Çizgi Diyarı, Bir Yaş Günü, Yeni Dostlar ve Fotoğrafların Söyledikleri!
Sevgili oğlum Alinur, inatla poz vermemeye çalışıyor, ergen psikolojisi ile benim hareketlerimden ve Japon turistler gibi elimde fotoğraf makinesi ile dolaşmamdan rahatsız, ancak bende inatla rahatsızlığın üstüne gidiyorum..Sonunda yakaladım bastım deklanşöre..İşte benim yakışıklı..Tüm çocuklara ve çocuklarımıza Yüce Rabbim uzun ömür versin..
Bir yerden başlamak lazım, Timuçin benim bu adamlarla ne işim var der gibi,Masada kimler yok ki.. Timuçin (timed), Nihat (direnc11), Cemil (yeryüzü), Servet(flaneur), İlker (bakunin), Murat (murataral), Önder (mistercaki), Mehmet dal (melih41)
Ağır toplar geliyor, yaşlı kurt Ertuğrul teşrif etti
Yağız delikanlı, sitemizin yakışıklısı Mustafa (Raven) da geldi..
Haluk abi hoş geldiniz konuşmasında, günün mana ve ehemmiyetini bize zorla anlatıyor..
Melih41 hayat bana güzel, mistercaki kim lan bu fotoğraf çeken diyor..
Sitemizin fedaisi, bir zamanlar sırma saçlısı şerifengin’de masamızda..
Yanında İlker, yanında Murat
Şerif coştu..İlker sussak da rakımızı içsek derdinde
benim oğlanda bu yaşlılar grubu neyi meşveret ediyorlar anlamıyorum çıkmazında..
Timuçin, tam bir Nemedya efsanesi gibi,
çelik bakışlı şahin gözlü, kaplan burunlu, öküz yanaklı,
Sohbet sürmekte..Mehmet Dal, Önder, Murat, İlker, Şerif solda
Haluk Abi, Talat Güreli üstad yanında, beyaz kafalı Zeki, Cemil, Nihat, Mustafa.
Bende, Haluk Ağabeyin yanında yeğeni ve karşında kardeşi Mehmet Bey ile birlikte..
Güzel fotoğraf olmuş.. Bu arada övünmek gibi olmasın yakışıklı adamım hani..
Sohbet devam etmekte..Keyifler iyi..
Mahşerin iki atlısı, siyah ile beyaz, kızıl ile esmer, Conan ile Mister No.. İkisini de çok seviyorum..
İşte Çizgi romanın iki kazancı..Cemil ve Nihat..
En sevdiğim dostum şerif, bakunin’i yok edip yönetime tek başına sahip olmaya çalışıyor.. kendisine murataral’ı ortak seçmiş..
Badireyi ve çizgi diyarı baharını atlatan bakunin mutlu ve mesut..
Zeki ulan rakı bardağı ile fotoğrafımı çekip durma, ne biçim dostsun sen demekte, mahcup bir şekilde gözlerini süzmekte..
Darbe girişimi başarısız olunca kısa süren bir ateşkes yaşanmakta..
Baba-oğul ne yesek ne içsek’in derdindeyiz..
İlker coştu aldı sazı eline..Millet aç karnını doyurmakla meşgul en sevdiğim dostum şerif şu ilker’in tabağındakileri yiyebilir miyim diye düşünmekte..
Neyse sonunda karınlar biraz doydu, yüzümüze renk geldi..
Gecenin sürprizi!
Sevgili dostumuz yeni admin MİSTERCAKİ kardeşimizin yaş gününü zarif Haluk ağabeyin düşünceli davranışı ile aldığı süper güzel pasta ile kutluyoruz..Bende boş durmadım tabi ona Çizgi Diyarı e-dergi 14.sayıyı basılı olarak hediye verdim..Türkiye’de bir onda var..
Mehmet Dal kıskançlık içerisinde benim yaş günümde kimse pasta almadı ben onlara gösteririm..
Baktı olmayacak adam admin olmuş, şunu yalandan da olsa kutlamak lazım diye ayağa kalktı.. Fotoğraflar ortada..
Yok, eski tas eski hamam..Şerif’de bozuldu..Elalame pasta bana hiçbir şey yok.. Tez ihtilal be ya!
Mistercaki şaşkınlık içinde mutlu, mesut, gece eve gidince hanımdan yiyeceği fırçanın hesabını yapmakta..
Talat Abi, iyi ki gelmişim çay da çok güzelmiş, şu mistercaki gülmeyi kesse de pastayı yesek diye düşünmekte..
Her geçen gün büyüyen Çizgi Diyarı ailesi genç elemanları ile birlikte..
Zeki’de artık ipleri koyverdi..Çek ulan çek diyor.. Cemil bir beyefendi.. Zarif bir gülümseme ile yetiniyor..
Yok bu gece evde fırtına kopacak, kesin..mesaj üzeine mesaj..
Mehmet dal, en sonunda iç huzura erişti.. İçki böyle içilir..
Yine bunları çekmişim yahu.. Nasıl çekmeyeyim..
Masanın en bahtiyar iki insanı..
Admin hatırası..
Dostluk bozulmaz..
Mehmet Dal, Mustafa, Nihat..gerçekten iyi insanlar.. Dostlarımız oldukları için şanslıyız..
Gene bunlar.. Kim bunlar.. Bu adamlar neye gülüyorlar.. Ben de merak ediyorum..
Talat Abi kibar insan nazik adam , bitse de gitsek diyor ama millet işin şamatasında .. Allah bozn-maın şu Zeki de maşallah güzel gülmekte..
Bir admin hatırası daha.. Mistercaki ve savok..
Haluk Abi kapanış konuşmasında..
İşte dostlar biz böyle toplandık..Konuştuk, gülüştük, tanıdığımız yeni dostlara sevindik, yedik içtik, velhasılıkiram güzel bir gün ve gece geçirdik..Amaç yalnızca çizgi roman dostluğunu artırmak..Gerisi lafı güzaf..
Saygılarımla efendim..
Sevgili oğlum Alinur, inatla poz vermemeye çalışıyor, ergen psikolojisi ile benim hareketlerimden ve Japon turistler gibi elimde fotoğraf makinesi ile dolaşmamdan rahatsız, ancak bende inatla rahatsızlığın üstüne gidiyorum..Sonunda yakaladım bastım deklanşöre..İşte benim yakışıklı..Tüm çocuklara ve çocuklarımıza Yüce Rabbim uzun ömür versin..
Bir yerden başlamak lazım, Timuçin benim bu adamlarla ne işim var der gibi,Masada kimler yok ki.. Timuçin (timed), Nihat (direnc11), Cemil (yeryüzü), Servet(flaneur), İlker (bakunin), Murat (murataral), Önder (mistercaki), Mehmet dal (melih41)
Ağır toplar geliyor, yaşlı kurt Ertuğrul teşrif etti
Yağız delikanlı, sitemizin yakışıklısı Mustafa (Raven) da geldi..
Haluk abi hoş geldiniz konuşmasında, günün mana ve ehemmiyetini bize zorla anlatıyor..
Melih41 hayat bana güzel, mistercaki kim lan bu fotoğraf çeken diyor..
Sitemizin fedaisi, bir zamanlar sırma saçlısı şerifengin’de masamızda..
Yanında İlker, yanında Murat
Şerif coştu..İlker sussak da rakımızı içsek derdinde
benim oğlanda bu yaşlılar grubu neyi meşveret ediyorlar anlamıyorum çıkmazında..
Timuçin, tam bir Nemedya efsanesi gibi,
çelik bakışlı şahin gözlü, kaplan burunlu, öküz yanaklı,
Sohbet sürmekte..Mehmet Dal, Önder, Murat, İlker, Şerif solda
Haluk Abi, Talat Güreli üstad yanında, beyaz kafalı Zeki, Cemil, Nihat, Mustafa.
Bende, Haluk Ağabeyin yanında yeğeni ve karşında kardeşi Mehmet Bey ile birlikte..
Güzel fotoğraf olmuş.. Bu arada övünmek gibi olmasın yakışıklı adamım hani..
Sohbet devam etmekte..Keyifler iyi..
Mahşerin iki atlısı, siyah ile beyaz, kızıl ile esmer, Conan ile Mister No.. İkisini de çok seviyorum..
İşte Çizgi romanın iki kazancı..Cemil ve Nihat..
En sevdiğim dostum şerif, bakunin’i yok edip yönetime tek başına sahip olmaya çalışıyor.. kendisine murataral’ı ortak seçmiş..
Badireyi ve çizgi diyarı baharını atlatan bakunin mutlu ve mesut..
Zeki ulan rakı bardağı ile fotoğrafımı çekip durma, ne biçim dostsun sen demekte, mahcup bir şekilde gözlerini süzmekte..
Darbe girişimi başarısız olunca kısa süren bir ateşkes yaşanmakta..
Baba-oğul ne yesek ne içsek’in derdindeyiz..
İlker coştu aldı sazı eline..Millet aç karnını doyurmakla meşgul en sevdiğim dostum şerif şu ilker’in tabağındakileri yiyebilir miyim diye düşünmekte..
Neyse sonunda karınlar biraz doydu, yüzümüze renk geldi..
Gecenin sürprizi!
Sevgili dostumuz yeni admin MİSTERCAKİ kardeşimizin yaş gününü zarif Haluk ağabeyin düşünceli davranışı ile aldığı süper güzel pasta ile kutluyoruz..Bende boş durmadım tabi ona Çizgi Diyarı e-dergi 14.sayıyı basılı olarak hediye verdim..Türkiye’de bir onda var..
Mehmet Dal kıskançlık içerisinde benim yaş günümde kimse pasta almadı ben onlara gösteririm..
Baktı olmayacak adam admin olmuş, şunu yalandan da olsa kutlamak lazım diye ayağa kalktı.. Fotoğraflar ortada..
Yok, eski tas eski hamam..Şerif’de bozuldu..Elalame pasta bana hiçbir şey yok.. Tez ihtilal be ya!
Mistercaki şaşkınlık içinde mutlu, mesut, gece eve gidince hanımdan yiyeceği fırçanın hesabını yapmakta..
Talat Abi, iyi ki gelmişim çay da çok güzelmiş, şu mistercaki gülmeyi kesse de pastayı yesek diye düşünmekte..
Her geçen gün büyüyen Çizgi Diyarı ailesi genç elemanları ile birlikte..
Zeki’de artık ipleri koyverdi..Çek ulan çek diyor.. Cemil bir beyefendi.. Zarif bir gülümseme ile yetiniyor..
Yok bu gece evde fırtına kopacak, kesin..mesaj üzeine mesaj..
Mehmet dal, en sonunda iç huzura erişti.. İçki böyle içilir..
Yine bunları çekmişim yahu.. Nasıl çekmeyeyim..
Masanın en bahtiyar iki insanı..
Admin hatırası..
Dostluk bozulmaz..
Mehmet Dal, Mustafa, Nihat..gerçekten iyi insanlar.. Dostlarımız oldukları için şanslıyız..
Gene bunlar.. Kim bunlar.. Bu adamlar neye gülüyorlar.. Ben de merak ediyorum..
Talat Abi kibar insan nazik adam , bitse de gitsek diyor ama millet işin şamatasında .. Allah bozn-maın şu Zeki de maşallah güzel gülmekte..
Bir admin hatırası daha.. Mistercaki ve savok..
Haluk Abi kapanış konuşmasında..
İşte dostlar biz böyle toplandık..Konuştuk, gülüştük, tanıdığımız yeni dostlara sevindik, yedik içtik, velhasılıkiram güzel bir gün ve gece geçirdik..Amaç yalnızca çizgi roman dostluğunu artırmak..Gerisi lafı güzaf..
Saygılarımla efendim..
Moderatör tarafında düzenlendi: