Çizgi Diyarı, Bir Yaş Günü, Yeni Dostlar ve Fotoğrafların Söyledikleri!

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
Çizgi Diyarı, Bir Yaş Günü, Yeni Dostlar ve Fotoğrafların Söyledikleri!

003wqw.jpg

Sevgili oğlum Alinur, inatla poz vermemeye çalışıyor, ergen psikolojisi ile benim hareketlerimden ve Japon turistler gibi elimde fotoğraf makinesi ile dolaşmamdan rahatsız, ancak bende inatla rahatsızlığın üstüne gidiyorum..Sonunda yakaladım bastım deklanşöre..İşte benim yakışıklı..Tüm çocuklara ve çocuklarımıza Yüce Rabbim uzun ömür versin..

008dsd.jpg

Bir yerden başlamak lazım, Timuçin benim bu adamlarla ne işim var der gibi,Masada kimler yok ki.. Timuçin (timed), Nihat (direnc11), Cemil (yeryüzü), Servet(flaneur), İlker (bakunin), Murat (murataral), Önder (mistercaki), Mehmet dal (melih41)

010ckc.jpg

Ağır toplar geliyor, yaşlı kurt Ertuğrul teşrif etti

011ere.jpg

Yağız delikanlı, sitemizin yakışıklısı Mustafa (Raven) da geldi..

012zqz.jpg

Haluk abi hoş geldiniz konuşmasında, günün mana ve ehemmiyetini bize zorla anlatıyor..

013gjg.jpg

Melih41 hayat bana güzel, mistercaki kim lan bu fotoğraf çeken diyor..

014jfj.jpg

Sitemizin fedaisi, bir zamanlar sırma saçlısı şerifengin’de masamızda..
Yanında İlker, yanında Murat

015klk.jpg

Şerif coştu..İlker sussak da rakımızı içsek derdinde
benim oğlanda bu yaşlılar grubu neyi meşveret ediyorlar anlamıyorum çıkmazında..

016iji.jpg

Timuçin, tam bir Nemedya efsanesi gibi,
çelik bakışlı şahin gözlü, kaplan burunlu, öküz yanaklı,

022ddd.jpg

Sohbet sürmekte..Mehmet Dal, Önder, Murat, İlker, Şerif solda
Haluk Abi, Talat Güreli üstad yanında, beyaz kafalı Zeki, Cemil, Nihat, Mustafa.

023lnl.jpg

Bende, Haluk Ağabeyin yanında yeğeni ve karşında kardeşi Mehmet Bey ile birlikte..

024iwi.jpg

Güzel fotoğraf olmuş.. Bu arada övünmek gibi olmasın yakışıklı adamım hani..

025pip.jpg

Sohbet devam etmekte..Keyifler iyi..

027awa.jpg

Mahşerin iki atlısı, siyah ile beyaz, kızıl ile esmer, Conan ile Mister No.. İkisini de çok seviyorum..

028iyi.jpg

İşte Çizgi romanın iki kazancı..Cemil ve Nihat..

029rnr.jpg

En sevdiğim dostum şerif, bakunin’i yok edip yönetime tek başına sahip olmaya çalışıyor.. kendisine murataral’ı ortak seçmiş..

030umu.jpg

Badireyi ve çizgi diyarı baharını atlatan bakunin mutlu ve mesut..

031gfg.jpg

Zeki ulan rakı bardağı ile fotoğrafımı çekip durma, ne biçim dostsun sen demekte, mahcup bir şekilde gözlerini süzmekte..

034mgm.jpg

Darbe girişimi başarısız olunca kısa süren bir ateşkes yaşanmakta..

035tlt.jpg

Baba-oğul ne yesek ne içsek’in derdindeyiz..
037tct.jpg

İlker coştu aldı sazı eline..Millet aç karnını doyurmakla meşgul en sevdiğim dostum şerif şu ilker’in tabağındakileri yiyebilir miyim diye düşünmekte..

038kmk.jpg

Neyse sonunda karınlar biraz doydu, yüzümüze renk geldi..

040zwz.jpg

Gecenin sürprizi!
Sevgili dostumuz yeni admin MİSTERCAKİ kardeşimizin yaş gününü zarif Haluk ağabeyin düşünceli davranışı ile aldığı süper güzel pasta ile kutluyoruz..Bende boş durmadım tabi ona Çizgi Diyarı e-dergi 14.sayıyı basılı olarak hediye verdim..Türkiye’de bir onda var..

042.jpg

Mehmet Dal kıskançlık içerisinde benim yaş günümde kimse pasta almadı ben onlara gösteririm..

043tst.jpg

Baktı olmayacak adam admin olmuş, şunu yalandan da olsa kutlamak lazım diye ayağa kalktı.. Fotoğraflar ortada..

044mkm.jpg

Yok, eski tas eski hamam..Şerif’de bozuldu..Elalame pasta bana hiçbir şey yok.. Tez ihtilal be ya!

045mxm.jpg

Mistercaki şaşkınlık içinde mutlu, mesut, gece eve gidince hanımdan yiyeceği fırçanın hesabını yapmakta..

046zmz.jpg

Talat Abi, iyi ki gelmişim çay da çok güzelmiş, şu mistercaki gülmeyi kesse de pastayı yesek diye düşünmekte..

048yry.jpg

Her geçen gün büyüyen Çizgi Diyarı ailesi genç elemanları ile birlikte..

053.jpg

Zeki’de artık ipleri koyverdi..Çek ulan çek diyor.. Cemil bir beyefendi.. Zarif bir gülümseme ile yetiniyor..

054lyl.jpg

Yok bu gece evde fırtına kopacak, kesin..mesaj üzeine mesaj..
055ftf.jpg

Mehmet dal, en sonunda iç huzura erişti.. İçki böyle içilir..

057gug.jpg

Yine bunları çekmişim yahu.. Nasıl çekmeyeyim..
Masanın en bahtiyar iki insanı..

058ioi.jpg

Admin hatırası..

059ziz.jpg

Dostluk bozulmaz..

061kgk.jpg

Mehmet Dal, Mustafa, Nihat..gerçekten iyi insanlar.. Dostlarımız oldukları için şanslıyız..

062rhr.jpg

Gene bunlar.. Kim bunlar.. Bu adamlar neye gülüyorlar.. Ben de merak ediyorum..

063iei.jpg

Talat Abi kibar insan nazik adam , bitse de gitsek diyor ama millet işin şamatasında .. Allah bozn-maın şu Zeki de maşallah güzel gülmekte..

064zzz.jpg

Bir admin hatırası daha.. Mistercaki ve savok..

065oco.jpg

Haluk Abi kapanış konuşmasında..

İşte dostlar biz böyle toplandık..Konuştuk, gülüştük, tanıdığımız yeni dostlara sevindik, yedik içtik, velhasılıkiram güzel bir gün ve gece geçirdik..Amaç yalnızca çizgi roman dostluğunu artırmak..Gerisi lafı güzaf..
Saygılarımla efendim..

Moderatör tarafında düzenlendi:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,113
İstanbul-İzmir
O ihtilal olacak!
Bakunin iyice tırstı zaten yakındır yönetimi teslim eder:d
Sevgili dostum Şerif nağmesinden herkes anladı zaten yeni yönetimde bulunmak istemeni 'Çakma Admin' :D
Gece olmayan dostların dışında harikaydı ona laf yok...
Flaneur comics Servet'te renk katan dostlardan biri oldu yalan yok.

Gecenin tek olumsuz yanı ise;
Ömürümü yedin Timuçin ömrümüüüü!!!

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,999
22,605
Sarıyer
Bu sefer beraber olamamanın verdiği üzüntüyü resimlerin güzelliği hafifletti. Yüzelerdeki gülümsemeden muhabbetin kavi, rakının kararında olduğu belli.

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,780
4,520
kelimenin tam anlamı ile bir aile tablosu :) bu ailenin gurbetteki bir çocuğu olarak kıskandım doğrusu :(

Son düzenleme:

fahri359

Süper Üye
28 Mar 2009
773
265
Sizleri böyle bir arada görmek inanın süper keyif verici, Allah muhabetinizi arttırsın, dilerim bu dostluklar bir ömür boyu sürer...

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,207
Kıbrıs
Çizgi Diyarı Adminleri:
1.Bakunin
2.Tsubasa
3.Mistercaki
4.Savok
Liste böyle mi yoksa Savok çakma admin olarak tenzil-i rütbe mi
oldu?

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,113
İstanbul-İzmir
Çizgi Diyarı Adminleri:
1.Bakunin
2.Tsubasa
3.Mistercaki
4.Savok
Liste böyle mi yoksa Savok çakma admin olarak tenzil-i rütbe mi
oldu?

Mistercaki sadece misafirimizdi.
Savok'ta tenzili rütbe falan olmadı ki zaten aramızda ha üye olmuşsunuz ha admin hiç bir fark yok.

Son zamanlarda renkler ve adminler konusunun bu şekilde dile gelmesine gerek yok gibi..

Son düzenleme:

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,418
27,227
İstanbul
Fotoğraf karelerinde olamadığım için bu kadar üzüldüğüm ama şu mutlu yüzleri ve özellikle bu kadar genç arkadaşları gördüğüm için de sevindiğim bir toplantı hatırlamıyorum.
Herkesin yüzündeki coşkuyu gördukçe kendimi aranızda hissettim.
Keyfiniz hiç bozulmasın dostlar.

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,844
Gecenizin güzel geçtiğine çok sevindim, muhabbet demini bulmuş, dostluklar oturmuş, daha ne olsun. En kötü gününüz böyle olsun :)

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,434
12,781
Sanal arkadaşlık kavramını gerçeğe çevirmeyi başaran tek site olan çizgi diyarının bir üyesi olmakla gurur duyuyorum. iyi ki varsınız.. Bu arada fazla kilo mu almışım ne? Acilen spora dönüş yapmam lazım. yanlar felaket :)

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Yakından tanıdığım ve daha tanışma şerefine erişemediğim bir çok dostun toplantısını fotoroman tadında seyretmiş olduk. Cismen olamasam da kendimi orada hissetim.
Selamlar dostlar, muhabbetiniz daim olsun.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Çok güzel kareler,harika muhabbetler,birbirinden güzel ve değerli insanlar ayrıca bir de grubun yaş ortalamasını düşürmek için babası tarafından oraya zorla,cebren ve hile ile getirildiğini tahmin ettiğim''Genç Savok''.....
Dostlar çok beğendim ve sizleri birlikte görmekten inanın çok mutlu oldum.Nice nice buluşmalarınızı görmek ve inşaallah hiç olmazsa birine katılabilmek dileği ile hoşçakalın.