Ceylan Yayınları kitabı tükeniyor

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,807
15,426
Kısa süre önce çıkan Ceylan Yayınları kitabını almak isteyenler için ön sipariş listesinde 4 kitaplık yer açıldı. Toplamda sadece 160 adet basılan, tamamı numaralandırılmış ve imzalı olarak sunulan Ceylan Yayınları kitabından geriye sadece 4 adet kaldı.

8 kitap sürecek olan Türk Çizgiroman Külliyatı serisinin 2. kitabı olan Ceylan Yayınları lüks baskılı ve 372 sayfa. Bildiğiniz gibi külliyatın ilk kitabı Tay Yayınları'ydı ve yılbaşından önce çıkacak olan 3. kitap da Alfa Yayınları olacak.

Ceylan Yayınları kitabını almak isteyen çizgiroman severler 28 - 72 - 78 - 87 numaralı nüshalardan dilediklerini seçebilirler.

Önder Çakı

Onursal Üye
E-Dergi Takımı
5 Ağu 2012
263
1,743
Oldukça karmaşık ve çeşitli olan Ceylan Yayınları dönemini güzel toparlamışın.
Bu tip çalışmaların ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.
Cesaretle giriştiğin bu çalışmayıda tamamladın.
Birçok kişiyi de buna benzer çalışmaların yapılabileceği ile ilgili cesaretlendirdiğini düşünuyorum.
Kitabı uzun süre heyecanla bekledim.
Elime alıp incelediğimde çok beğendim.
Bir başucu kitabı niteliğinde..
Çizgiroman tarihimizde sadece belli kolleksiyonerlerin elinde bulunan ve varlığı herkes tarafından bilinmeyen-hatırlanmayan nadir çizgiromanları ve bilgileri bu kitabın kaliteli baskılı sayfalarında bulmak mümkün.
Elbette eksikler olacaktir.
Herzaman birşeyin ilkini yapmak en zorudur.
Bundan sonrası için ciddi yol haritası olacak bir Ceylan kitabı var artık.
Çizgiroman kültürümüz adına bu tip çalısmaların devam etmesini ve artmasını dilerim.

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,478
27,522
Ben kendi tabirimle, olağan üstü güzel buldum.Çok beğendim.Yılların birikiminin altından rahatlıkla kalkan bir çalışma olmuş.Duymadığım bilmediğim her şey artık elimin altında.Benim gibi sadece okuyucu vasfında olanlar bile, artık ne aradığını bilebiliyor okuduğundan da oldukça keyif alıyor.
Eğer bir sürpriz değilse,diğer 6 kitabın hangi yayın evlerini kapsayacağını belirtebilirseniz oldukça sevinirim üstadım.
Çok teşekkür ediyor çalışmalarınız da kolaylıklar diliyorum.

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,807
15,426
Ben kendi tabirimle, olağan üstü güzel buldum.Çok beğendim.Yılların birikiminin altından rahatlıkla kalkan bir çalışma olmuş.Duymadığım bilmediğim her şey artık elimin altında.Benim gibi sadece okuyucu vasfında olanlar bile, artık ne aradığını bilebiliyor okuduğundan da oldukça keyif alıyor.
Eğer bir sürpriz değilse,diğer 6 kitabın hangi yayın evlerini kapsayacağını belirtebilirseniz oldukça sevinirim üstadım.
Çok teşekkür ediyor çalışmalarınız da kolaylıklar diliyorum.

Kitaplarla ilgili teşvik edici güzel övgüleriniz için çok teşekkür ederim :)

İlk üç cildini TAY, CEYLAN ve ALFA'nın oluşturduğu ve (şimdilik) 8 kitap/yayınevi olarak planladığım Türk Çizgiroman Külliyatı üst başlıklı çalışmanın diğer ciltlerini aslında her kitabın son nüshasını elimden çıkardığımda anons etmeye karar vermiştim.
Ancak sevgili Prince'in zarif sorusu neticesinde kararımı ve fikrimi değiştirdim. Şöyle ki, 2. kitap olan Ceylan Yayınları'nın elimdeki son nüshasını almak isteyen çizgiroman severe gönderdiğim gün 3. kitap olan Alfa'nın kapağını ve ön sipariş listesinin oluşturulmaya başladığını anons edecektim.
Şimdi buna Türk Çizgiroman Külliyatı'nın geriye kalan 5 yayınevinin hangileri olduğunun anonsunu da ekleyeceğim. Böylece Allah ömür verirse, 2020 yılında tamamlamayı planladığım 8 kitaplık Türk Çizgiroman Külliyatı'na ait tüm yayınevlerini açıklamış olacağım :)

Umarım siz değerli dostlarımı ve konuyu/kitapları takip eden sevgili çizgiroman koleksiyoncularını fazla merakta bırakmıyorumdur...

Selam ve sevgilerimle...

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,478
27,522
Kırmayıp sürprizi öne aldığınız için çok teşekkürler üstadım.İnanın her iki kitapta tadımlık değil,doyumluk olmuş.Eksiksiz usta işi.Bu da diğer kitapları bekleme heyecanını ve merakını had safhaya çıkartıyor.
Şimdilik hevesle Alfa yayınlarını bekliyorum.Çalışmalarınızda da kolaylıklar ve başarılar diliyorum...