Çizgi Diyarı "Sürpriz Hediye" Şenliği Başladı!

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,136
77,461
hiçbiryerde :)
Uzun süredir konuşuyorduk.
Diyarımızdaki muhabbeti şenlendirmek,
üyelerin birbirini daha iyi tanımasına imkan sağlamak,
daha keyifli,heyecanlı ortam sağlamak amacıyla yarışma vs düzenleyelim diye.
Düşündük,taşındık,hiç bir masraftan kaçınmadık,şenlik başlasın dedik...

Uzatmayayım,aslında özel bir kural ya da kriterimiz yok.
İstiyoruz ki bir kitap,bir resim ya da bir kelime ile de olsa bizlere ulaşan,
bir tebessüm ettiren,şöyle bir kalbimize dokunan dostlara bir Çizgi Roman hediye edelim :)

Yapılacak şey çok basit KİTAP yaz bir boşluk
bırak,999'a gönder (ıııy kötü espri),
yapılacak özel bir şey yok,muhabbete devam:)

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,026
13,818
Bu forum bir alem.
Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
230
608
Şansın ikiye katlandı ama ben Yüzbaşı Tommiks'i eleştirdim.
Artık benim şansım yarıya düştü. :Ğ:Ğ

Hala normal bir üyenin 1.5 katı şansım var desek bide benim sempatikliğimide bu formüle ekleyelim...
1.5x20/2=15 üyeye denk kazanma şansı hesapladım.
NOT:Formüldeki tüm matematik bilgisi bana ayittir.İzinsiz kullanmayın dava ederim. :D

_TaniS_

Kıdemli Üye
17 Ağu 2013
110
301
istanbul
Hala normal bir üyenin 1.5 katı şansım var desek bide benim sempatikliğimide bu formüle ekleyelim...
1.5x20/2=15 üyeye denk kazanma şansı hesapladım.
NOT:Formüldeki tüm matematik bilgisi bana ayittir.İzinsiz kullanmayın dava ederim. :D

:Ğ:Ğ benim bildiğim yeryüzü bu formüllere hesaplamalara bi kitap yollar zaten :D

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
398
986
İnşallah bizde nasipleniriz, çoluğumuza çocuğumuza gösteririz ilerde anı olarak.
Ama hediye kitaplarda mutlaka Çizgi Diyarını hatırlatan birşeyler olmalı.

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,371
3,564
Midgard
Mesaj adeti: 1,202
Açılan Konu Adedi: Vardır bi 100-150 :D

Ohh gelsin hediyeler :D Ama benim özel isteğim Darkness hocanın figürleri :D

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Bu diyarın kendisi en büyük hediye bana.Tüm mesajlaşmaları keyifle okuyorum ve birsürü dostum olduğu için de çok mutluyum.Hayat ne güzel......

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,136
77,461
Veeee,işte ikinci talihlimizi açıklıyoruz,
kendileriiii,bir talihhlii,bir dosst,bir perevennti:)
yine bir MANDRAKE yorumu,yine bir hediye kitap.
Sihir dedikleri bu olsa gerek...
Arkadaşımız bizimle iletişime geçtiğinde hediye
kitabını alabilir:)

pereventi

Süper Üye
27 May 2010
1,148
1,451
güney
başta sayın yeryüzü olmak üzere tüm dost ve üstatlara yürekten teşekkürlerimi sunuyorum, bu çok kıymetli hediyeyi bir ömür boyu siz dost ve çizgiroman sevdalılarından bir hatıra olarak saklayacağım,yaşasın çizgiroman kardeşliği ve yaşasın çizgi diyarı.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,136
77,461
Tebrikler!

İşte üçüncü hediye geliyor, ama ne hediye!!!
Vallahi ben kıskandım,gerçekten söylüyorum.
Türkiye'de hatta Dünya'da olmayan bir ÇR,
Comedian üstat hazırladı,sürpriz olsun...
Sevgili Vampir Avcısı kısa zamanda onlarca link
yeniledi ve bu çok özel kitabı kazandı.
Hemen bizimle iletişime geçersen seviniriz dostum:)

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,077
en güzel hediye kitaptır lafını oldum olası sevmişimdir. sanki benim için söylenmiş. çocukluktan beridir özellikle doğum günlerimde hep abilerim, ablalarım, büyüklerim vs hep kitap alırlardı bana okumayı seviyorum diye. ama mübareklerin hiç biriside şu çocuk çizgi roman hastası alayım ona bir conan demedi. gelen viktır hügo:) giden ömer seyfettin.., kitabı sevmekle birlikte belli bir süre sonra başında çizgi olmayan romanları okumaktan tiksinti geldi. ( dersleri etkilediği bahanesiyle yasak ya çizgi roman, rahat rahat okuyamıyoruz . kaçak göçek.) sonra özgürlüğü kazandık bu seferde çizgi roman yok. derken... lere girmeyeceğim. şimdi çizgi diyarı sağolsun artık sıkıntı yok. bu hediye vesilesiylede inşallah yorum yapmak isteyen hevesliler çıkar. uygulamayı sevdim . inşallah devamlı olur.

birmehmet

Süper Üye
4 Eki 2009
553
423
Eveeet,

çizgi diyari yine şenlenecek :)

bir hareket, heyecan katacağı kesin, herkese hayırlı paylaşmalar ve hepinize teşekkürler.

kral27700

Kıdemli Üye
20 Nis 2012
131
195
GAZİANTEP
Sevgili yöneticim yaklaşık 1 haftadır siteden maalesef uzak kaldım. Eczanenin taşınması yerleşmesi bayağı zaman aldığından bir türlü siteye girme imkanım olmadı. Mandrakenin macerasında sürpriz sihirler vardı ama, Çizgi diyarından böylesine muhteşem sihirli sürprizi beklemiyordum. Şu anda gece yarısı saat 5 çok sevinçliyim. Biz çizgi roman severler için, gece yarrılarına kadar uykusuz kalıp sırf bizlerin mutluğu için paylaşım yapan tüm yönetici ve üye dostlarıma binlerce kez teşekkürlerimi sunuyorum. İyiki varsınız güzel insanlar....

Cavalry

Yeni Üye
27 Ağu 2013
2
3
Hey, hop, orada durun bakalım var mı herkese kitap verip de en yeni üyeye - ben :D - vermemek olur mu şimdi çav çav çipiçu çav piyuv piyuv :D :D

vampir avcısı

Yeni Üye
2 Eyl 2010
38
127
süpriz hediye gerçektende süpriz oldu benim için :) birkaç gündür siteye giremiyordum girdiğimdeyse kitap kazandığımı gördüm şu an ne kadar mutlu olduğumu anlatamam bu aktiviteyi düzenleyen tüm herkese teşekkür ederim

pereventi

Süper Üye
27 May 2010
1,148
1,451
güney
benim bir ömür saklayacağım hediye kargom geldi, o kadar sevindim ki anlatamam,başta sayın yeryüzü ve profesör olmak üzere bu güzide forumun tüm yöneticilerine,tüm üyelerine,tüm müdavimlerine bizlere katkıları ve emekleri ile eşsiz bir kütüphane oluşturan herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,136
77,461
Bu konudaki "sözcülük" bana düştü sadece,
hepimizin hep farkında olduğu,
yıllardır sonsuz emek harcayarak harika kitaplar
kazandıran dostlara bir kez daha teşekkür ederim.
Biz dostluğumuzu artık biraraya gelerek pekiştirmeye başladık,
daha keyifli olduğunu gördük.istiyoruz ki birbirine
ulaşamayan dostlar da farklı vesilelerle birbirinden haberdar olsun görüşsün,tanışsın,
Çizgi Roman okuyan dostlar çoğalsın,
unutmayalım, mutluluk paylaşıldıkça artar:D:D...

kral27700

Kıdemli Üye
20 Nis 2012
131
195
GAZİANTEP
Bu gün 30 Ağustos. Zafer bayramı sevincini yaşarken, az önce hediye kitaplarım geldi, bana 2. bayram sevinci yaşattı. Ben bir kitap beklerken 3 kitap birden aldım. (Mandrakede böyle sihirli numara yok :) :) :) ) 1-Martin Mystere, 2- Teks, 3-Alaska (4 macera bir arada) bez ciltli. Alaskanın cildini ilk gördüğüm anda Roman sandım, çünkü ilk kez bez ciltli çizgi roman gördüm. Baklava tadında büyük keyifle okuyacağım bu kitapları. Başta sevgili Çizgi Diyarı yöneticilerime ve değerli Abdulhalik Yücesoy beyefendi olmak üzere hepinize çok çok teşekkürler. En güzel günler sizlerin olsun...

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,721
36,405
İstanbul
Başta çizgiroman adına ve devamında nostalji adına verdiğin tüm emekler için sana teşekkürü bir borç bilirim sevgili yeryüzü..

vampir avcısı

Yeni Üye
2 Eyl 2010
38
127
Benim hediyemde geldi bana özel basılmış bir çizgi roman görünce çok sevindim :) çizgi romanın hazırlanmasında emeği geçen comedian ve direnç 11 başta olmak üzere tüm yönetici arkadaşlara teşekkür ederim