Bütün Dostlarımıza

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,565
28,955
İzmir
Uzun zamandır böyle bir yazı yazmak istemişimdir, forum hakkında... Şöyle bir bakıyorum da taramalar, çeviriler, balonlamalar, e-dergi, her türden diğer paylaşımlar, sohbetler... Çok farklı bir hava var. Hiç kimse birşey beklemeden elinden geleni yapıyor. Bir süre sonra bağımlısı oluyor. İşten, aileden kalan zamanını foruma ayırıyor.

Foruma her girişimde; daha önce okumadığım, görmediğim, hatta hiç duymadığım birşeyler karşıma çıkıyor. Zevkle takip ediyorum. O kadar çok dostun paylaşımını okudum ki tek tek sayamam. Çok, çok, ama çok okudum... Belkide hiçbir zaman bulamayacağım eserleri okudum. Bu eserlere emek veren, zaman ayıran o kadar çok kişi var, ne yapıyorlarsa karşılıksız yapıyorlar. Tek tek sayamayacağımız kadar çok insan '' dostluk paylaşınca çoğalır'' düsturunu resmen ispatlıyor.

Bir de Haluk Ağabeyimiz var. Gönlü büyük insan.Başka kim daha önce hiç görmediği ( tamışmamızdan önce) bir adama telefon açıp '' Kardeşim, sen ne tarz çizgi romanları seversin?'' diye sorup, bir koli dolusu kitap gönderir ki?

Burada başka bir dostluk var. Başka bir site veya forum acaba böyle buluşmalar tertipledi mi, bilmiyorum? (Her ne kadar katılamamış olsamda...)
http://www.cizgidiyari.com/forum/ge...ulu-ruzgar-aksam-yemegi-ve-biz-toplandik.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/forum-duyurulari/52322-cizgi-diyari-piknikte.html
Küçük çapta olsa da bizde İzmir'de arada toplanıyoruz. Shewarash, Mehmet Ali ve ben... Bir keresinde de Haluk Ağabeyimiz (profesör) gelmişti ve fevkalade bir sohbet olmuştu.

Buradaki dost ortamına emeği geçen bütün ağabeylerime ve kardeşlerime teşekkürlerimi sunarım.

Çok yaşa çizgidiyarı.

 
Üst