Çizgi Roman Okumanın Faydaları

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
2,018
5,164
Navajo Köyü
1-zevk verir (bu tez kesindir kendimden ve çevremden biliyorum:))
2-insanların kişiliklerini öğrenebilirsiniz (ç. r. ın vazgeçilmezi olan casuslar,hainler,kalleşler vs :) )
3-hayal ve sezgi gücünü geliştirir (yine benden örnek hep başbakan olmak istemişimdir ve 6. hissim en az zagor kadar kuvvetlidir:))
4-esrarengiz olaylara şaşmazsınız (örnek zagor un maceraları:))
5-hep iyiler kazanır kötüler hezimete uğrar (örnek hemen hemen tüm çizgi romanlar:))
6-adalet her zaman yerini bulur (en çok zagor ve mister no da:))
7-yabancı dil ve deyimler öğrenirsiniz (puxa vida,goddam,ugh,wa-he,woah, birde deyimler canına yandığım, bin kunduzlar adına:))
8-kendinizi ç.r. da başröl zannedersiniz (bana en çok zagor da olur:))

örnekleri çoğaltabiliriz ama bu kadar kafi varsa sizinde ekleyeceğiniz bekliyorum çizgi roman okumak bence bambaşka bir duygudur abartmıyorum kelimelere sığmaz

:wbtr::wbtr::wbtr::wbtr::wbtr:

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,378
1-zevk verir (bu tez kesindir kendimden ve çevremden biliyorum:))
2-insanların kişiliklerini öğrenebilirsiniz (ç. r. ın vazgeçilmezi olan casuslar,hainler,kalleşler vs :) )
3-hayal ve sezgi gücünü geliştirir (yine benden örnek hep başbakan olmak istemişimdir ve 6. hissim en az zagor kadar kuvvetlidir:))
4-esrarengiz olaylara şaşmazsınız (örnek zagor un maceraları:))
5-hep iyiler kazanır kötüler hezimete uğrar (örnek hemen hemen tüm çizgi romanlar:))
6-adalet her zaman yerini bulur (en çok zagor ve mister no da:))
7-yabancı dil ve deyimler öğrenirsiniz (puxa vida,goddam,ugh,wa-he,woah, birde deyimler canına yandığım, bin kunduzlar adına:))
8-kendinizi ç.r. da başröl zannedersiniz (bana en çok zagor da olur:))

örnekleri çoğaltabiliriz ama bu kadar kafi varsa sizinde ekleyeceğiniz bekliyorum çizgi roman okumak bence bambaşka bir duygudur abartmıyorum kelimelere sığmaz

:wbtr::wbtr::wbtr::wbtr::wbtr:

1- haklısınız zevk verir.. ama zevkler ve renkler tartışmaya açık konu değillermidir :)
2- insanların kişilikleri... off bu ağır bir konu.. okuduğu kitap, çr vesaire bunlarla insanlar yargılanamazki ?
3- alternatif olarak sizide görmek siyasete tat katacaktır :)
4- neden sebep ilişkisini öğrendikten sonra niye şaşalımki ? eğitim eğitim eğitim........
5- fantastik dünyada öyle olması gerekmezmi ? ayrıca olay dağılır.. sosyalajı toplum bilim vs..... ya kötüler kazansa ? örnek alacağımız kötü olurdu değilmi :)
6- zaman... akıl fikir... sabır..............
7- maybe :Ğ
8- Ben başrolum... Bakunini zopayla kovalıyorum mesela :Z

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
2,018
5,164
Navajo Köyü
1- haklısınız zevk verir.. ama zevkler ve renkler tartışmaya açık konu değillermidir :)
2- insanların kişilikleri... off bu ağır bir konu.. okuduğu kitap, çr vesaire bunlarla insanlar yargılanamazki ?
3- alternatif olarak sizide görmek siyasete tat katacaktır :)
4- neden sebep ilişkisini öğrendikten sonra niye şaşalımki ? eğitim eğitim eğitim........
5- fantastik dünyada öyle olması gerekmezmi ? ayrıca olay dağılır.. sosyalajı toplum bilim vs..... ya kötüler kazansa ? örnek alacağımız kötü olurdu değilmi :)
6- zaman... akıl fikir... sabır..............
7- maybe :Ğ
8- Ben başrolum... Bakunini zopayla kovalıyorum mesela :Z

ozaki kızarım sana bak...

Son düzenleme:

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,378
:):)
şakadanda mı anlamıyormusun arkadaş :) yazdıklarından sonra hiçte el kadar çocuğa benzemiyorsun:) benim gibi pozitif ve neşelisin ama belkide biz öyle değiliz sanal alemde öyle görünmeye çalışıyoruz neyse bırakayım felsefeyi sağlıcakla kal arkadaş sen beni güldürdün şeytan da seni yani allahta seni güldürsün:) kib aeo

görüntü resmime bak.. bir palyanço :) içinde örümcek gizlisinden :Z çaktırma kimse duymasın :)

ibiliguk

Yeni Üye
8 Tem 2010
16
4
Ben çizgiroman okurken kahramanın davranışlarından bişeyler öğrenirim hep.Zorluklar karşısındaki dayanma güçleri,neşeleri,hüzünleri muhakkak hepimizi etkilemiştir.Normal hayatta karşılaşmadığımız olayları ve kişileri görmek,heyecanlar yaşamak,gitmediğimiz yerlere gitmek...
Çizgiroman okumak güzeldir be...