Caretta Ankara'da

12 Şub 2010
15,006
545,689
Dün Kıbrıs'tan değerli bir konuğum vardı
Sevgili dostum Caretta ofisimi onurlandırdı
Harika bir kaç saat geçirdik birlikte

Ne yazık ki, işleri nedeniyle erken ayrıldı
Ankara Radyosu Türk sanat Müziği ses sanatçısı sayın Turhan Öge de sonradan sohbetimize katıldı
Caretta dostuma bir müzik ziyafeti tasarladım ama kısmet bir başka buluşmayaymış

100_3842.jpg

100_3843.jpg

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,891
140,894
İki değerli dostu görmek güzel oldu.
Telefonla görüşmekte ayrı mutluluktu.
Dostlara selam olsun.

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Caretta ile Profesör buluştular ve ortada ne bir Teksas ya da Tommiks, ne de bir Teks cildi görünüyor... Hadi onları geçtim, hiç değilse bir Zagor veya Kaptan Swing fasikülü görmeyi umuyor insan... :)

Şaka bir yana, bu iki güzel insanı aynı karede görmek, uzaktan uzağa mutlu ediyor insanı...

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,653
22,388
Adana
çizgi diyarinin en paylaşimci, en harika iki üyesinin buluşmasi çok hoş... Iyi ki varsiniz sevgili üstadlarim...

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
26,128
ordu-turkey
İki gönlü ve sandığı zengin adam iki çizgi sevdalısı ne mutlu ki dağ dağa kavuşmaz ama insan insana kavuşur ne mutlu sizlere.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,064
2,808
Ellerindekileri paylaşmakta bu kadar cömert iki değerli insanı bir arada görmek çok sevindirici gerek paylaşım ve fedakarlıkları gerek çizgiye olan katkıları umarım bizlere ve bizden sonra gelen nesillere örnek olur. bütün paylaşımları için buradan her iki dostumuza da tekrar tekrar teşekkür ediyoruz onlar sayesinde bildiğimiz bilmediğimiz yüzlerce esere sahip olduk minnettarız.

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,635
39,349
izmir
Sevgili Caretta ile İzmir'e geldiğinde tanışma fırsatı bulmuştum. Biz Atilla abiyi çok sevdik. Haluk abi ile gerçekten "muhteşem ikili"yi oluşturmuşlar. Saygılar, selamlar her ikisine de. Yolunuz İzmir'e düşerse tekrar birlikte olmaktan şeref duyarız. Hatta yolunuz düşmez ise bir yolunu bulup düşürün... :)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,843
Keşke dün siteye girebilseydim, bende süpriz yapıp sayın carettayla tanışabilirdim.

Nasip değilmiş, bu gün bir iki saatliğine abimizin yanına gidip bende birebir tanışma onuruna erişeceğim.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Sevgili Caretta abimizi hiç tanımadım.
Bu vesile ile resmini görmüş olduk.
Umarım bir gün hep beraber muhabbet etme imkanı buluruz.
Turan Öge Ağabeyimi de İzmir'den tanıyorum.
Kendisine selamlarımı iletirim.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,207
Kıbrıs
Haluk Bey'in ziyaretine kızımla birlikte gitmiştik.Haluk Bey herzamanki
nezaketi ve misafirperverliği ile bizleri ağırladı.Yemeklerimizi yedik.Dostumun dediği gibi işlerimiz nedeniyle erken ayrılmak zorundaydık.
Masada çizgi roman filan görünmüyor ama ben arka odadaki dolapları
iyice inceledim.Haluk Bey'in pek Kaptan Swing sevmediğini de öğrenmiş
oldum.Zaten dolaplarda da görmedim.
Turhan Öge sesini pek beğendiğim bir sanatçı.Onun da işleri
olduğundan ziyaretin meşk kısmı gerçekleşmedi.Haluk Bey de sıkı bir
TSM tutkunu imiş.Bu ortak özeliğimizi de çizgi roman sevgimize kattık.
Çok mutlu olduğum bir buluşma oldu.Kendisine ve çağrımıza icabet
eden Turhan Öge'ye çok teşekkür ediyorum.