"Bir Kitapta Benden" Kampanyası

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,343
1,750
Sitemizde çok değerli dostlar yaptıkları birbirinden güzel paylaşımlarla insanları belki de asla ellerine geçmeyecek kitaplarla tanıştırdılar.Büyük bir hizmet yapıldı.Halen de yapılıyor.

Ben de bir çok sitede insanlarla bilgi paylaştım.Tanımadığım pek çok insana yeni ufuklar açtığıma inanıyorum.

Yani si paylaşmak;kim ne derse desin güzel bir eylem!

Çizgi Diyarı'nda bir kampanya neden başlatılmasın diye bir fikir geldi.dün aklıma.Siteyi takip eden herkes siteye bir kitap tarasa ve eklese diye..

İlla çizgi roman olması şart ta değil.Bir şiir kitabı mesela!Bir roman!Ya da herkeste olmasını arzu ettiğiniz her hangi bir kitap!Hatta bir gazete!Ya da o gazetenin bir sayfası!Belki de elinizde çok eski yıllardan kalma bir reklam ilanı vardır.İşte o ilan!

Geçen gün yabancı bir sitede iki sayfalık bir çizgi roman taraması gördüm.Sadece iki sayfa.Belki elli ya da altmışlı yıllarda bir yerlerde basılmış iki sayfalık renkli bir çizgi roman.Birileri bu iki sayfayı önemsemiş taramış ve hiç tanımadığı milyonlarca insanın yararlanması için herkese açık bir forumda yayınlamıştı.

Evet!

Sevgili Çizgi Diyarı takipçileri ..

Haydi!

"Bir Kitapta Benden" kampanyasına!

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,755
Kasımpaşa
Bunu düşünmek,
bu düşünceyi paylaşmak
ve bunu dile getirmek bile güzel
Duygu ve düşüncelerimizi de paylaşalım..

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,901
143,016
Güzel düşünce...
Gönül dostlarının imkanları doğrultusunda böyle bir katkıda bulunmalrı bütün çizgi roman dostlarını sevindirir...
İnanıyorum herkesin gözü gibi baktığı nadir kitaplar vardır,bunları bizimle paylaşmaları hepimizi mutlu eder...
Önemli olan buna mecburiyet gözüyle kesinlikle bakılmamalıdır...
Bu fikir için imaje dostumuza teşekkür ederim.

J

jack

Sitemizde çok değerli dostlar yaptıkları birbirinden güzel paylaşımlarla insanları belki de asla ellerine geçmeyecek kitaplarla tanıştırdılar.Büyük bir hizmet yapıldı.Halen de yapılıyor.

Ben de bir çok sitede insanlarla bilgi paylaştım.Tanımadığım pek çok insana yeni ufuklar açtığıma inanıyorum.

Yani si paylaşmak;kim ne derse desin güzel bir eylem!

Çizgi Diyarı'nda bir kampanya neden başlatılmasın diye bir fikir geldi.dün aklıma.Siteyi takip eden herkes siteye bir kitap tarasa ve eklese diye..

İlla çizgi roman olması şart ta değil.Bir şiir kitabı mesela!Bir roman!Ya da herkeste olmasını arzu ettiğiniz her hangi bir kitap!Hatta bir gazete!Ya da o gazetenin bir sayfası!Belki de elinizde çok eski yıllardan kalma bir reklam ilanı vardır.İşte o ilan!

Geçen gün yabancı bir sitede iki sayfalık bir çizgi roman taraması gördüm.Sadece iki sayfa.Belki elli ya da altmışlı yıllarda bir yerlerde basılmış iki sayfalık renkli bir çizgi roman.Birileri bu iki sayfayı önemsemiş taramış ve hiç tanımadığı milyonlarca insanın yararlanması için herkese açık bir forumda yayınlamıştı.

Evet!

Sevgili Çizgi Diyarı takipçileri ..

Haydi!

"Bir Kitapta Benden" kampanyasına!

Dedikleriniz çok güzel aynen katılıyorum sadece isim olmamış bence.

Bence:

BİR ÇİZGİ ROMANDADA BENDEN en güzeli bu olur..

Kitaplar en azından hakettiği değeri buluyor..

ÇİZGİ ROMANLAR?

Hep ÇİZGİ ROMAN olsun herkes ÇİZGİ ROMAN okusun.

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,143
844
Aynen katılıyorum.
Hatta ilk fırsatta bir tarama yapıp yüklemeye çalışacağım.

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
Ben tarama yapamıyorum çeviri yapıyorum çizgi romanlar scanner'a sığmıyor bazen.