Çizgi Diyarı Kitap(Sahaf) Fuarında!

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
Çizgi Diyarı Kitap Fuarında!

Dostlar böyle diyorum ama fuarda tek bir kare çekmeden ayrıldık..
Bir şeyler yemek için oturduk, her sıradan Türk gibi aklımıza sonradan geldi,
işte bizler;

051yty.jpg

Soldan başlayarak Güngör (uzung), Savaş (savok), Nihat (direnc11), Nadir (gulyabani), Yusuf (filmografi), Baba Şerif engin ve kızımız Cemre..

052ptp.jpg

Birde bu açıdan..

054apa.jpg

Bizde ne yaptığımızı bilmiyoruz, sırf poz olsun diye..

055nzn.jpg

Nadir Abisi ile Yusuf Çizgi Diyarının kahve falına bakıyorlar..
İki vakte kadar..

057vwv.jpg

Özü, sözü, gönlü bir adam Güngör..

058mgm.jpg

Asla vazgeçemeyeceğim dostlarımdan birisi Nihat.

061dkd.jpg

Güngör ve Savaş..

064dud.jpg

Nadir ve Yusuf..

065pop.jpg

Batman ve Superman..

066zoz.jpg

Çakma betmen ve süpermen..

Hepimizden hepinize gönül dolusu sevgiler..
Saygılarımla..​

Moderatör tarafında düzenlendi:

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,844
Valla güzel eğlenmişsiniz gözüküyor, muhabbettiniz çok olsun da masada pek NadirKitap. com poşetleri göremedim :); sakladınız değil mi (valla bir şey yapmam). Biz de bugün ikinci kez bilimkurgu klübü ile birlikte gittik kankamla. Poşetler mi bizi taşıdı, biz mi poşetleri bilemiyorum. İkidir bütün ekonomi sahafa gidiyor ama Büyük Beyaz görmen lazım gerçekten benim oda şu anda yılbaşı ertesi gibi. Lâkin ben bunları nereye koyacağım, Huduni bile bana yardım edemez artık; yer yok yer :(. Üstelik 71 çılgını "Allah'ın hakkı üçtür", deyip festival bitmeden bir daha gitmemizi buyurdu, hadi hayırlısı :).

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,844
Festivalden kareler görmek isterdik..

Tamam söz üçüncü gidişimizde senin için çekerim. İlk gittiğimizde yanımda makine vardı ama inan kitap poşetleri çoğaldıkça o bile fazla yük oldu,; çekmeye de halimiz kalmadı. Bugün de başıma geleceği bildiğim için almadım :) , eh almadığım da iyi olmuş :1: .

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,136
77,459
hiçbiryerde :)
yeryüzü beyoğlu akşamı

akşamlardan bir beyoğlu akşamı,
kardeşliklerden halkların kardeşliği,
fuarlardan beyoğlu sahaf fuarı:d
..............
önce bir marmara'nın karşı kıyısında
güneş batarken poz veren
şu kızlara bakar mısınız...:)
dsc04687.jpg

beyoğlu'na denizden çıkmak güzel olur,
dsc02876.jpg

sokaklar,
dsc05173.jpg

sokaklar,
dsc02281.jpg

ve burada halklar kardeştir...
dsc01854vert.jpg

ve geldik sahaflara,gelin dostlar,14 ekim'i beklemeden
sahaflardaki hazineleri kaçırmayın...:D

dsc05201vert.jpg

şu son karede kasımpaşa stadı ışıklarını görüyorsunuz,fenerbahçe maçı
henüz bitmiş...

rica ederim,saygılı olmak lazım,
16tgt.jpg

çünkü insan unutur,
şu resim alaska'da değil,daha on ay önce bakırköy'de çekildi:

dsc02952.jpg

herkese selamlar,saygılar...:D

Son düzenleme:

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,694
4,931
Güzel bir buluşma olmuş,fotograflarınız çok güzel çıkmış,ne kadar temiz ve yürekten insanlar olduğunuz yüzlerinize yansımış kardeşlerim. Hayat hep güzellikler getirsin karşınıza...

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,113
İstanbul-İzmir
Sahaflar festivali densede yüksek rakamlı satış festivali olmuş sadece :)
Roman kısmı gayet bol çeşit ile göz doldururken çizgi romana pek az yer verilmiş ne yazık ki..
Bir çok yerden yüksek fiyat yüzünden alışveriş yapmadan çıktık desekte yine çantalarımızda bir hayli ağırlık oldu yalan değil:d

Dostlarla bir araya gelmenin değeri her zaman ki gibi ölçülemezdi.
Her ne kadar Savok bizi kıskansada Filmografi ile beraber Comics kardeşliğini başarı ile temsil ettik.
Yusuf girdiği yerlerde durum değerlendirmesi yaparak beni bilgilendirirken ben ajan modunda her sahafı çaktırmadan gezdim :)
Gidin görün eski yeni hoşunuza gidecek bir şeyler muhakkak çıkacaktır..

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,844
Sahaflar festivali densede yüksek rakamlı satış festivali olmuş sadece :)
Roman kısmı gayet bol çeşit ile göz doldururken çizgi romana pek az yer verilmiş ne yazık ki..
Bir çok yerden yüksek fiyat yüzünden alışveriş yapmadan çıktık desekte yine çantalarımızda bir hayli ağırlık oldu yalan değil:d

Dostlarla bir araya gelmenin değeri her zaman ki gibi ölçülemezdi.
Her ne kadar Savok bizi kıskansada Filmografi ile beraber Comics kardeşliğini başarı ile temsil ettik.
Yusuf girdiği yerlerde durum değerlendirmesi yaparak beni bilgilendirirken ben ajan modunda her sahafı çaktırmadan gezdim :)
Gidin görün eski yeni hoşunuza gidecek bir şeyler muhakkak çıkacaktır..

Haklısınız fiyatlar yüksekti ama biraz da şans işi biz ilk gittiğimizde Doğan Kardeş'in ilk baskı Kon-Tiki kitabına 35 Lira istemişlerdi, ikinci gittiğimizde aynı kitabı bir başka stantta 1 Liraya aldım. Reşat Ekrem Koçu'nun 1962 baskısı resimli Dağ Padişahları'nı benim kanka bana 10 Lira'ya buldu. Dediğiniz doğru çizgi roman az ve pahalı ama zaten sürekli takipte olduğumuz ve çizgi sahafların çoğu ile nerdeyse arkadaşız. Gerçi 71, bizim bilgi birikimini bilmediği için kazılamaya çalışan birini sağlam çitiledi. Ama sonuçta arayınca bulunuyor da gün bitiminde de canınız çıkıyor :)

Lami Tiryaki

Onursal Üye
21 Nis 2009
514
3,760
Sahaf görüntülerinden çok muhabbetteki görüntüler iç gıcıklayıcı. Ne leziz sohbetler olmuştur kimbilir. Sahaflarda çizgi romanların azlığı bu yıl Kocaeli'nde de göze çarpan bir detaydı. Ağırlık plak ve eski kitaplar üzerine oluyor artık. Ancak fiyatlar fuar-festival mantığının dışında kalıyor genellikle. Öyle ahım şahım indirimler göze çarpmıyor. Yine de ortamı gezip görmek te güzel. Hele birde doplantı varsa...

Selamlar
Lami

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,769
Sevgili dostlar ,
Ne güzel yapmışsınız. Buluşmuşsunuz. Bir araya gelmişsiniz.
Harikasınız.
Sevgili yeryüzünün de fotolarına bayıldım. Sanatkar adam..
En kısa zamanda görüşmek ümidiyle.
Saygılar.

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
137
vallahi harikasınız.arkadaşlar iyi günler sizin olsun.ne güzel yüzler.

İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle.