Bütün biraderlere, hanımlara slm! :)

xmania30

Yeni Üye
8 Ara 2009
15
1
arkadaşlar öncelikle slm ben bu forumla kadınların pek ilgilenceğini sanmadığım için birader dedim, ama belki vardır fln işte.. :D Neyse bende işte sewerm böle çizmeyi fln da daa çizgi roman yapmaya başlamadım. En çok perfpektif(açı), uzaklık ve yakınlık arasında takılıorm. Cetvel yardımıyla az çok bişiler yapıorm da işte çalışmak gerek.. :) bende kendime bi yazar bulamadım sınıftakinlere söledim işte haberi yzr aranıo fln die de;) sizden bi yardım isticem gene.. :p

Sorum birazdan, başka konuda.. :D

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,043
10,261
Hoşgeldin xmania30 :)

Bu bölüme açılan bütün konulara genelde cevap yazıyorum ama sende kararsız kaldım. Ne de olsa Msn Türkçesiyle yazan üyelere sık rastlamıyoruz. Ama sonra senin Türkçeni düzelttiğini gördüm , şimdi gönül rahatlığıyla hoşgeldin diyorum :)

Konu açarken , mesaj yazarken acele etmemize gerek yok. Türkçemize sahip çıkalım , kullandığımız üç beş kelimeyi de kısaltıp yok etmeyelim...

Son söz Barış Manço'dan , " Selam almayana yiğit denir mi ? "

krafiker

Yeni Üye
1 Eyl 2009
1
0
selam arkadaşlar bende çizgiroman yapıyorum yazı konu ve çizim de yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar hoşçakalın

xmania30

Yeni Üye
8 Ara 2009
15
1
selam arkadaşlar bende çizgiroman yapıyorum yazı konu ve çizim de yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar hoşçakalın

Haa bak sende yardımcı olabilirsin, Bozan olacaktı daha tarayıcıdan yapamadım bozan onları ya.. :( bozulmuş tarayıcı biraz düzeltince.. Neyse krafiker sende yardım edersin inşallah..:D

Esin Mert

Kıdemli Üye
24 Tem 2009
239
160
bozan, Türkçe'nin doğru ve güzel kullanımı konusunda gösterdiğin titizliğe hayranım. Ayrıca sitemizin bu konudaki politikası da çok hoş. Teşekkürler. Tüm arkadaşlardan benim de ricam Türkçe'yi doğru kullanmaları. Buraya iki satır yazı yazarken bu çok zor olmasa gerek.