Çizgi Diyarı Büyük Buluşma Daveti 21 EYLÜL 2013 Özel İzn Formu!...

Sentinel

Yeni Üye
1 Şub 2012
26
91
Çizgi Diyarı Büyük Buluşma Daveti 21 EYLÜL 2013 Özel İzin Formu!...

İzin başvurusunda bulunan koca/sevgili/nişanlı/erkek arkadaşın adı soyadı :

Hayatımın en yüksek mertebesinde ilelebet yer alacak olan yüce şahsiyetten, aşağıda belirtilen süre ve koşullarda geçerli olacak şekilde, izin talep ediyorum.


Tarih : ………………………… Ayrılış zamanı: ………………….. Dönüş zamanı: …………………………



İzin isteğimiz uygun görülmesi halinde burada alenen yemin billah ediyorum ki, sadece aşağıda belirtilen mekanlarda, belirtilen süre ve koşullarda bulunacağım. Hayatımın en büyük anlam ve önemini taşıyan ve en yüksek mertebede bulunan yüce şahsiyetten, en az bir saat önceden izin almaksızın, aşağıda adı geçmeyen hiçbir dişi ile konuşmak bir yana, göz temasında dahi bulunmayacağım. Birkaç kadeh içtikten sonra cep telefonumu kapatmayacağım. Aşağıda belirtilenden fazla alkol kesinlikle almayacağım. İzin talebim onaylanmış olsa dahi, eş/kız arkadaş/nişanlımın müteakip haftalarda, herhangi bir neden ileri sürmesine gerek olmaksızın sinirlenip, canıma okuma hakkını saklı tuttuğunu peşinen ve boynum kıldan ince olarak kabul ediyorum.



İzin verilen alkol miktarı : Bir çay bardağı nane likörü

İzin verilen mekanlar : ……………………………………………………

……………………………………………………

Karşılaşılabilecek dişiler : Anne

İzin verilen sarımsak miktarı: Asla



Ben, alt seviyeden bir yaşam formu, hatta besin zincirinin en alt halkasıyım. Bu ilişkide pantolon giyen tarafın kim olduğunu ve bunun kesinlikle ben olmadığımı çok iyi biliyorum. Hayatımın her anını, tarafınızdan konan ve istendiğinde, önceden uyarı yapılmaksızın değiştirebileceğiniz kural ve ilkeler dahilinde geçireceğime yemin ederim. Bunun, sonunda bana pırlanta, çiçek gibi şeylere yatıracağım bir hazineye mal olacağını da biliyorum. Kredi kartımı istediğiniz zaman, istediğiniz şey için, sınırsızca kullanacağınızı söylememe gerek bile yok elbette. Benim talep ettiğim değil, aşağıda tarafınızdan onaylanan zamanda eve dönmediğim taktirde, geceyi bir parkta, şehrin en rezil serserisi ile aynı bankta geçireceğimiz farkındayım. Olur da yüce hoşgörünüze mazhar olursam, en iyi koşullarda küçük odada ince battaniye ve hele hele bir de yastık ihsan eylemeniz sadece sizin yüceliğinizden dolayı olacaktır.



En bilinçli halimle, ki bu halim bile ilişkimizin en yüce olan tarafındaki ile karşılaştırılamaz, yemin ederim ki bu yazdıklarım doğrudur.



İmza – Erkek arkadaş/nişanlı/koca : ……………………………………………………









İzin talebi ONAYLANMIŞTIR / REDDEDİLMİŞTİR.



Benim koyduğum şartlar ve nihai karar, her türlü yoruma ve tartışmaya kapalıdır.








Erkek arkadaşım / nişanlım / kocam aşağıda belirtilen zamanda izinlidir :



Tarih : ………………………… Ayrılış zamanı: ………………….. Dönüş zamanı: …………………………



İmza : Kız arkadaş / nişanlı /eş :
 
Son düzenleme:

Sentinel

Yeni Üye
1 Şub 2012
26
91
Bir eşi olan ve buna rağmen (!) yukarıdaki formu imzalatmadan gelen kişilerin mesuliyeti kabul edilmeyecektir.

Saygılarımla.
 
12 Şub 2010
15,006
545,241
Sevgili sentinel büyük bir başarıyla izin formunu onaylatmayı başarmış ve büyük buluşmanın ilk iki etabında bitiş çizgisini geçmiştir.

Üçüncü etap için onay alamamış ve telefonunun şarjının bittiği gibi mücbir sebepleri ileri sürerek izin aşımında bulunmaması için bir muhafız eşliğinde ilk iki etabı tamamlamıştır.


Çok akıllıca düzenlenmiş olan muhafızlı izin kağıdı sayesinde sevgili sentinel 'in dünyalar tatlısı, ağırbaşlı, harika oğluyla da tanışma ve sohbet etme şansım oldu. Sohbetin konusu elbette çizgi romandı:)


Sevgili sentinel'in İlyas'ın dükkanında Vampirella, Kedi Kız, Julia, Jil, Red Sonya ve Jungla gibi dişilere bakmadığına da tanıklık etmeye hazırım:D
 
Üst