Bölüm

serdal

Yeni Üye
6 Eyl 2010
16
4
Merhabalar arkdaşlar bende yeni katıldım.Piyasaya çıkan çizgi roman haberleri verecek bölüm var mı birtürlü bulamadım.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,552
29,149
İzmir
Merhabalar arkdaşlar bende yeni katıldım.Piyasaya çıkan çizgi roman haberleri verecek bölüm var mı birtürlü bulamadım.

Aslında öyle bir başlık altında bir bölüm yok. Genelde ''Duyurular'' bölümünde önemli birşey olunca konu açılıyor. Ama güzel fikir. Neden öyle bir başlık olmasın.
''Çıkan Çizgi Romanlar''. Hem tanıtım, hem bilgilendirme amaçlı olur.
Yönetici arkadaşlara duyurulur.

serdal

Yeni Üye
6 Eyl 2010
16
4
Hemde piyasadaki çizgi romanlar hakkında konu açarız dergiler hakkında bilgiler veririz.Örneğin bazı dergiler bazı yerlerde bulunmuyor fikir ve eleştiri yaparız

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,601
77,507
NeverLand
Çok mantılı ve güzel bir fikir.
Konu ile alakalı başlık Güncel çizgi romanlar adı ile oluşturulmuştur.

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,601
77,507
NeverLand
http://www.cizgidiyari.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=13967

Sevgili colin bu başlık altında
çizgi roman haberlerini veriyordu aslında,
ancak bu düzenleme ile
daha sistematik olarak
çizgi roman haberleri verilebilir,
ancak naçizane önerim,
alt başlık olarak yayınevi isimleri
ya da çizgi karakterlerin adları verilebilir,
hozcomics veya örümcek adam gibi.
Önerileri bekliyoruz.

Ağabey genel bir konu olduğu için her yayınevinden çıkan yeni kitaplar ayrı başlıklar halinde değerlendirilebilir.
Bu arada yurt dışında klasik romanların çizrgi roman halinde çıkan yayınlarını görünce inanın ağzım açık kaldı.
Umarım bu yayınlar Türkiyemizde de yayınlanma şansı bulur.

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,544
1,010
Bursa
Harika bir fikir bencede hatta Oyungezerde okumuştum galiba Sanat Dünyamız adlı dergi bir zamanlar Şubat sayısında ÇizgiRomanlar ve tarihi konuluydu çok aramama rağmen bulamamıştım bunun gibi haberlere yer verilebilir , çok yararlı bir konu olacağı kanısındayım hayırlı olsun:d
ALLAH'A emanet