Çizgi Roman Önerisi

Anatonyum

Yeni Üye
3 Tem 2013
1
0
Selamlar arkadaşlar ben foruma yeni katıldım ve çizgi romanlar hakkında hiç bir fikirm yok Isparta'da yaşıyorum ve burda çizgi roman bulabilirmiyim bilmiyorum. bana dijital elde far etmez ama nasıl bir seriden başlıcam bilmiyorum. Kısacası önerilerinizi bekliyorum Önerilerinizi bekliyorum umarım beni anlamışsınızdır

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,367
3,561
Midgard
Nelerden hoşlanırsınız? Teksas-Tommiks,Batman-Superman,Sipru-TenTen. Yani western, süperkahraman ve ya tamamen farklı bir şey. Ne türden hoşlandığınızı söylerseniz ona göre bişeyler önerebiliriz :)

kral27700

Kıdemli Üye
20 Nis 2012
131
199
GAZİANTEP
Size tavsiyem bulduğun ilk çizgi romanı al oku. Çizgi romanların iyisi kötüsü olmaz, bilakis okudukça keyif alırsın. Sonrada zamanla ağır çizgi roman bir hastalığa yakalanırsın. Aradan 40 yıl geçse yine bırakamazsın. Tıpkı benim gibi olursun. 48 yaşındayım 1 hafta sonra 49 yaşıma gireceğim sanırım 40 yıldır, bulduğum eski yada yeni olsun tüm çizgi romanları keyifle tekrar tekrar okurum.

tokgoz32

Kıdemli Üye
4 May 2011
161
199
Öncelikle aramıza hoşgeldin hemşehrim. Maalesef Isparta da çizgiroman bulman pek mümkün değil.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,166
78,445
hiçbiryerde :)
Isparta'da beş altı yıl kalmıştım,küçük,şirin bir şehirdir,iyidir...
BİR KAÇ GÜN ÖNCE YAZMIŞTIM ŞUNLARI: kendi sevdiğim,önerebileceğim çizgi romanlar:
1- Fumetti (italyan çizgi roman):Ken Parker (Alaska),Büyülü Rüzgar,Corto Maltese,Mister No.,Martin Mystere,Zagor,Tex,Nathan Never,Julia

2- Comics (Amerikan ):Yürüyen Ölüler,Creepy,Eerie,Barbar Conan'ın Vahşi Kılıcı,Bone

3- Frankofon (fransız ekolü):Bouncer,Okko, Samuray,Red Kit,Ten Ten

4- Manga (japon çr.):Lone Wolf and Cub,Death Note,

5- Türkiyeden:Abdülcanbaz,En Kahraman Rıdvan,Karaoğlan,Tolga,Zifirname,Dumankara

6- Tek Sayilik Macera (One Shot): Logicomix,Erteleyiş - Gibrat,Cash,Uçma Sanatı

7- Mini Seri:Volto Nascosto, Berlin, Le Grand Duc...

8- Çizgi Diyarı Çeviri Balonlama dostlarından : Bu bölümdeki hazineleri tek tek sayamam,
hepsi sizi bekliyor...
Bunların bir kısmını diyarda,bir kısmını ise
kitabevlerinde bulabilirsiniz.
Şehirdeki ana gazete bayisine,varsa D&R gibi
bir kitabevine sipariş verebilirsiniz,
veya forumumuzdaki Yayınevleri ve Çizgi roman satış noktaları - Çizgi Roman Diyarı linkinden
online alışveriş yapabileceğiniz,bilgi alabileceğiniz
sahaf ve diğer noktalara ulaşabilirsiniz...
Keyifli okumalar...