Güzel insanların hatrına... Boraks - Son Üç İnsan.cbr Tarama tarafımdan yapılmamıştır.
15 Eki 2011 #1 Subzero Süper Üye 26 Tem 2010 1,263 17,085 Güzel insanların hatrına... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tarama tarafımdan yapılmamıştır.
Güzel insanların hatrına... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tarama tarafımdan yapılmamıştır.
15 Eki 2011 #2 A akyıldız Süper Üye 15 Nis 2010 1,829 2,882 çok teşekkür ederim SUBZERO emeğine sağlık.
15 Eki 2011 #3 Ç çilginçocuk Kıdemli Üye 16 Mar 2011 195 44 Güzel insanları kırmadığın için asıl biz sana TEŞEKKÜR ederiz. Ellerine, emeğine, verdiğin uğraşıya sağlık, esenlikler dilerim...
Güzel insanları kırmadığın için asıl biz sana TEŞEKKÜR ederiz. Ellerine, emeğine, verdiğin uğraşıya sağlık, esenlikler dilerim...
15 Eki 2011 #4 profesör # 12 Şub 2010 15,003 547,107 Conan'ın Kaplanadam Tapınağı'ndaki kaplanadam, Korku kitaplarında yer alan çizgiromanlardaki karakterler ve çizgiler birebir kopya ve çok az kareler de bağlantıyı sağlamak için çiziktirilmiş Kimi sahneler Vampirella'dan araklama Son üç insan çizgiromanı ortaya çıkmış Tarihimizdeki düzmece mustafa gibi Somali Korsanları bile daha özgün çalışırdı Neden öyle yapma gereğini duymuşlar anlamıyorum Araklama, kopyalama yapacaklarına o kdar ressam arkadaşın yaratacağı daha az iddialı ama özgün bir ÇR olamaz mıydı Bence çok daha değerli olurdu Arka kapakta isimleri yazılı yedi ressam ve bir yazar var, Teknik Müdür Bülent Görgün ismi yabancı gelmedi Sayın Ege Görgün ile yakınlığı var mıdır Varsa bu ÇR nın öyküsünü bilmek isterim Bu örnekleri tarayan ve paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
Conan'ın Kaplanadam Tapınağı'ndaki kaplanadam, Korku kitaplarında yer alan çizgiromanlardaki karakterler ve çizgiler birebir kopya ve çok az kareler de bağlantıyı sağlamak için çiziktirilmiş Kimi sahneler Vampirella'dan araklama Son üç insan çizgiromanı ortaya çıkmış Tarihimizdeki düzmece mustafa gibi Somali Korsanları bile daha özgün çalışırdı Neden öyle yapma gereğini duymuşlar anlamıyorum Araklama, kopyalama yapacaklarına o kdar ressam arkadaşın yaratacağı daha az iddialı ama özgün bir ÇR olamaz mıydı Bence çok daha değerli olurdu Arka kapakta isimleri yazılı yedi ressam ve bir yazar var, Teknik Müdür Bülent Görgün ismi yabancı gelmedi Sayın Ege Görgün ile yakınlığı var mıdır Varsa bu ÇR nın öyküsünü bilmek isterim Bu örnekleri tarayan ve paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
27 Tem 2012 #6 vefalı Onursal Üye Çeviri & Balonlama 16 May 2009 3,983 80,267 Teşekkürler subzero.Sizlerin tanıtımınızla yeni öğrendiğimiz kahramanlar.