Cat's Eye 1985

agartan

Onursal Üye
28 Haz 2019
1,220
11,307
Cat's Eye 1985

Yönetmen: Lewis Teague
Senaryo: Stephen King
Müzik: Alan Silvestri
Tür: Korku, Gerilim
Vizyon Tarihi: 24 Kasım 1985 (Meksika)
Dil: İngilizce
Süre: 94 Dk.
Bütçe: $7M / Hasılat: $13M
IMDb Rating: 6.3

l-cats-eye-130d768f.jpg

agartan:

Korkuyu sevdiren adam Stephen King'in Nightshift (Hayaletin Garip Huyları) koleksiyonunda bulunan
Quitters Inc.,The Ledge ve Boogeyman hikayelerinden uyarlanan Cat's Eye, çok farklı konusuyla dikkat çeken bir King başyapıtı...
Senaryo olarak üç bölümden oluşan film, 'Alacakaranlık Kuşağı' öykülerine benziyor.

Kahramanımız, isimsiz bir sokak kedisi. Bir köpekten kaçan kedimiz NY City'de, kalabalık bir çarşıda 'gaipten' gelen bir ses duyar.
Küçük bir kız ondan yardım istemektedir. Küçük kıza yardım etmek amacıyla tehlikeli bir yolculuğa çıkar.
Bu yolculuk sırasında bazı olaylara -kaderin cilvesi mi acaba, ne dersiniz?- karışır.

İlk olarak sigara bırakma kulübüne üye olan bir adamın (James Woods) başına gelenleri izleriz:

l-cats-eye-1ct63.jpg

İkinci bölümde zengin ve zalim bir adamın (Kenneth McMillan) karısının aşkına (Robert Hays) çektirdiği eziyeti izleriz:

l-cats-eye-1d2c7.jpg

Üçüncü bölümde ise küçük kızı (Drew Barrymore) bulan kahramanımızın asıl macerası başlar...

l-cats-eye-11hg9.jpg

Filmin kadrosunun oldukça güçlü olmasına rağmen, IMDb puanı düşük.
Sebebinin, özel efektlerinin zayıf olması diye düşünüyorum.
1985 tarihine kadar üç tane Star Wars çekilmiş (ilkinin maliyeti $11M),
Alien (Bütçe: $11M) çekilmişken bu filmde böyle bir teknik kullanılmış, yazık...

Adresinden indirebileceğiniz film 775 MB, 720p, orijinal dilde ve Türkçe altyazısı yanındadır.

"rar" dosya şifresi: agartan

Keyifli izlemeler dilerim.

Son düzenleme:

Prometheus

Yeni Üye
21 Şub 2019
28
24
BURSA
Elimde piyasadaki tüm Stephen King lerin dublajları var yavaş yavaş görüntü kalitelerini yükseltmeye çalışıyorum. Zamanım olsa hepsini eklerdim.

Alazar

Kıdemli Üye
19 Mar 2019
53
44
Elimde piyasadaki tüm Stephen King lerin dublajları var yavaş yavaş görüntü kalitelerini yükseltmeye çalışıyorum. Zamanım olsa hepsini eklerdim.

Stephen King in Maximum Overdrive filmi var 1986 yapım hem yönetmen hem de yazan o filmin piyasa harici düzgün tr sesi var mı acaba elinde..

Prometheus

Yeni Üye
21 Şub 2019
28
24
BURSA
Stephen King in Maximum Overdrive filmi var 1986 yapım hem yönetmen hem de yazan o filmin piyasa harici düzgün tr sesi var mı acaba elinde..

Var hocam ama eşimin kolunun kesilme riski var 4 yaşında da kız çocuğum olduğu için tüm ev işleri vs bende bunun üzerine günde birde 8 saat çalışınca.. Elimde klasik filmler çok özellikle kült sayılan filmlerin çoğu var korku arşivim çok geniştir :)

agartan

Onursal Üye
28 Haz 2019
1,220
11,307
Var hocam ama eşimin kolunun kesilme riski var 4 yaşında da kız çocuğum olduğu için tüm ev işleri vs bende bunun üzerine günde birde 8 saat çalışınca.. Elimde klasik filmler çok özellikle kült sayılan filmlerin çoğu var korku arşivim çok geniştir :)
Geçmiş olsun, çok üzüldüm.

Yapabileceğimiz bir şey varsa... yazın lütfen.

Alazar

Kıdemli Üye
19 Mar 2019
53
44

Çok Geçmiş olsun Hocam Allah Şifa Versin İnşallah...