,dediklerimden birine başlıyayımmı yoksa öneri yapabilecek arkadaşlar var mı ?

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
234
Mudanya/Bursa
Çoğunlukla kovboy,kızılderililerin geçtiği çizgi romanları seviyorum (western yani) Western olarak ne önerebilirsiniz ?

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,000
20,978
Gaziantep
Sevgili "jolan16" yapacağın en iyi şey;Eskileri Çizgi Diyarı'ndan okuyup biraz daha yenileri satın alman.Ben öyle yapıyorum.İstiyorum ki çizgi roman ve çizgi roman yayınlayan kitapevleri yaşasın.
Önerim;Teksas'la başlayıp,Tex,Ken Parker,Mister No,Dylan Dog, bizden Karaoğlan ve diğerleriyle sürdürmen.

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
234
Mudanya/Bursa
Önerileriniz için teşekkürler :) ''Tex'' abi zaten benim yaşadığım yerde bir tek çizgi roman satan yer var orası da en az 25 km uzaklıkta evime...Yol kısa olsa her gün alırım yani,yaşarlar baya :D (para bol gibi konuşuyorum bide :) 2 liraya zagor falan satıyolar onları alırım yani) :)

12 Şub 2010
15,003
546,887
Dampyr, modern zaman kovboyu gibidir, kovboylu, kızılderilili maceraları da çoktur. Polisiyeden Nick Raider, Julia öneririm. Teks, Ken Parker ve Büyülü Rüzgar'sız çizgi roman okurluğu olmaz.

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,367
3,561
Midgard
Bir Western sever olarak kendi fikirlerimi söyleyeyim :)
Başlangıç Menüsü:
Tex,Tommiks,Teksas
Ara Yemek:
Kaptan Swing,Zagor,Tom Braks
Ana Yemek:
Büyülü Rüzgar,Ken Parker
Tatlı:
Red Kit :D

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
234
Mudanya/Bursa
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar :) Büyülü rüzgar,nick raider,dampyr kesin okuyorum...Teks'i bilgisayara indirdim bi sayısını vakit bulunca okuyacağım :)