2010 un sonlarında ardarda çıkan çizgi romanlar bize acaba çizgi roman altın çağına gerimi döndü ? sorusunu sorduruyordu ki 2011 in başlarıyla birlikte malesef değilmiş dedik kendi kendimize. Çizgiroman severler haklı olarak birçok çizgi romanı özellikle bonelli ağırlıklı .. ülkemizde görmek istiyorlar fakat nedense her gayret yarım kalıyor burada özellikle hatalarımızı irdelemek istiyorum
yayıevlerinin yanlış tercihleri, çizgiroman severlerin tam bilinçli olmaması bunu biraz açmak istiyorum yeni çıkan yayınları tam sahiplenmiyoruz biraz tutucuyuz. aylık kitapları aylık özenli takip etmiyoruz yayın evi kitabı çıkarır çıkarmaz almamız yayınevin varolması için önemli, yeni kitabın ikinci elinin satılması vb..daha birçok şey söylenebilir iyi günler
yayıevlerinin yanlış tercihleri, çizgiroman severlerin tam bilinçli olmaması bunu biraz açmak istiyorum yeni çıkan yayınları tam sahiplenmiyoruz biraz tutucuyuz. aylık kitapları aylık özenli takip etmiyoruz yayın evi kitabı çıkarır çıkarmaz almamız yayınevin varolması için önemli, yeni kitabın ikinci elinin satılması vb..daha birçok şey söylenebilir iyi günler