Çizgi Diyarı Sünnet Yemeğinde...

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,716
Savaş abinin yokluğunda son etkinliğimizi anlatma görevi bana düştü. Onun kadar başarılı bir anlatıcı olamayacağım kesin ama idere edin artık.

Sevgili dostumuz (Raven) Mustafa'nın oğlunun sünnet yemeğine davetliydik. Mustafa'nın babasının yazlığındayız Gürpınar'da. Ve bu sefer tüm hayallerimiz gerçek olmuştu bir de havuzumuz vardı.

Neyse sözü daha fazla uzatmadan sizi karelerle başbaşa bırakayım.

Gürpınar,İstanbul
Saat: 23:00​

wp20130817032.jpg


Gecenin sonuna doğru keyfimiz yerinde. Fotoğrafı çeken kardeşim, yeni üyemiz (_TaniS_) Metin. Bu kareden sonra evlerimize doğru yol aldık.
(havuz resimlerini biraz daha merak edin yahu :) )

Gürpınar,İstanbul
Saat: 3,5-4 saat önce​

wp20130817018.jpg


Gözümüzün ilk kaydığı yer bu kısımdı. Etkileyici bir manzarası var mekanımızın. Ve bekledğiniz gibi bir de havuzu. (Manzara ve bahçe için tek resim bunu çekmişim acemlik işte)

wp20130817019.jpg


Ve havuzumuz...

wp20130817016.jpg


İşte havuz başında 3 delikanlıya rastlıyoruz. Yüzlerinden havuz başında ne kadar mutlu olduklarını anlayabiliyorsunuzdur.

wp20130817014.jpg


Sonra onlara bir de poz verdireyim dedim sonra olacaklar için ki siz de tahmininizi yürütün.
Evet bu 3 delikanlıdan hangisi önce havuza girdi dersiniz. :)

uzung ? profesör? ertuğrul?

biraz daha sabredin :)

wp20130817020.jpg


_TaniS_ güneşe karşı olunca gözlerde kapanmış :)
Arkada hararetli bir muhabbet mi var ne :)
Mustafa'nın babasını uzaktan görmüş oluyoruz.

Gürpınar,İstanbul
Saat: 20:00 gibi
(saatler konusunda kesinlikle emin değilim sallıyorum)​

wp20130817021.jpg


gurcansarı... her şey o andan sonra çok değişti...

wp20130817024pnp.jpg


gurcansarı'nın gelmesi ile ufaktan başlangıç yaptık muhabbete artık. Mustafa hiç bir şeyimizi eksik etmemek için devamlı koşturdu. o nedenle pek yanımızda da duramadı. Masadaki herkesi artık tanıyorsunuz zaten. :)

wp20130817017.jpg


Veeeee havuzdakilerde kim öyle?
Sünnet çocuğu ve yakın arkadaşı havuzun tadını sonuna kadar çıkardılar...
Bizleri beklediniz havuza girelim diye dimi? Belki başka zamana... :)

wp20130817026.jpg


Mangal başında Mustafa dostumuz ve babası...
Arkadakileri de garson falan sanıp fotoğrafı "fake" sanmayın onlarda Mustafa'nın akrabaları, arkadaşları...

wp20130817027.jpg


Keyifler yerinde...

wp20130817028.jpg


Sonunda Mustafa da aramızda ama fazla kalamadı görev onu çağırıyordu...

THE END

Her zamanki gibi çok güzel sohbetler ettik yeni ufak kararlar aldık ve yine yüzümüzde gülücüklerle evlerimize döndük.

Mustafa dostumuza bir kez daha her şey için çok teşekkür ediyorum...

Herkese sevgiler.​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,888
140,316
Güzel bir gündü.
Mustafa kardeşime teşekkür ederim,elinden geldiğince ağırlamaya çalıştı.
Çok yoruldu,hepimiz ilgi alakadan fazlasıyla memnun kaldık.
Gelelim ikinci konuya çizgidiyarı toplantılarının ikinci adresi belli oldu:D:D
İkinci adres kara mustafa'nın şatosu:D
Ceza alan havuza atılacak:):)
Günün tek üzüntülü haberi sevgili dostumuz vefalı idi,en kısa zamanda aramızda olması dileğiyle,hayırlı şifalar dilerim.
Tüm dostlarla bir arada olmak dileğiyle.
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,384
142,651
Çok güzel kareler var, dostluğun, arkadaşlığın olduğu kareler. Sevgili Mustafa kardeşimiz oğlunun sünnetini yapmış düğününüde yapmayı nasip etsin demek bizlere düşer herhalde.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
37,140
İstanbul
İşlerim nedeniyle biraz geç katılabildiğim buluşmanın her bir anı son derece keyifliydi. Nasıl olmasın? İnsanın etrafı gönül insanlarıyla çevrili olursa nasıl keyifli olmaz?

Sürekli koşturan Mustafa'ya ve yakın ilgisi için babasına çok teşekkür ediyorum. Son derece yetenekli bir çizer olan oğlunu da tebrik edip mutluluklar dilerim.

Buluşmanın gerçekleştiği yer İstanbul - Gürpınar. Ben de İstanbul'da oturuyorum ama aradaki mesafe tam 90km idi. İstanbul trafiğini de düşününce bu mesafeyi ancak 1.5 saatte alabildim. Ama Haluk Abi'nin Ankara'dan geldiği düşünülürse benim katettiğim yol hiçbir şey.

Galiba bir de kısa gün kârım oldu. Mustafa "TEM'den gelirken Gürpınar çıkışından çık, yolu takip et, bizi bulursun" dedi. Avcılar çıkışını geçtim, Hadımköy çıkışına geldim. Aradım Mustafa'yı. "Mustafa bak burada Gürpınar filan yazmıyor doğru yerde miyim?" dedim. "Ordan çıksan da olur ama sen devam et, abi. Bir sonraki çıkış Gürpınar çıkışı, göreceksin" dedi. Devam ettim. Bir sonraki çıkışa geldim; Çatalca - Büyükçekmece çıkışı. Yine aradım Mustafa'yı: "Mustafa, bak burada da Gürpınar yazmıyor" dedim. "Yazmalı, her neyse oradan çık, Büyükçekmece'den sora sora gel" dedi. Öyle yaptım.Epeyce uğraştan sonra mekânı buldum, dostlarıma kavuştum. Mustafa ısrarla TEM'de Gürpınar yazan bir çıkış olduğunu, muhtemelen benim kaçırdığımı söyledi. İddiaya girdik. Benim talebim kendi seçeceğim üç tane çizgi roman oldu. O ziyafet istedi. Meseleyi uzun uzun yazdım, tarihe not düşülsün, belge olsun, yarın unutulmasın istedim. :)

Mustafa'ya faydası olur diye aşağıdaki dökümanı da ilave ediyorum:



Ancak TEM'de üzerinde "Gürpınar" çıkışı yazan bir tabela resmi getirirse, o kazanacak. Photoshop müdahalesi yapmayacağından eminim. :)
 

_TaniS_

Kıdemli Üye
17 Ağu 2013
110
301
istanbul
Aranıza çok yeni katılmama rağmen çok sıcak ve sevgi doluydunuz. Hepinize çok teşekkürler sevgili ağabeylerim. Çok keyifli sohbetler, kahkaların yükseldiği bir akşamdı. Ama bütün akşam her şeyin kusursuz olması için arı gibi koşturan Mustafa'ya, ocakbaşından ayrılmayan babasına ayrıca teşekkürler...
 

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
593
3,761
istanbul
çok güzel, eğlenceli, keyifli ve sanırım bir çok bakımdan da verimli bir akşamdı.
mustafa ya herşey için tekrar teşekkürler, hele babasının hakkı ödenmez. hayatımda yediğim ( ki bayaa bi yemişimdir resimden de görüleceği üzre ) en güzel etleri, kebabları önümüze yığdılar( harbiden yığdılar. servis yapılırken gelen tabağı ortaya geldi sandık meğer kişi başıymış :Z )
her zamanki gibi aramızda olmayanlar hasretle anıldı. bu mekan hep elimizde olsa neler yapılırdı hayalleri kuruldu. bir çok dostun kulağı çınlatıldı. bu arada telefonla hatırlar soruldu. bu sayede vefalı abimizin durumu da öğrenildi ve akabinde paylaşıldı. ( tekrar geçmiş olsun )
özet olarak uzak yollara da yorgunluğa da değdi.
her günümüz böyle olsun.
 
12 Şub 2010
15,006
545,241
Diyarın yakışıklı Mister No'su Mustafa'mızın sevgili oğlunun şeyinin şey edilmesi münasebetiyle düzenlenen etkinliği fırsat bilerek bir kez daha buluştuk dostlarla. Tatil olduğu için kadroda eksik çoktu.

Sünnet çocuğu deyince ilkokul bebesi sanmayın koca delikanlı maşallah.

Neden bu yaşa kaldığını çevreden soruşturdum, mobese kayıtlarını inceledim. Meğerse gelen sünnetçiler hep kaçıyormuş Kunteper Canavarı diye.

Son gelen sünnetçi fumetticiymiş. " Sünneti yapmazsan sana New Avengers külliyatını zorla okuturuz " diye tehdit edilmiş. Adam buna rağmen boyun eğmemiş. Sonunda " Sen külliyatı okurken profesör sana çocukken okuduğu çizgi romanları anlatır, fındıkfındık da çarşı maceralarını anlatır " denilince adamcağız yelkenleri indirmek zorunda kalmış. Ama şerifamcamın av maceralarını anlatması ile tehdit etmemişler yani o kadar da zalim değillermiş.

Sevgili ertuğrul'un deyimiyle Karamustafa'mız flash misali ışık hızıyla koşturdu, çırpındı. Sofrada aksayan tek şey, kuş sütünün fazla ısıtılmış olmasıydı. Babasıyla birlikte harika bir konukseverlik gösterdiler. Ayıptır söylemesi değme et lokantasında öyle lezzetli kebap bulamazdınız. Gürcan Sarı ve ertuğrul'un kulaklarına kadar kızartan acı Urfa biberlerini de kendi tabağıma alarak biberleri cezalandırdım.

Aramızda olamayan dostların kulaklarını çınlattık. Bu arada sevgili vefalı dostumuzun hastanede olduğunu öğrenince üzüldük. Acil şifalar diliyor ve yakın zamanda aramızda görmeyi diliyorum.

Vaktin nasıl geçtiğini bilemeden gece yarısını bulduk.

Sünnetten sonra bu kez nikahında da havuz başında buluşmak üzere sözleştik. Sevgili fındıkfındık bugünden tezi yok bir gelin adayı arasın.
 

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,372
3,561
Midgard
Öyle güzel anlatmışsınız ki ordaymış gibi oldum :D Ama hep böyle İstanbulluların buluşmasını izliyoruz içimiz gidiyor :D Profesör hocam tez zamanda bi buluşma kesile! :D
 

uzung

Yönetici
Yönetici
14 Ağu 2009
3,414
26,980
İstanbul
Bu güzel gece için önce sevgili Fırat yeğenimize, sonra bizi rahat ettirmek ve masada hiç bir şeyin eksik kalmaması için çırpınan Mustafa dostumuza ve tüm hünerlerini sergileyip herkesin haklı övgülerini alan değerli babasına teşekkür ederim.
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,549
70,143
NeverLand
Ben de izmir'de organizasyon yapmazsam...
Ali bizi Alaçatı'ya davet etsin de görün siz. :D
Tebrik ediyorum Pala ailesini.
ÇD ailesini de tabi ki.
O havuza birini bulup atamamanız da sizin ayıbınız olsun. :D
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,114
76,943
hiçbiryerde :)
Aaa! O gün gündüz erkenden gittiğimi karargaha,
herkesi sabırsızlıkla beklediğimi,
dostlarımız geldikçe muhabbetin koyulaştığını,
şehir dışından misafirlerim geldiğinden
yine erken ayrılmak zorunda kaldığımı ama
bu buluşmanın havuzbaşı kısmını kaçırdığımı
hiç unutmayacağımı yazmamışım :)
Sünnet çocuğu ve ailesi ile tüm dostlara teşekkürler,
saygılar,sevgiler
 
Üst