Bu yapılan nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,343
1,750
Artık ben Çizgi Diyarı'na bilinçli bir saldırı olduğu kanaatindeyim.Artık gündemi takip etmek mümkün değil.Son dönemlerde yapılan paylaşımları takip edemiyorum.Eski paylaşımlara ve peş peşe yapılan sözüm ona teşekkür mesajları ile güncel paylaşımları takip edemiyorum.Üstelik biri bırakıyor diğeri başlıyor.Geçen gün yeni paylaşım var mı diye baktım.Ama o kadar eski paylaşımlara teşekkür yazılmış ki artık yeni paylaşımları aramaktan vaz geçtim.Sorun değil!Ama yeni paylaşımcı arkadaşlara yapılan büyük bir haksızlık söz konusu.Düşünün,tarama yapmışsınız,kitabı siteye eklemişsiniz ve fakat birileri gelmiş o taramanızı öyle gerilere atmış ki..

Bunun bilinçli bir eylem olduğunu ve Çizgi Diyarı'nda paylaşımcı arkadaşları bezdirmek amacı ile yapıldığını sanıyorum.Bir kişi olsa hiç sorun değil.Ama aynı şeyi sürekli yapanlar var!

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,685
metu
Doğru olabilir bana da biraz öyle geliyor.Bir bakıyorsun 50 adet görünen mesajın 30 tanesi bir kişiye ait.Değerli paylaşımlar birde bakmışsın 90 veya 100 sırada .Bu yüzden çoğu zaman ilk 200 300 mesajı kontrol ediyorum.

Son düzenleme:

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
aslında kimsenin teşekkür etmesini istemiyorum kendi adıma.
beğeni için lıke tuşu var daha çok içerikle ilgili 2 söz herhangi bir yorum okumak istiyorum.
ve bunun bir sosyal sorumluluk olduğunu düşünüyorum üyeler için karşılıksızca harcanan bu değerli vaktimizin bir anlamı olmalı,ve bu yansıtılmalı.karşınızdakine sevdiğinizi belirtmek gerekliliktir.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,317
4,648
Canım arkadaşlarım isterseniz boşverin,herkes bildiği gibi teşekkür etsin,ben bu yazılan mesajlar sayesinde hepinizin adını ezberledim,hepinizi sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissetmeye başladım,hani nerede ise,birinizin bir mesajını görmesem inanın merak bile ediyorum.
Sevgili arkadaşlar hepinizi seviyor ve iyi bir pazar akşamı diliyorum,hoşçakalın.

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,143
844
Sayın imaje'nin sözleri sanırım doğrudan beni hedef alıyor.
Halbuki sevgili kartal ne güzel açıklamış.
Siteyi sabote etmek gibi bir fikir aklımın ucundan bile geçmez.
Ama bazı arkadaşların da benzer şekilde fikir beyan etmeleri, doğrusu beni bayağı düşündürdü.
Şu andan itibaren bir daha mesaj göndermeyeceğim.
Umarım sayın imaje ve diğer arkadaşlar bundan sonra huzura ererler.
Selam ve sagılarımla.

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,167
İstanbul-İzmir
Geçen bir mesajımda takılmıştım zaten hep aynı kişiler yorum yapıyor diye..
Sayılı on - onbeş kişi haricinde ne yazıldığına dikkat edilecek kimse yok gibi geliyor bana :(
Katılımcı ruh olmak için illa tarama falan yapmak değil yapılan işe doğru yorum yapabilmek gerekirse eleştirmek acaba bu adam bu sefer ne yazmış dedirtebilmek lazım bence...

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,167
İstanbul-İzmir
Yanıldın sevgili Hanefi kardeşim..
En azından ben Hanefi neye cevap yazmış diye merak edip girip bakıyorum.
İnanki konuyu açanda senin ne yazdığını merak ediyordur.
Boşuna alınganlık yapmayalım.
Sadece teşekkür ederim yazanlar hedeftekiler. Daha fazla katılımcı olmaları ...

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,343
1,750
Sayın değerli üyeler,

Gözümüz iyi görse yazın,

Yeni bir çizgi roman eklenmiş mi diye aramanın ne işkence olduğunu bilmiyorsunuz tabii..

Bir de ben de yeni bir paylaşımcı olsam ve benim de taramalarım adda gönderilirse bir daha ben de bir şey taramam.

Neyse artık..

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
310
14,325
Sevgili Kartal sizi İmaj dostumuzun vurguladığı kategori içinde görmüyorum.İçten mesajlarınızla diyarımıza renk katıyorsunuz.Ama maalesef
diyara zarar veren bir oluşum var. BU DURUMLA İLGİLİ ŞİKAYETİMİ DİLE GETİRMİŞTİM. 22-02-2012, 21:40
zamangezgini

Yönetimdeki arkadaşların dikkatine aşağıdaki durumdan çok ama çok şikayetçiyim.Konu daha çok paylaşılsın diye kendime yanıt yazdım;birde ne göreyim,daha 5 dakika geçmeden listeden 30lu sıralara gerileyerek,kaybolmuş.DERDİM
DAHA ÇOK KİŞİYLE PAYLAŞMAK.ÇOK KİŞİYE ULAŞAYIM HİÇ TEŞEKKÜR ALMASAMDA OLUR HATTA BEĞENİ BUTONUNA BİLE BASMASALARDA OLUR.
ÖBÜR FORUMA DAHA ÖNCE ÜYE OLMAMA RAĞMEN DAHA ÇOK PAYLAŞIM YAPABİLMEK İÇİN DİYARIMIZDA PAYLAŞIM YAPMAYI YEĞLEDİM.ORADA KİLİTLER
VAR.AMA BURADADA GÖRÜNMEZ SAKLI KİLİTLER VAR SANKİ.KONULAR İÇİN AYRI BÖLÜM AÇILARAK ÇABUK KAYBOLMARI ÖNLENEBİLİR.EK OLARAKDA KONULAR KARŞISINDAKİ YENİ KONU TANITIMI SAYISI ÇOĞALTILABİLİR.

BENDEDE BİR SÜRÜ ZAGOR,TEKS,TEKSAS ,TOMMİKS SAYAMAYACAĞIM ÇEŞİTLİLİKTE,DEĞİŞTOKUŞTA GEÇER AKÇE ÇİZGİROMAN TÜRLERİ VAR.
ONLARI DA ÇOK SEVİYOR VE OKUYORUM AMA BEN GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ÖNCELİĞİ ARADABULASIN TARZINDAKİLERE VERDİM.GEÇER AKÇELERİ DAHA
SONRAYA ALDIM.BU YÜZDEN DAHA ÇOK MIZMIZLANIYORUM.....
Share
ccahitkar and kartal like this.

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
540
Yeni eklenen kitaplar, son girilen mesajlardan ayrı bir bölümde gösterilebilir mi? Forumun yapısında böyle bir değişiklik yapmak epeyce zor olacaktır, ama bu yolla forum oldukça önemli bir fonksiyon kazanır.

Yorumlar ve eklenen kitaplar birbirinden ayrılsın. Böylece hem insanlar yorum yapma şevkini kaybetmez, hem de emek verilerek foruma kazandırılan kitaplar mesajların arasında kaybolup gitmez.

Son düzenleme:
11 Nis 2010
589
585
Zamangezgini arkadaşımızın su Cümlesi ''.KONULAR İÇİN AYRI BÖLÜM AÇILARAK ÇABUK KAYBOLMARI ÖNLENEBİLİR.EK OLARAKDA KONULAR KARŞISINDAKİ YENİ KONU TANITIMI SAYISI ÇOĞALTILABİLİR.sanırım bu konuya çözüm olmaya yeter.

Arka arkaya Teşekkür mesajları yazılarak güncel konuların kaybolması belki bilinçli belki bilinçsiz iyi niyetten olabilir bilemeyiz.

Ama güncel konuların daha altlara düşmesiyle bu mesajların sorun yarattığıda kesin.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,994
22,840
Sarıyer
Değerli dostlar bu konu daha önce de yönetimde tartışıldı ama bir sonuca ulaşılamadı. Belki de daha geniş kapsamlı olarak tartışmakta fayda var.

Burada sorun "MESAJ yazılması" değil, ben kendi adıma insanların daha katılımcı olmasından yanayım. Sorun "YENİ PAYLAŞIMLARIN ESKİ PAYLAŞIMLARA YAZILAN MESAJLAR NEDENİ İLE BİR ANDA İLK SAYFADAN KISA SÜREDE SİLİNMESİ".

Kırmak kolay, kırılanı düzeltmek zordur. Zaten küçük bir topluluğuz, birbirimize alınmamıza gerek yok. Önerisi olanlar çekinmeden yazsınlar, mutlaka bir çözüm buluruz.

Sevgi & Saygı

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
531
1,183
Konunun üzerinde duruyorum. Bu konu açılmadan önce de çeşitli çözüm yolları için beyin fırtınası yapmıştık. Gerekli işlemleri yapabilmek için birkaç adım var. Öncelikle serverımızdaki ara ara tıkanma sorununun üstesinden geldikten sonra bu konuyu çözümlemeye çalışacağım.

Çözüm üretilene kadar gerek bu konudan gerekse diğer konular üzerinden lütfen birbirimizi kırmayalım,küsmeyelim,alınmayalım. Herşey sizlerin iyi niyetinden ortaya çıkıyor.

Olay çözülene kadar lütfen biraz daha sabır :)

11 Nis 2010
589
585
Bugünkü paylaşımlar diye bir bölüm açılabilir ayrı,
Sadece başlık bağlantıları olur,
İsteyen oraya bakabilir,
Yönetim uygun görülürse olabilir bence.

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,220
2,318
LÜLEBURGAZ
sadece bir tek şey... bize yapılmasını istemediğimiz bir davranışı başkalarına yapmamalıyız... inanın o zaman birçok sorunun çözüldüğünü göreceksiniz :24: :)

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,005
12,088
"Teşekkürler", "eline sağlık" gibi kısa cümlelerle yanıt verilmesi ve bu tür yanıt yazılan konuların üste taşınmasının önüne geçmek için, yazılabilir en kısa yanıt harf adedini artırmak belki çözüm olabilir. Mesela 50 karakterden kısa metinler sistem tarafından kaydedilmez. Böylece sadece kuru teşekkür, sağ ol, eline sağlık gibi mesajların gereksiz kalabalık yapması önlenemez mi?

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,840
6,413
öncelikle herkese selam,
sorunun çözümü için naçizane bir iki fikrim var.
öncelikle sorun bir algoritma sorunu sanırım şu anda kurulu olan sisteme bir zaman sayacı ve filtre konması ile yeni paylaşımların eskilerden ayrılması sağlanabilir.
yeni paylaşımların ayrı bir şekilde işaretlenmesi ve belli bir paylaşım adedinden sonra yeni payşlaşım listesinden düşürülmesi de sağlanabilir.
gerçi site içinde gezinip yeni şeyler keşvetmek çok hoşuma gitsede, yeni eklenen paylaşımların arada kaynayıp gitmesini istemem.
umarım sorun kısa zamanda çözülür.

11 Nis 2010
589
585
Sayın imaje'nin sözleri sanırım doğrudan beni hedef alıyor.
Halbuki sevgili kartal ne güzel açıklamış.
Siteyi sabote etmek gibi bir fikir aklımın ucundan bile geçmez.
Ama bazı arkadaşların da benzer şekilde fikir beyan etmeleri, doğrusu beni bayağı düşündürdü.
Şu andan itibaren bir daha mesaj göndermeyeceğim.
Umarım sayın imaje ve diğer arkadaşlar bundan sonra huzura ererler.
Selam ve sagılarımla.

sayın Hanefi,

Kimsenin sizi hedef aldığını sanmıyorum,
Bu sitede hepimiz arkadaşız dosttuz.
Bir sorun var elbirliğiyle o sorunu halletmeye çalışıyoruz.

Herkes istediği gibi yazsın yorumlasın Teşekkür etsin.
Bu arada da güncel konular kaybolmasın diyerek çözüm arıyoruz.

Son düzenleme:

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
hanefi dostumuza kimsenin kızdığını sanmıyorum.bu sorun için mesajdaki harf sayısı oldukça mantıklı geldi bana.
arkadaşlar,
biz sorunun farkındayız Tsubasa nın dediği gibi çözümü için kafa yoruyoruz emin olunuz bunuda aşacağız.biraz zaman sadece.:)

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,143
844
Kıymetli kardeşlerimin yazdıklarından sonra alınganlık göstermiş olduğumu hissettim.
Umarım sizleri üzmemişimdir.
Selam ve saygılarımla.

11 Nis 2010
589
585
Kıymetli kardeşlerimin yazdıklarından sonra alınganlık göstermiş olduğumu hissettim.
Umarım sizleri üzmemişimdir.
Selam ve saygılarımla.

Cevabınıza memnun oldum.
4 yıldızlı ve uzun zamandır üyesiniz,
Şahsen tanışmasak bile nicklerimizle hepimiz birbirimiz tanıyoruz.
Sizinle ilgili kötü bir düşünce aklımızdan bile geçmez,

Benim kafama takılan yeni üyeler var.
Belki onlarda iyi niyetli siteye girince hazine bulmuşa dönüp herkese Teşekkür etmek istiyorlardır.Bilmiyorum.

trutalbruth

Çeviri & Balonlama
23 Eki 2011
179
1,509
istanbul
Teşekkürün kurusu ıslağı olmaz. Kitap taramayan, sunum yapmayan kişiler için bu teşekkürler "lüzumsuz kalabalık" olabilir. Fakat paylaşanlar için bunlar önemlidir. Aksini söyleyene de ben inanmıyorum.

Sunum ile mesajı ayırabilmek sadece yazılım müdahalesi ile olur. Anasayfadaki üçlü taba bir de "Sunumlar" tabı konur. Yeni konu açtığımız ekrana sunum ve konu olmak üzere iki seçenekli bir pulldown menü eklenir. Arayüz ilk açıldığında "konu" default olarak seçili gelir. Normal konu açmayıpta sunum yapacak arkadaşlar bu menüden "sunum" işaretler ve konuyu bu şekilde kaydeder. Anasayfadaki "sunumlar" tabına sadece "sunum" işaretli başlıklar çekilir. SMF ve PhPbb'de buna benzer işler yapan plug-in'ler var. Fakat vBulletin'de durum nedir araştırmak lazım.

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,685
metu
Bence Cemal Naci kardeşimizin dediği gibi kimse kimseyi hedef almıyor.Burda eski mesajlara kopyala yapıştır teşekkürü yapanları tenkid ediyoruz.Paylaşım yapan arkadaşlara biraz saygı gösterip biraz espiri yapıp teşekkür mesajı yazmakdan neden kaçıyorlar bunları anlamıyorum.Ayrıca Tusubasa Arkadaşımızın bir çözüm bulacağına inancım tam.Arkadaşların önerisideki 3 günlük yeni paylaşımlar için bir bölüm açma şansımız varmı.Teşekkürler saygılar.

Son düzenleme:

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
332
Sanırım tek sorun; eski paylaşımın, yeni paylaşımı geçmesi.
zira yorumların bir sorun olacağını sanmıyorum. çünkü şu an için bizi ''lider'' yapan özelliğimiz, bol katılımlı oluşumuz.

yeni paylaşımların göz önünde durması birkaç ufak uygulama ile halledilebilir.

* Anapano'da mevcut olan özelliklerin yanına ''tarihli'' bir listede açılabilir.
şöyle ki; bugün 27.02.2012. bugün tarihli paylaşımlar direkt orda gözükür. bir hafta durur.

* ÇVB bölümü uygulaması heryerde kullanılabilir. zira çvb'da hiç birşey kaybolmuyor. hem üstadların isim/gruplarıyla anılan bölümleri var. hemde anapano'da bölümleri mevcut.

* Belirli süre sabitleme özelliği ile sorun çözülebilir. konu sabitlenir. en başta durur. sonra sabitleme iptal edilir ya da devam eder.

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,117
aslında bu konu benim kendi kendime düşünüpte şikayetçi olduğum bir konu idi. bende kendi çapımda fikir belirtmek isterim. günlük paylaşımları ve daha eski paylaşımları farklı alanlarda görmek isterim.
forum ana sayfasında yer alan son mesajlar/çeviri balonlama/popüler formlar başlığı olarak yer alan bölümün başlık sayısı artırılarak bir çözüm bulabiliriz.
o bölümdeki çeviri-balonlama kısmı bence gereksiz kaldıralabilir. zaten bu işi yapan kişi sayısı az ve formun orta bölümlerinde yer alıyor. arzu eden zaten girip ordan bakabilir.
son mesajlar/ bugünkü paylaşımlar/eski paylaşımlar şeklinde yer alabilir. eski paylaşımlar kısmınıda son 1 hafta/son 1 ay /daha eski paylaşımlar şeklinde 3 e ayırabiliriz. ayrıca en az 50 karakter yazma fikride güzel. en azından yapılacak yorum dişe değsin.

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,117
BENDEDE BİR SÜRÜ ZAGOR,TEKS,TEKSAS ,TOMMİKS SAYAMAYACAĞIM ÇEŞİTLİLİKTE,DEĞİŞTOKUŞTA GEÇER AKÇE ÇİZGİROMAN TÜRLERİ VAR.
ONLARI DA ÇOK SEVİYOR VE OKUYORUM AMA BEN GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ÖNCELİĞİ ARADABULASIN TARZINDAKİLERE VERDİM.GEÇER AKÇELERİ DAHA
SONRAYA ALDIM.BU YÜZDEN DAHA ÇOK MIZMIZLANIYORUM.....

sabırsızlıkla beklenen bir sürü çizgi roman varken aradabulasın çizgi romanlara öncelik vermişsin. tabi kitap sahibi olarak emir komuta sende ama;
şimdi bende okudum ya bunu aceba neler varki diye düşünüp duruyorum, hemde merak ediyorum. meraklısı az olan çizgi romanlara öncelik vermek yerine önce başyapıtları paylaşsan daha mı iyi olurdu ne sanki? bizi teks, zagor,conan,tommikslere boğ. şu ölümlü dünyada okumadığım çizgi roman kalmasın diye niyet etmiştim bir ara. birçok arkadaşında bana katılacağından emin olaraktan geçerli akçeleri öne alsak ya? illa arakibulsunlarda ısrarcıysan hiç olmazsa bi ordan , bi burdan olsaya. yüzüm kızara kızara istiyorum, ama ne istiyorsam çizgiroman sevenler adına istiyorum.

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,544
1,010
Bursa
Cidden yapılan eylemler hiç hoş değil adam gelmiş aynı mesajı defalarca ve defalarca açmış bu sadece forum kirliliği olur başka da bir şey değil.
O dediğiniz 50 karakter olayı gayet işe yarar bir özellik bence de olursa gayet iyi olur sadece teşekkür yazanlar azaldığı gibi madem yazacan bare uzatalım diyenler bile oluyor. Bence tek olumsuz yönü "tssssskkkkkkkkkkkkllllllllllrrrrrrrr" gibi anlamsız ve saçma mesajlar çoğalabilir onu da halletmek kolay olur. Bu dediklerimi bizzat eskiden yöneticisi olduğum bir forumda görmüştüm gayet işe yarıyor. Hiç değilse saçmalıyorlar bazen ama yine de sadece teşekkür yazmasından iyidir. Saçmalamak yerine iki kelime yazayım diyebilirler.
Ayrıca o ayrı sekme konusu cidden yapılmalı ben sadece çeviri ve balonlamanın gereksiz olmadığını düşünüyorum. Millet onca uğraşıyor zahmet ediyor ve biri geliyor tarihe gömüyor bu işin haksızlıktan öte gider bir yanı yok.
Zaten sağolsun Tsubasa gerekeni de söylemiş bize sadece sabırla beklemek kalıyor. Allah'a emanet olun...

Son düzenleme:

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
332
Tsubasa çok hızlı davranıp, yeni uygulamayı hayata geçirdi sanırım:)
Anasayfa'da online üyeler bölümünün üstüne, yeni bir bölüm gelmiş.
''Bugün'' ibareli konular bulunuyor.
sanırım şu an test aşamasında. şekillendirilip, hizmete sunulacak.

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,399
Darılmayın ama bu çok saçma bir tartışma,herkez niye bu kadar pano kısmına takmış anlayabilmiş değilim, sonuçta yeni bir mesaj atıldığıda yeni mesajlar kısmında o mesaj öne geçer , yani yapılan paylaşımlara teşekkür etmeyi unutmayın deniliyordu şimdi teşekkür etmek suç olmuş bu elli karakter olayıda neyin nesi zaten tekdüze,copy-paste mesajlar yöneticilerin dikkatini hemen çekiyor bunu yapanlara gerekli uyarı ve yaptırımlar yapılıyor hiç ceza alanlar kısmında görmedinizmi, yeni yapılan paylaşımı bulmanın neresi zor onuda anlıyamadım forum zaten yeterince düzenli yeni konulmuş bir kitabı bulmak hiçte zor değil en azından o bölümü takip edenler için ikinci üçüncü sayfaya basmak çokmu zor, hele şu yaptığım paylaşım gerilere gitti lafını bana izah edin nereye uçtu bölümünde duruyor yani illa panoda daimi olarak kalmasımı lazım, sonuçta karşılıksız paylaşımın esas alındığı bir yerdeyiz kimsenin vip mip olmak için birilerinin gözüne girme derdi yok, buraya yeni gelen bir üye bu bolluğu görüpte duygularını ifade edebilir yada eski bir üye yeni farkettiği bir ÇR için duygularını ifade edebilir, birde panodan çeviri kısmının kalması önerisi duydum bunada pes diyorum esas en fazla emek verilen yerlerden biri orası birçok kişi dil bilmediği için ne kadar önemli eserlerden mahrum kalıyor ,bunları orası sayesinde okuyabiliyorlar başkalarının ilgisini çekmediği için kaldırmak niye, benimde şu ana kadar işime yaramadı sonuçta orjinallerini okuyabiliyorum ama orada bu işle uğraşanları takdir ediyorum çok büyük bir iş yapıyorlar yaptıkları işlere yorum yapılması hakları , yeni eklenen son konular kısmı çözüm olmaz sonuçta forum mantığında yeni konu açılacak başka bir konu aşağıya gidecek, bence biraz fazla rahata alışılmış herşey artık ayağa istenmeye başlanmış bu kadar düzenli bir forumda sorun denilen şeye bak hiç düzensiz yer görmemişsiniz yabancı bir sitede bir ÇR'yi bulmak için sayfalar araştırdığım oldu arama butonunun hiç bir halta yaramadığı konuların hiçbir genellemelere ayrılmadığı yerler var

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
310
14,325
sayın cobra ;sapla samanı birbirine karıştırmayın.kimsenin içten duygularını dile getirmesine birşey dediği yok.hatta böyle mesajlar konunun gündeme gelmesini sağlıyor.örnek vermek gerekirse bugün arkadaşımız şerifengin süper kahramanlar 1979 gazete bandı konumu 50-60 üye daha paylaştı.kastımız peşpeşe 5-10 defa
sadece teşekkür yazanlara daha birkaç dakika içinde paylaşımım kayboldu gitti.madem teşekkür edilecek,biraz beklersin, peşpeşe yapmazsın.eski paylaşımlarda o an yeniydi unutmamak gerek.konulara bakanlarda çoğunlukla ilk sayfaya bakıyorlar.konum ne kadar çok kişiye ulaşırsa,paylaşılırsa biz ondan memnun oluruz.karşılığı sadece bu...

Son düzenleme:

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,399
1.Peşpeşe teşekkür mesajlarını sonuçta yöneticilerimizde görüyor eğer o kişilerin kasıtlı ve art niyetli kişiler olduğunu düşünürlerse gerekli uygulamaları yapıyorlar bunu söyledim önceki yazımda, eğer o kişilerin peşpeşe yazmayıp biraz beklemesini istiyorsanız kibar bir dille nedenleriyle birlikte uyarıda bulunun bu zor birşey değil ben konunun başındaki mesajdaki gibi suçlanmalarına karşıyım
yönetim art niyet görmediyse o üyede ,mesele yoktur.

2.Konulara bakanlar sadece ilk sayfaya bakıp geçiyorsa bu onların dikkatsizliği yada tembelliğidir ,ilk sayfaya bakmak konusuna göre değişir görüş şikayet bölümünde eski sayfalara bakmanın anlamı yoktur eski bir önerinin bir güncel tarafı kalmamıştır ama bir Conan bölümüne baktığında insan önce bir son mesaj atanlara bakar eğer aynı isim görülürse bir kaç sayfa geriye bakar konuyu düzenli takip eden kişiyse hangi sayfaya kadar yeni sayının olup olmadığını anlar

3.Açtığınız konu çok kişiye ulaşma konusunu dert etmeyin biraz daha sabırlı olun yeter, eninde sonunda forumumuzu takip eden herkese ulaşır

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
310
14,325
taramanın özveri,zaman ayırma ve paylaşımdan alınan haz olduğunu anlayamamak

usulüne uygun yapılmış, değerli teşekkürlerden çok memnunum.tarama yapmayıp da sizin gibi sıkılmadan ahkam kesenler için ilk aklıma gelen "bekara eş boşamak kolay gelir" sözü oldu.birkaç "batman"
tarayın ve paylaşın.sonrada paylaşımınızın şimşek hızıyla listeden uçtuğunu göründe bakalım neler hissedekceksiniz.sizi uyarmak bile epey vaktimi alıyor,herkesle uğraşmak üstüme vazife değil.dediğiniz gibi yöneticilerin işi
ikinci olarak üç yıldır üyesiniz galiba conanı bilmenize şaşırdım"batman"diyecektiniz herhalde.forumumuzun ve konularımızın büyüklüğünden haberiniz yok herhalde.o yüzden yeni paylaşımın ilk gün önemi ve insan doğası hakkında bilginiz olmadığı anlaşılıyor.
üçüncü olarak yönetici oldunuzda benim mi haberim yok...bir insan önce emek verecekki emekçilerin halinden anlasın.yoksa sizin gibi ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler der.......
1.Peşpeşe teşekkür mesajlarını sonuçta yöneticilerimizde görüyor eğer o kişilerin kasıtlı ve art niyetli kişiler olduğunu düşünürlerse gerekli uygulamaları yapıyorlar bunu söyledim önceki yazımda, eğer o kişilerin peşpeşe yazmayıp biraz beklemesini istiyorsanız kibar bir dille nedenleriyle birlikte uyarıda bulunun bu zor birşey değil ben konunun başındaki mesajdaki gibi suçlanmalarına karşıyım
yönetim art niyet görmediyse o üyede ,mesele yoktur.

2.Konulara bakanlar sadece ilk sayfaya bakıp geçiyorsa bu onların dikkatsizliği yada tembelliğidir ,ilk sayfaya bakmak konusuna göre değişir görüş şikayet bölümünde eski sayfalara bakmanın anlamı yoktur eski bir önerinin bir güncel tarafı kalmamıştır ama bir Conan bölümüne baktığında insan önce bir son mesaj atanlara bakar eğer aynı isim görülürse bir kaç sayfa geriye bakar konuyu düzenli takip eden kişiyse hangi sayfaya kadar yeni sayının olup olmadığını anlar

3.Açtığınız konu çok kişiye ulaşma konusunu dert etmeyin biraz daha sabırlı olun yeter, eninde sonunda forumumuzu takip eden herkeze ulaşır

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,399
İlginç tarama yapmadık diye düzgün üyeden sayılmıyoruz sizin gözünüzde demek, bu tür tavırları çok iyi bilinen yerlerde de görmüştüm burda göreceğim hiç aklıma gelmezdi.

bu alaycı üslubunuz hoşuma gitmedi nekadar çok ÇR çeşidi bildiğimi bilseniz herhalde dudaklarınız uçuklar , herkezin favorisi vardır fakat diğer türlerede göz atarım

Hangi sözümden yöneticilik tasladığımı zannettiniz cidden merak ettim , söylediklerime dişe dokunur bir cevabınızı göremedim bu yüzden uzatmanın alemi yok

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
Biraz sakin arkadaşlar.birbirimizi beğenmek zorunda değiliz ama kırıcı olmayalım herkes görüşünü belirtmiş değerlendirmeyi başkasına bırakalım.:)
forumun tadını çıkarın.:)

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,544
1,010
Bursa
Evet yav sakin olun bence de ikinizinde haklı olduğu yerler var zaten. Ben şahsen bir çizgiroman arıyorsam ilk syfaya bakmakla kesinlikle yetinmem. Ancak o kadar emek veripte bir şey paylaşıp bir kaç saniye sonra o konunun toz olmasını ve kimsenin görememesi de hoş bir şey değildir. Yoksa kimse burda karşılıklı bir iş yapmıyor herkes elinden geldiği kadar foruma bir şeyler kazandırmaya çalışıyor.;)

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,399
Evet biraz tarama yapan arkadaşların tarafından konuya bakmadığımı kabul ediyorum onlarında haklı yanları var bir gün bir tarayıcım olurda tarama yaparsam belki daha iyi bir şekilde onları anlayabilirim, eğer zamangezgini arkadaşımızı kırdıysam özür dilerim.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
asil davranışınız için teşekkür ederim.bazen sinirler gergin olabiliyor anlık öfkelerimizi istemeden yansıtabiliyoruz konuyu baklavaya bağladığımıza göre burada kilitliyorum.:)

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
989
Forum üyelerinin yeni açılan konuları bir şekilde arayıp bulduğunu tahmin ediyorum, hatta bu konuyla ilgili yöntem bile araştırdıklarını düşünüyorum. Kendimden biliyorum konu bile açıp fikir almışlığım var http://www.cizgidiyari.com/forum/gorus-ve-onerileriniz/50678-yeni-konulari-gorme.html
forumun tüm bölümlerini gezip (Teksas, tommiks,kızılmaske....Xmen,duyurular vb.) ve konuların en altında bulunan sıralama şeklinden "konunun başlama saatine" göre sıralatıp kontrol ediyor ve yeni konuları bulmaya çalışıyorum.
Ayrıca bir başka konuya yazmış olduğum cevabı buraya aynen eklemek istiyorum. Belkide asıl yeri burası...

Ben foruma yeni üye olduğumda bu kadar çizgi romanı birarada gördüğümde neye uğradığımı şaşırmıştım. Delice indirmeye başladım. Kolay değildi, yaşım 40 ve bu çizgi romanlarla büyümüştük.
Küçüklüğümü hatırlıyorumda çizgi roman takas eden dükkanlar vardı, elimizde 1 veya 2 çizgi roman olurdu. Bunları götürür ve dükkanda kullanılmış ama okumadığımız bir çizgi romanla çok küçük bir para karşılığı değiştirirdik. (şimdi böyle bir uygulamanın hiç bir ilde olmadığını sanıyorum).
Elimizdeki 2 kitap hiç bitmeden elimize her para geçtiğinde hemen yenilerdik, dahası da vardı mahallede kendi aramızda takas da yapardık. Lise çağlarım böyle geçmişti.
İşte bu yüzden bu forum neye uğradığımı şaşırttı bana Deli gibi kitap indirmeye başladım.
Asıl söylemek istediğim şu;
Bu kitapları indirmeye başladığımda kimse benden bir karşılık beklemiyordu, para da istemiyordu.
Üstelik internetten film indirmeye de benzemiyordu bu iş, çünkü film sadece birileri tarafından sadece yükleniyor ve biz indirip izliyor ve siliyorduk.
Ama çizgi roman paylaşımı başka gelmişti bana, öncelikle satın alınıyor ve saatlerce taramakla uğraşılıyor daha sonrada yükleniyor ve paylaşıma sunuluyordu.İndiren de mutlaka arşivliyordu.
Bunları karşılıksız indirirken, kendimi yükleyen ve tarayana karşı borçlu hissettim. Bir şeyler yapmalıydım, baktım, forumu gözlemledim ve en azından teşekkür etmem gerektiğini düşündüm.
fakat eski Teksas ve Zembla sayılarına teşekkür etmeye başladığımda, Gulyabani isimli yönetici arkadaş tarafından uyarıldım ve aklım başıma geldi, Eski konuları yukarı taşıdığımı o an anladım.
İşte o zamandan sonra da eski tarihli çok çizgi roman indirdim ama cevap yazmadım. (Ama konu sahibine teşekkürlerimi cevap yazmasam da yürekten gönderdim, yerine ulaştığına da eminim)
Diyeceğim o ki bu tür davranışlarda öncelikle kasıt aramayalım, bir özel mesaj belkide sorunu çözer ve kimse üzülmez, çünkü burasının bir aile olduğunu biliyorum.

Allah ağzımızın tadını bozmasın.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
affınıza sığınarak konuyu çöpe aldım arkadaşlar.günlük konulara asla yazmayanlar böyle polemik konusu bir şey gördüklerinde deli gibi yazmaya başlıyorlar yarıda kessek yaranamıyoruz dün geceden beri zaman gezgini cobra atışmasına dönen konu yüzünden işimize bakamaz olduk.
konuyu açan da ortadan kayboldu o da ayrı bi çeşit.
rutine dönelim diye konuyu buraya aldım.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...