silence
Süper Üye
- 26 Mar 2009
- 2,343
- 1,750
Artık ben Çizgi Diyarı'na bilinçli bir saldırı olduğu kanaatindeyim.Artık gündemi takip etmek mümkün değil.Son dönemlerde yapılan paylaşımları takip edemiyorum.Eski paylaşımlara ve peş peşe yapılan sözüm ona teşekkür mesajları ile güncel paylaşımları takip edemiyorum.Üstelik biri bırakıyor diğeri başlıyor.Geçen gün yeni paylaşım var mı diye baktım.Ama o kadar eski paylaşımlara teşekkür yazılmış ki artık yeni paylaşımları aramaktan vaz geçtim.Sorun değil!Ama yeni paylaşımcı arkadaşlara yapılan büyük bir haksızlık söz konusu.Düşünün,tarama yapmışsınız,kitabı siteye eklemişsiniz ve fakat birileri gelmiş o taramanızı öyle gerilere atmış ki..
Bunun bilinçli bir eylem olduğunu ve Çizgi Diyarı'nda paylaşımcı arkadaşları bezdirmek amacı ile yapıldığını sanıyorum.Bir kişi olsa hiç sorun değil.Ama aynı şeyi sürekli yapanlar var!
Bunun bilinçli bir eylem olduğunu ve Çizgi Diyarı'nda paylaşımcı arkadaşları bezdirmek amacı ile yapıldığını sanıyorum.Bir kişi olsa hiç sorun değil.Ama aynı şeyi sürekli yapanlar var!