Çizgi Diyarı'ndaki Dostlara Çok Önemli Bir Uyarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,343
1,750
Sevgili Çizgi Diyarı Sakinleri,

Bugün sizlere çok önemli gördüğüm bir olayı anlatmak istiyorum.

Öncelikle;

Ben bugüne kadar pek çok internet sitesine üye oldum.Düşüncelerimi çekinmeden paylaştım.Bugün daha önce üye olduğum ve fakat ayrıldığım bir fpruma gördüğüm çok çok çirkin bir başlık nedeni ile yeniden üye oldum.Çünkü forumda açılan bir başlık kanımı dondurmuştu.

Bugün üye olduğum forumda açılan başlık şu:

"Bu Allah'ın Belası Kemalistleri Nerede Bulabilirim. Lütfen Bana Yardım Edin...

Gönderilme tarihi Bugün, 01:05 AM

Yaw arkadaşlar..
Ben Kemalistleri hiç sevmiyorum. Onlarla tanışmak ve tartışmak istiyorum.
Ama onları bulamıyorum.
Baktığım her kuytu köşede Kemalist yerine bir Müslümanla karşılaşıyorum.
Bu sapık Kemalistleri nerede bulabilir, onlarla nasıl tartışabilirim?
Yazdıkları bir gazete falan var mı? Nerede toplanıyor bu sapıklar?
Sapkınlıklarını nasıl gerçekleştiriyorlar?
Birbirlerini nasıl bulabiliyorlar? Gizli bir paroları mı var?
Sakın Ergenekoncular olmasın bu Kemalistler?

Lütfen bana yardım edin. Bu sapık Kemalistleri bulup onların çanına ot tıkamak istiyorum ama onları bulamıyorum.
Onları nerede bulabilirim.. ""

...............

Okuduğunuz gibi başlıktan başlayarak bütün Kemalistlere saldırılıyor hatta Kemalistler "sapıklıkla" suçlanıyordu.

Bu yazı kanıma dokundu.Üye oldum.Ve ben de bu satırları yazan her kimse ona şu karşılığı yazdım.

Gönderilme tarihi Bugün, 11:56 AM

"Kemalistler nerede diye sormuşsunuz..

Bir kaç ay öncesine kadar Kemalist'tim.

Şimdi;

Şeyimden Aşşağısı Kasım Paşa,,,takılıyorum.

Bundan sonra hep;

Şeyimden Aşşagısı Kasım Paşa..

Takılacağım! "

...............

Bu mesajımı yazarken bana karşı yapılabilecek her tür saldırıya hazırdım.

Fakat bana verilen yanıtı dikkatle okuyun.

Gönderilme tarihi Bugün, 01:47 PM

"Sensin Kemalist tabii. Başka kimler olabilir.
Senin gibi itler, öküzlerden başka ben Kemalist tanımıyorum.
Şimdi Kasım Paşasın yani. Ananı da al git Kasımpaşa'ya.. Orada ikinizi de halledecek birilerini bulacaksın.
Erdoğan seni de halleder ananı da.. Sülaleni de.. "

...............

Gördüğünüz gibi yanıtı veren şahıs bana hakaret etmekle kalmamış benim annem,sülaleme laf atmış.Dediğim gibi Kemalistlere "sapık" diyen birinin bana yapacağı saldırı beni üzmezdi.Onu hallederdim.

Ama benim çok yaşlı ve çok dindar ve gözleri görmeyen anneme laf etmesi üstelik gene çok dindar olan sülaleme laf sallamasıi beni zıvanadan çıkardı.

Ona hak ettiği yanıtı verecektim!Ancak ben anında banlanmışım.

Bütün gün düşündüm.

Sonuçta şu kanaate vardım.

-------------------------------------------------

İnternette yazı yazan herkes hakkında bilgi tıoplanıyor ve fişleniyor.

-------------------------------------------------

Çünkü bu internet sitesine daha önce de üye olmuş ama samimiyetsizliklerini fark edip ayrılmıştım.

Bu olaydan itibaren internette bilgi paylaşmama kararı aldım.Biraz önce belirttiğim gibi sözümü sakınmadan konuşurum.Ama bir insanın annesine laf edecek kadar düşmedim.

Sevgili dostlar,internet ortamında maalesef izleniyoruz ve özellerimiz dahi fişleniyor.

Özellikle benim gibi saf saf her doğru bildiğini söyleyenler içindir bu sözlerim.

O siteyi ve o başlığı açanı merak ediyorsunuzdur.Reklamı olmasın diye adını yazmıyorum.Amerika'dan yayın yapan ateist bir site.

Kendini nasıl tanımlarsa tanımlasın bütün iyi insanlara selam..

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
981
İzmir
Abi bence hiç birşey bilmeden her şeye gaza gelen sürüyle velet var memlekette. Youtube`da bile her şarkının altında illa bir kavga var.

Türk-kürt kavgası, sağ-sol kavgası, müslüman-gayri müslim kavgası, müslüman-kemalist kavgası vs... Yada hiç birşey yoksa Demet-Gülben yada Grup Hepsi-Grup 4yüz kavgası bile gördüm. :) Hatta farklı forumlarda sevdikleri (taptıkları diyelim) bilgisayar oyunlarını sevmeyenlere karşı saydıranları da gördüm, metal dinleyenlerin pop dinleyenlere, pop sevenlerin türkü sevenlere salladıklarını da...

Tek sebebi kendini ifade edemeyen ve ailelerinden düzgün eğitim almamış sopalık veletlerin karşılarında gerçek kişiler olmayınca sapıtmaya başlamalarıdır :D Altında çok derin anlamlar aramaya gerek yok durum bundan ibarettir, rahat olun... :)

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,602
77,615
NeverLand
Sevgili kardeşim;
İnternet ortamını bazen Marvel kahramanlarına benzetiyorum ben.
Aslında gerçek hayatta hiç olmayan güçlerine internet sayesinde ulaşan bir
çuval sanal lavuk var etrafta.
Çok takılma bana kalırsa.

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,343
1,750
Sevgili Shevarash,

Düşüncelerine katılıyorum.Ama bu başlığı yazan sitenin kurucularından.ABD'de yaşıyor.Sanırım başlığı çok özel nedenlerle açtı.

Çok dikkat etmek lazım.

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,343
1,750
Ne yapayım sevgili büyük beyaz bir sapıklığımız kalmıştı..

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,317
4,648
Sevgili İmaje kardeşim ''it ürür kervan yürür''.Atatürk'e böylesine pervasızca hakaret edebilen bir kansızın söylediklerine takılıp kalma bence,iyi akşamlar dilerim.

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,343
1,750
Sevgili bakunin,

Maalesef dünyada;insanda insanlık bırakmayacak kadar çok kötü insan var.İnan o kadar suçlandım ki.Ama şu sanal alemde bana saldıranlardan hiç biri bu kadar alçalmamıştı.

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
332
Bir meczup'un lafına fazlada takılmamak gerekir aslında. belki de küçük bir çocuktur.

Malum hükümetin düşman edebiyatı yapmakta üstüne yok. son birkaç senedir devamlı yapılan düşmanlık propagandasından bu meczup'ta nasibini almış ki böyle saçma sapan konuşmuş.

aslında gülüp geçmeniz lazım, çünkü karşınızdaki kişi kemalizmi bir din sanacak kadar cahil ve ''her kuytu köşede kemalist arıyorum'' diyecek kadar saf biri.
Yani kendi kendini rezil etmiş.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
arkadaşlar konuyu kilitledim.biz çizgi roman forumuyuz.. ve yazışmaları bu yönde yapmaya davet ediyorum bir çok güzel kitap paylaşıma sunulmuş okuyun keyfini çıkarın konu siyasete dönmesin lütfen.konuyu silmedim görüşler yazılmış zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...