Black Crow Tamamlanmış Seri

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,404
36,659
İzmir
j450u7fktpu93q95g.jpg

Black Crow 01-Kanlı Tepe
Black Crow 02-Lanetli Hazine
Black Crow 03-Hollanda Ağacı
Black Crow 04-Şeytan'ın Komplosu
Black Crow 05-İntikam
Black Crow 06-El Dorado

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
3,844
11,079
Güzel bir başlangıç ve müthiş bir hızla final ile bizlere yeni bir seri daha kazandıran Orpa Üstadıma sonsuz teşekkür ederim. Koca yüreğine ellerine sağlık. İyi ki varsınız. Sevgi ve Saygılar

kayamtky

Kıdemli Üye
17 Ağu 2013
133
164
Orpa üstadım paylaşım için çok teşekkürler,
size vaktiniz olursa merak ettiğim teknik bir soru soracaktım; Windows 10 ortamında iken, Normalde bu siteden diğer paylaşımcılardan çizgi roman indirdikten sonra, bu indirilenleri çizgi romanların olduğu klasörün üst menüsündeki > görünümden "büyük simgeler" i tıklattığımda çizgi roman dosyalarının ön kapak resimleri gösterilmektedir, bu menü bildiğiniz gibi çizgi romanı tıklayıp açmadan kapak resmine bakarak fikir sahibi olmamızı sağlayan windows' un güzel bir özelliğidir.
Fakat sizin Orpa paylaşımı çizgi romanlarınızı indirdiğimde dosyalarda ön kapak resimleri olmadan gösterilmektedir.
Bunun sebebini bulamadım.
Tahminimce düzenleme esnasında kullanılan farklı bir sıkıştırma programı olduğunu ve bunu windows' un tanıyamadığını düşünüyorum, ama emin değilim,

Sizin düzenlediğiniz çizgi romanlarda her bir çizgi roman için dosya ön kapak resminin görünmemesinin sebebi nedir acaba ?
Çok önemli bir sorun olmasa da sebebini merak ettim. Sizin bir tahmininiz var mı ?

Orpa meşgulse Belki başka bir arkadaş biliyordur.

Son düzenleme:

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,404
36,659
İzmir
Sizin düzenlediğiniz çizgi romanlarda her bir çizgi roman için dosya ön kapak resminin görünmemesinin sebebi nedir acaba ?
Çok önemli bir sorun olmasa da sebebini merak ettim. Sizin bir tahmininiz var mı ?

Orpa meşgulse Belki başka bir arkadaş biliyordur.
Sorununuzun yanıtını bilemiyorum. Görünmemesi için de özel bir şey yapmıyorum.
Sıkıştırma programı olarak da Winrar 6.24 kullanıyorum.
Bu konu hiç dikkatimi çekmemişti. Bilen biri açıklarsa ve sebep bensem düzeltme
yolunu da söylerse bundan sonra o şekilde sıkıştırıp paylaşmaya çalışırım.