Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında çok güçlü çizer kadrosu olmasına rağmen Türkiye'de çizgi roman bir türlü uzun soluklu olmamış ve devamı giderek azalmış. Günümüzde ise teknolojiye (tv. bilgisayar vb) yenik düşerek neredeyse tükenme noktasında. Geçenlerde Ayvalık'da Haşim Öz (Hoz Comics)' ü ziyaret etmiştim ve uzun uzun sohbet ettik. Kısaca çıkan sonuç vahimdi. İnşallah Türkiyede'de hak ettiği derğeri görür diyelim...
Sayın Atamahmut keşke Haşim Bey'e artık çizgi roman yayınlayıp yayınlamayacağını da s
Sevgili Caretta Haşim abiye elbette sordum. Elinde 3 tır dolusu basılmış çizgi roman olduğunu ve bunları elinden çıkarması gerektiğini yoksa bekleyeceğini dile getirdi. Zaten hayatımda o kadar çizgi romanı ilk kez bir arada gördüm desem yalan olmaz. Elindekiler bitene kadar da ahşap oymacılığına devam edecekmiş. Ne yalan söyleyim harika ahşap çalışmaları çıkarmış bile. Önümüzdeki ay tekrar orada olacağım. İnşallah uzun uzun konuşur bir röportaj şekline getirip burada sizlerle paylaşırım. Sevgilerle.