Çizgi Diyarı'na kavuştuk

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
591
3,565
:wbtr::wbtr::wbtr::wbtr::wbtr::wbtr::wbtr:
DÜNDEN BERİ ARIZADAN DOLAYI AYRI KALMIŞTIK.... SONUNDA KAVUŞTUK. ALIŞKANLIK OLMUŞ DA FARKINDA DEĞİLİZ. BU KONUDA EMEK HARCAYAN ADMIN VE DİĞER TÜM YÖNETİCİ ARKADAŞLARA VE DOSTLARA TEŞEKKÜRLER! SELAM OLSUN SİZLERE....
:wbtr::wbtr::wbtr::wbtr::wbtr::wbtr::wbtr:

Moderatör tarafında düzenlendi:

tabure

Guest
14 Eki 2011
621
2,021
Bastiani Kalesi
Valla öyle, 2 gündür defalarca denedik giremeyince endişelendik, acaba hacklendi mi, inşallah forumun güncel yedeği vardır diye düşünürken, kaldığımız yerden devam...

selmanss

Yeni Üye
14 Ocak 2011
49
14
merhaba emegi olanlara teşekkür

alışkanlık yapmış herhangi bir indirme yapmasam bile bakıyorum
dün giremeyince üzülmüştüm

hayırlı geceler

carson10

Aktif Üye
16 Ara 2012
388
1,163
Burası Halil İbrahim Sofrası. İnsanlar Mutlu oluyor. Eksikliği fenaydı. Sayın Adminler, lütfen bu
Türkiyenin en iyi internet sitesine gözünüz gibi bakın. Sevgi&Selam&Saygı.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Arkadaşların yorumlarına katılıyorum sayısız denememe rağmen giremedikçe içimde bir üzüntü ve tedirginlik olmuştu.

Girdiğimde de oh be nihayet kavuştuk dedim.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,722
36,421
İstanbul
Hani şöyle bir şey vardır. Bazı şeylerin kıymetini elimizdeyken bilemeyiz de kaybedince biliriz. Kaybedince de o anları düşünüp pişman oluruz.. Onun için bu meydana gelen arıza "Çizgi Diyarı"nın bizler için ne kadar kıymetli olduğunu göstermesi açısından iyi oldu diyorum. Tabi ki sözüm meclisten dışarı; illa ki Çizgi Diyarı'nın kıymetini çok iyi bilen üyelerimiz vardır.. Benim sözüm; meydana gelen bu arızadan sonra sitemizin kıymetini şimdi idrak edenler içindir.

Son olarak, bizlere böyle bir siteyi armağan eden sevgili yöneticilerimize bir kez daha gönülden teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız.. Verdiğiniz onca emek için yürekten teşekkürler..

Son düzenleme:

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,906
İki gün foruma girilemeyince tedirgin olmuştum, düzeldiğine sevindim. Emeği geçenler sağ olsun. Forumun bir müddet önce yedeklenmiş datadan kurtarıldığı anlaşılıyor, zira en son yazdığım bir-iki mesajımın kaybolduğunu gördüm (üye künyesindeki mesaj sayısında da azalma olmuş). Çok şükür ki bunlar cevaben yazılmış mesajlardı, yeni konu değildi ve link içermiyordu. Çok önemli bir eksiklik değil ama teknik bilgi açısından yardımı olabileceği düşüncesiyle bildirdim.
Emek veren tüm webmaster ve adminlere yeniden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,061
20,585
Kamlançu
Foruma giremediğim zamanları yaşanmamış farz ediyorum. Buradan ayrı kalınca sudan çıkmış balık misali ne yapacağımı bilemedim. Neyseki her şey tekrar eskisi gibi oldu.
Forum kapalı olduğu zamanlarda ne bileyim daha çok tarama, daha çok çeviri balonlama yapılmıştır diye düşündüm. Çok da büyük değişiklikler olmamış :)

tuzla

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
3 Şub 2010
751
38,669
Tekrar kavuşturanların eline, yüreğine sağlık, teşekkür ederim arkadaşlar.

Zo®ba

Kıdemli Üye
12 May 2012
232
256
Günde beş defa kontrol ettim açılıp açılmadığını :)

Son düzenleme:

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
59
144
denizci
Çeşitli borsalar vardır; Alüminyum Borsası, Bakır Borsası, Altın Borsası vb...
Ayrı ayrı; kiminde Londra Borsası, kiminde şu borsası, kiminde bu borsası tartışmasız tek otoritedir ve tüm dünya için değerler sadece orada belirlenir, diğer borsalar anında; aynı yönde etkilenirler, max. 15 saniye sürer, alamaz ve satamazsınız da anında.

Biz Diyar’ımıza kavuştuk kavuşmasına da, bir baktım; açılır açılmaz ilk girenler; Diyar’a o kadar laf edenler oldu, en altta üyelerin olduğu yerde; ilk açıldığında önce bir satır oluştuğunda ve sonrası iki satır oluştuğunda print screen yaptım tek tek ve saklıyorum; anında girdiler, tıpkı “15 saniye”, demek dakikada bir bakıyorlar “Açıldı mı?”diye, ne forummuşuz be, helal olsun bize, alemin otoritesi Çizgi Diyarı :d

Ne yapsak, ne yapacağız desek; hemen yapmaya çalışılan tek lokomotifiz, vagonlar peşimizde.
E tabi bu iş yırtınmakla olmuyor, kaliteyle oluyor, o da sadece adam olanlarda var ;)

“Demir Ağlarla Ördük ” bu alemi “Dört Baştan”; makinistmiz Kutsal Çizgi Roman, biz istim olunca; bizim Çuf Çuf uçuyor :D

Kim çaldı bu "" fren kolunu * "? :mad:, şimdi durmaz, “ yavaşlamaya da hiç niyeti yok gibi * ” :39:, Lokomotif hiç dinlemez :Z

** Locomotive Breath :)
Jethro Tull

Çizgi Diyarı lokomotifimiz, biz ıslığı :Ğ

Son düzenleme:

Nitr0

Süper Üye
6 Ocak 2012
212
231
Foruma ulaşamadığımda çok üzüldüm.
Beni en çok üzen de son haftalardaki paylaşım ve muhabbetleriyle foruma değer katan Scanfan, Fındıkfındık ve Gandor gibi dostlardan ayrı kalmak olacaktı.
Çok şükür gördüm ki açılır açılmaz bu başlık altında onların da imzası var.
Hem foruma hem de dostlarıma tekrar kavuştuğum için çok mutluyum.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Bu güzellikleri burda paylaşılan dostlukları birbirimizi tanısak da tanımasakta, ne kadar bir güzelliğin içinde olduğumuzun farkında olan bir sürü arkadaşımızın olduğunu görmek gerçekten insanı sevindiriyor.

Forumu tabiki amacımız daha iyi bir yerlere götürmek, buda ancak dostlukla olur. Ve çok da güzel bir şekilde gidiyor bence.

Arada olumsuzluklar olması da gayet normal çünkü hepimiz sonuçta insanız, ve insanlar hata yapmak için vardır. Önemli olan yapılan hatalardan dönebilmekte.

Neyse tekrar forumumuza kaldığımız yerden devam için çalışmalara başladım bile ben.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,906
Foruma ulaşamadığımda çok üzüldüm.
Beni en çok üzen de son haftalardaki paylaşım ve muhabbetleriyle foruma değer katan Scanfan, Fındıkfındık ve Gandor gibi dostlardan ayrı kalmak olacaktı.
Çok şükür gördüm ki açılır açılmaz bu başlık altında onların da imzası var.
Hem foruma hem de dostlarıma tekrar kavuştuğum için çok mutluyum.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

Üç aydır forumdayım, inanın halâ göz atamadığım bölümleri var. O kadar derya bir forum ki sunulanların tamamını indirip okumaya ne zaman yeter ne de buna hard disk(ler) yetişir. Ben de başlangıç olarak sadece en çok ilgilendiğim bölümlere dadandım. Bu nedenle ancak uzaktan takip ettiğim ama çok istediğim halde paylaşımlarını indirip yorum yapamadığım bölümler var, özellikle balonlama bölümü. Başta Fındıkfındık olmak üzere çok değerli üyeler burada büyük emekler vererek olağanüstü işler başarıyorlar. Bir de zaman içinde, sınırları keskin olmasa da bir branşlaşma olmuş gibi. Örneğin Gandor08 kimselerin bilmediği sitelerden bizlerin (en azından benim) asla bulamıyacağım dergileri bulup çıkarıyor ve yılmaz bir gayretle bizlere sunuyor. Mimar777 sürekli çizim teknikleri ile ilgili kitap yüklüyor. The Darkness Marvel uzmanı, Darkwood fumettici, Mehmet Ali Martinci. Samuray64, shoryuken, abartman, zamangezgini, tex, ulucak, Nitr0... hangi birini saymalı. Kuru kuruya sunulanları indirmek yerine olumlu, yapıcı ve bilgilendirici (ayrıca da yüreklendirici) mesajlarıyla konuya katkıda bulunan Hadon, Tabure, Melih41 gibi forum müdavimleri var. Savok, Bakunin, büyük beyaz, Yeryüzü, Baltimora, direnc11, ertuğrul gibi çoğu yönetici ve kuruculardan oluşan eskileri hiç saymıyorum bile, onlar zaten forumun temelini sağlam kurmuşlar ve sayısız katkılarda bulunmuşlar ve halen de bulunuyorlar. Zaten iyi niyetli bir kurucu kadro olduğu anlaşılıyor, baştan beri hiçbir kısıtlama koymamışlar. Bir de sık sık buluşma ve toplantılar yapan ve bunların fotoğraflarını koyarak bizleri dostluklarına imrendiren başta Profesör olmak üzere bir ekip var. Böyle bir ortamda insan kendisini katkıda bulunmaya mecbur hissediyor. Ben de onu yapmaya çalışıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi: