profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,006
- 545,696
Cemal Ragıp Derin ustamızın kızı facebook sayfasında ustanın son resimlerini paylaştı.
Cemal Ragıp Derin ustamızı en son sevgili Murtaza5 dostumuzun onu bizzat ziyaretindeki haliyle görmüştük. Sevgili Murtaza bey dostumuza bu vesile ile bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.
Çizgi Roman dünyasının en sevilen isimlerinden olan ustamız için şifa dilekleri ve içten sevgiler dile getirildi.
Bu resimleri paylaşıyorum.
Bir başka haber de, ünlü yayıncımız sevgili Fuat Aktüre dostumuzdan geldi.
Fuat Aktüre, Cemal Ragıp Derin ustanın yıllar önceki bir dileğini yerine getirmek için kollarını sıvadı. Ona da teşekkürlerimi sunuyorum.
Arkadaşlar merhaba,Cemal Ragıp Derin ustamızı en son sevgili Murtaza5 dostumuzun onu bizzat ziyaretindeki haliyle görmüştük. Sevgili Murtaza bey dostumuza bu vesile ile bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.
Çizgi Roman dünyasının en sevilen isimlerinden olan ustamız için şifa dilekleri ve içten sevgiler dile getirildi.
Bu resimleri paylaşıyorum.
Bir başka haber de, ünlü yayıncımız sevgili Fuat Aktüre dostumuzdan geldi.
Fuat Aktüre, Cemal Ragıp Derin ustanın yıllar önceki bir dileğini yerine getirmek için kollarını sıvadı. Ona da teşekkürlerimi sunuyorum.
2011 yılında Ragıp Derin bana bir kısım çizdiklerinin fotokopilerini getirip (orijinaller kayıpmış)
“şunları tarayıp temizlet ve bir kitap olarak bas da şu ölümlü dünyada benim de bir kitabım olsun”
demişti.
O ara yayıncılığa ara verdiğim için bu isteğini yerine getirememiştim Ragıp abinin.
Bugün kızları ile birlikte çekilmiş fotoğrafını görünce aklıma geldi hemen eski hard disc’ leri çıkarttım ve yayına hazırlanmış dosyayı buldum.
Tüm çizgi roman severlerin katkısıyla şimdiye kadar yapılmamış bir şey yapmak istiyorum şöyle ki;
Öncelikle hemen kitabı basacağım sonra İlyas ERKUL ile konuşup dağıtımını yaptıracağım ve kitabın gelirini de tamamen Ragıp Abinin çocuklarına vereceğim.
Sadece kapak ihtiyacım var. Birkaç çizerimizin çizdiklerinden kolaj bir kapak yapmayı düşünüyorum ve katılmak isteyen çizerlerimizin acilen bana ulaşmasını bekliyorum.
Acil şifalar dileğiyle…