comedian
Onursal Üye
- 13 Tem 2012
- 1,274
- 4,714
Savaş abinin yokluğunda son etkinliğimizi anlatma görevi bana düştü. Onun kadar başarılı bir anlatıcı olamayacağım kesin ama idere edin artık.
Sevgili dostumuz (Raven) Mustafa'nın oğlunun sünnet yemeğine davetliydik. Mustafa'nın babasının yazlığındayız Gürpınar'da. Ve bu sefer tüm hayallerimiz gerçek olmuştu bir de havuzumuz vardı.
Neyse sözü daha fazla uzatmadan sizi karelerle başbaşa bırakayım.
Gecenin sonuna doğru keyfimiz yerinde. Fotoğrafı çeken kardeşim, yeni üyemiz (_TaniS_) Metin. Bu kareden sonra evlerimize doğru yol aldık.
(havuz resimlerini biraz daha merak edin yahu )
Gözümüzün ilk kaydığı yer bu kısımdı. Etkileyici bir manzarası var mekanımızın. Ve bekledğiniz gibi bir de havuzu. (Manzara ve bahçe için tek resim bunu çekmişim acemlik işte)
Ve havuzumuz...
İşte havuz başında 3 delikanlıya rastlıyoruz. Yüzlerinden havuz başında ne kadar mutlu olduklarını anlayabiliyorsunuzdur.
Sonra onlara bir de poz verdireyim dedim sonra olacaklar için ki siz de tahmininizi yürütün.
Evet bu 3 delikanlıdan hangisi önce havuza girdi dersiniz.
uzung ? profesör? ertuğrul?
biraz daha sabredin
_TaniS_ güneşe karşı olunca gözlerde kapanmış
Arkada hararetli bir muhabbet mi var ne
Mustafa'nın babasını uzaktan görmüş oluyoruz.
gurcansarı... her şey o andan sonra çok değişti...
gurcansarı'nın gelmesi ile ufaktan başlangıç yaptık muhabbete artık. Mustafa hiç bir şeyimizi eksik etmemek için devamlı koşturdu. o nedenle pek yanımızda da duramadı. Masadaki herkesi artık tanıyorsunuz zaten.
Veeeee havuzdakilerde kim öyle?
Sünnet çocuğu ve yakın arkadaşı havuzun tadını sonuna kadar çıkardılar...
Bizleri beklediniz havuza girelim diye dimi? Belki başka zamana...
Mangal başında Mustafa dostumuz ve babası...
Arkadakileri de garson falan sanıp fotoğrafı "fake" sanmayın onlarda Mustafa'nın akrabaları, arkadaşları...
Keyifler yerinde...
Sonunda Mustafa da aramızda ama fazla kalamadı görev onu çağırıyordu...
THE END
Her zamanki gibi çok güzel sohbetler ettik yeni ufak kararlar aldık ve yine yüzümüzde gülücüklerle evlerimize döndük.
Mustafa dostumuza bir kez daha her şey için çok teşekkür ediyorum...
Herkese sevgiler.
Sevgili dostumuz (Raven) Mustafa'nın oğlunun sünnet yemeğine davetliydik. Mustafa'nın babasının yazlığındayız Gürpınar'da. Ve bu sefer tüm hayallerimiz gerçek olmuştu bir de havuzumuz vardı.
Neyse sözü daha fazla uzatmadan sizi karelerle başbaşa bırakayım.
Gürpınar,İstanbul
Saat: 23:00
Saat: 23:00
Gecenin sonuna doğru keyfimiz yerinde. Fotoğrafı çeken kardeşim, yeni üyemiz (_TaniS_) Metin. Bu kareden sonra evlerimize doğru yol aldık.
(havuz resimlerini biraz daha merak edin yahu )
Gürpınar,İstanbul
Saat: 3,5-4 saat önce
Saat: 3,5-4 saat önce
Gözümüzün ilk kaydığı yer bu kısımdı. Etkileyici bir manzarası var mekanımızın. Ve bekledğiniz gibi bir de havuzu. (Manzara ve bahçe için tek resim bunu çekmişim acemlik işte)
Ve havuzumuz...
İşte havuz başında 3 delikanlıya rastlıyoruz. Yüzlerinden havuz başında ne kadar mutlu olduklarını anlayabiliyorsunuzdur.
Sonra onlara bir de poz verdireyim dedim sonra olacaklar için ki siz de tahmininizi yürütün.
Evet bu 3 delikanlıdan hangisi önce havuza girdi dersiniz.
uzung ? profesör? ertuğrul?
biraz daha sabredin
_TaniS_ güneşe karşı olunca gözlerde kapanmış
Arkada hararetli bir muhabbet mi var ne
Mustafa'nın babasını uzaktan görmüş oluyoruz.
Gürpınar,İstanbul
Saat: 20:00 gibi
(saatler konusunda kesinlikle emin değilim sallıyorum)
Saat: 20:00 gibi
(saatler konusunda kesinlikle emin değilim sallıyorum)
gurcansarı... her şey o andan sonra çok değişti...
gurcansarı'nın gelmesi ile ufaktan başlangıç yaptık muhabbete artık. Mustafa hiç bir şeyimizi eksik etmemek için devamlı koşturdu. o nedenle pek yanımızda da duramadı. Masadaki herkesi artık tanıyorsunuz zaten.
Veeeee havuzdakilerde kim öyle?
Sünnet çocuğu ve yakın arkadaşı havuzun tadını sonuna kadar çıkardılar...
Bizleri beklediniz havuza girelim diye dimi? Belki başka zamana...
Mangal başında Mustafa dostumuz ve babası...
Arkadakileri de garson falan sanıp fotoğrafı "fake" sanmayın onlarda Mustafa'nın akrabaları, arkadaşları...
Keyifler yerinde...
Sonunda Mustafa da aramızda ama fazla kalamadı görev onu çağırıyordu...
THE END
Her zamanki gibi çok güzel sohbetler ettik yeni ufak kararlar aldık ve yine yüzümüzde gülücüklerle evlerimize döndük.
Mustafa dostumuza bir kez daha her şey için çok teşekkür ediyorum...
Herkese sevgiler.
Moderatör tarafında düzenlendi: