Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Uzun süre eli dolu gelemedim, bari bir yılbaşı sürprizi de ben yapayım. Bizim başımız kel mi? (Kel de olabilir, sıkıntı yok)
Çizgi roman okuyan neredeyse herkesin tanıyıp bildiği Conan, Kull, Red Sonya gibi karakterlerin hikayelerinden uyarlandığı büyük yazar Robert E. Howard'ın ülkemizde çok fazla tanınmayan bir diğer karakteri de Bran Mak Morn'dur. İnternette dahi hakkında Türkçe bilgi yer almayan karakter hakkında Hüseyin Aksakal dostumuzdan katkıda bulunmasını bekliyorum.
Bran Mak Morn, Howard'ın hikayelerinde sıkça karşımıza çıkan Pikt kavminin korkusuz ve asil kralıdır. Karanlık bir atmosfere sahip olan ve indirdikten sonra okuyacağımız bu Yeryüzü'nün Kurtçukları hikayesinde de Roma'nın insanlarına yaptığı haksızlığa karşı çok tehlikeli bir silahı kullanmaktan çekinmeyecek bir yapıda olduğunu göreceğiz. Böyle kral dostlar başına
Savage Sword of Conan serisinin 16 ve 17. sayılarında dolgu olarak yayınlanan maceramızı yakın zamanda yayınlanan Robert E. Howard's Savage Sword serisinin ilk cildinde görüp balonlamaya başladım. Araya giren diğer çalışmalar ile bayağı geriye attığım bu çalışmayı daha fazla geciktirmek istemedim. Cilt içerisinde yer aldığı için kapağı yoktu, kendim hazırladım.
Keyifli okumalar.
Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.