Büyülü Rüzgar(Renkli) Büyük Düş (Balonlama)

turancan

Yeni Üye
23 Kas 2010
23
147
Hastalık gibi bir şey... Balonlamanın rüzgarına kapıldım gidiyorum:)
Kitaptaki yazım şeklinin aynını uyguladım ama ikinci macera da yazı boyutunu büyütüp Italic yapıyorum, daha güzel oluyor.. Sanırım hafta sonu hazır olur..
İlgi ve yardımı için, sevgili uzung'a teşekkür ederim.
Keyifli okumalar..

not: Linklerin bu gün itibarı ile en az 24 ay süresi vardır. Bu nedenle başka link vermeyeceğim. Turbobit de, önce normal indirmeye sonra (X) İşaretine tıklayıp indirmeye geçebilirsiniz..

004hhh.jpg
017a.jpg

1400 x 2040
107 Sayfa
117 MB

Uploaded:
Büyük Düş:

Turbobit:
Büyük Düş:

Mediafire:
Büyük Düş:

Moderatör tarafında düzenlendi:

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
908
4,750
İzmir
Sayın turancan, büyük bir emek ile yaptığınız bu çalışmayı indirmek verdiğiniz linklerle çok zor. Turbobit ile (indirme süresi çok uzun) ve uploaded ile (virüs proğramım bir tehlikeli virüs tesbit etti) indirmek adeta bir işkence ve de çok uğraştırıcı.Ben de dahil pek çok arkadaş şu an bu güzel çalışmanızı indiremiyecek. Mediafire sitesine üye olursanız, hem siz hem de bizler rahat ederiz. Eğer üye olmada sorun yaşarsanız, yardım isteyin bizler yardımcı oluruz. İyi günler, saygılar.

Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,006
545,843
Bir renkli Büyülü Rüzgar daha...

Bence çok güzel bir hastalığa:) yakalanmışsın sevgili turancan

Hepimiz bu hastalığın faydasını görmeye başladık bile

Teşekkür ederim

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,105
37,280
İstanbul
Mesajıma bir sitemle başlayacağım. Çok güzel bir çalışmanın daha erişilebilir bir platforma yüklenmesi talebine yanıt veren hiç kimse olmamış. Eminim çalışmayı indiren epeyce dostumuz oldu. Bir kişi de "çorbada benim de tuzum olsun" demez mi? Çok mu zor indirdiğiniz çalışmayı örneğin mediafire'a yüklemek? Çok mu zaman alır? Çok mu şey kaybedilir bu yapılırsa? Söylemek istediğim çok şey var ama burada keseceğim serzenişimi.

Alternatif mediafire linki ana mesaja eklenmiştir.

Mesajıma böyle bir sitemle başladığım için bağışla beni lütfen, sevgili turancan. Foruma, çizgi romana katkı sağlama çaban için çok teşekkür ederim. Sen ve senin gibi üreten, üretmeye çalışan dostlar sayesinde gereken motivasyonu bulabiliyoruz. Balonlamanı çok beğendim. Yeni başlayan biri için nefis bir balonlama. Büyülü Rüzgar'ı renkli olarak okuma olanağı verdiğin için çok teşekkür ederim. Bu hastalığa(?) yakalandığına memnunum :) Yeni çalışmalarını merak ve sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Ellerine ve yüreğine sağlık.