CASSIDY 18

altan

Yönetici
23 Eyl 2011
3,077
118,645

Çeviri: Cımbız
Balonlama: Altan

Küçük bir not: Cassıdy serisini zamanında bir arkadaşımız Melih41 ve bana önerdi, çevirisini kendi yapacaktı biz
balonlama ve düzenleme yapacaktık, gecede 40 sayfa çeviririm kısa sürede biter demişti. Baktık ki arasından
altı yıl geçmiş yetim kalmasına gönlümüz razı olmadı.Bu sayıyla bu seri sona eriyor. İlgi gösteren dostlara
teşekkürler.Artık başka seriler içinde birilerinin elini taşın altına koyup çeviri yapması gerekir, balonlama

yapılır bir şekilde.YOKSA DENİZ BİTTİ KARA GÖRÜNDÜ.

haziran

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,697
5,200
Altan abi çok ama çok teşekkürler, her hafta bayide çıkmasını bekler gibi paylaşımınız bekledim. Gerçekten çok güzel bir seriydi içim buruldu bitmesine. Ne yabancı dilim ne de photoshop bilgim yok ama ne kadar meşakatli olduğunu çok iyi biliyorum, dilerim başka serilere de el atarsınız :) Emeğinize sağlık.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
26,103
ordu-turkey

Çeviri: Cımbız
Balonlama: Altan

Küçük bir not: Cassıdy serisini zamanında bir arkadaşımız Melih41 ve bana önerdi, çevirisini kendi yapacaktı biz
balonlama ve düzenleme yapacaktık, gecede 40 sayfa çeviririm kısa sürede biter demişti. Baktık ki arasından
altı yıl geçmiş yetim kalmasına gönlümüz razı olmadı.Bu sayıyla bu seri sona eriyor. İlgi gösteren dostlara
teşekkürler.Artık başka seriler içinde birilerinin elini taşın altına koyup çeviri yapması gerekir, balonlama

yapılır bir şekilde.YOKSA DENİZ BİTTİ KARA GÖRÜNDÜ.
altan üstadım keşke italyanca bilsem ingilizce bile orta şeker bu seri için gerçektan minnettarım başta siz olmak üzere tüm emek verenler sağolunuz.

Heineken666

Yeni Üye
18 Ocak 2023
31
80
bütün seri 70'ler rock ile geçtiydi. bitirişte "No Future" diyerek punk'a geçmişler....
emekleriniz için sonsuz teşekkür ederiz bu seri için.
bu arada normal seri bitmiş ama Hikayeler serisinde 3 bölümlük bir hikaye daha çıkmış wikipedia'ya göre...
belki bir gün onların da çevrildiğini görürüz.....