BU DİZİYİ TANIDINIZ MI? (2)

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,521
5,075
Osmaniye
Dünkü ilk kebap sorumuzdan :) sonra biraz vitesi yükseltelim diyor ve asıl sorulara geçelim istiyoruz :)

Bugün ki sorumuz da çok kolay!

Dizimiz bir romandan televizyona uyarlanmış tarihi macera gerilim türünde olup ülkemizde 1984 yılında gösterilmiştir. Dizimizin esas kızı tarihi film ve dizilere çok yakıştığını düşündüğümüz, dizinin çekildiği dönemde gençliğinin ve güzelliğinin doruğunda olan bir aktris
Konusuna gelince. 1800’lü yılların başlarında kimsesiz bir kız teyzesinin yanına sığınmak zorunda kalır. Teyzesi ve kocası çevre tarafından uğursuz olarak kabul edilen bir han işletmektedirler. Kısa bir süre sonra etrafta garip ve esrarengiz olayların olduğunun farkına varan esas kızımız hayatının tehlikede olduğunu anlamakta gecikmez.
Bu kadar ipucu yeter  diyor ve soruyoruz: Bu diziyi hatırladınız mı?

garfield67

Onursal Üye
19 Mar 2016
1,826
9,025
Sayın garfield67; bu sizin cevap mı yoksa cevabın doğru olduğuna dair onama mı?

Not: Merak etmeyin daha zorlu sorular bol miktarda var:Ğ

Araştırma yaptım bu cavabı onamadır!... Benim aklımda benzer başka bir klasik olan Jane Eyre kalmış... Araştırma yaptım sonuçlandıramadımdı... :)

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,725
36,807
İstanbul
Diziyi izlemesem de konusunu biliyordum. Doğru cevabını veren yarışmacılarımızı tebrik ederim. Ben de arşivimdeki konuyla alakalı bir karikatür parodisini paylaşarak katkıda bulunayım. Bu arada yarın da sorunun sorulduğu saatlerde dışarıda olacağımdan maalesef aranızda olamayacağım. Yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

'Jamaica Hanı' Filmi / Jane Seymour
Hürriyet "Dalga" TV Mizah Eki
(24 Kasım 1984 Sayı:41)

51286468225_6bfc0542ba_o_d.jpg

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,521
5,075
Osmaniye
Arkadaşlar sorunun cevap süresi bir sonraki soru sorulana kadardır. Cevap yazabilirsiniz :)

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,521
5,075
Osmaniye
Cevap yazan üç diyardaşın doğru cevabı bulduklarına inanıyorum ve 10 puan veriyorum. Fuat isimli yeni üyemiz ilk cevabı yazdığı için yıldızlı 10.