Bir çuval inciri berbat ettin Galatasaray!

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,208
Kıbrıs
Şu cuma sendromundan kurtulamadık gitti!Sen tut Gençlerbirliği'ne 1-0 yenil ve geriden
gelen takımları iyice ümitlendir.Demek ki bu ligde hiçbir şeyin garantisi yok.Bu maçta
şans da hiç bizden yana değildi.Olmadı bir türlü golü bulamadık.Direkleri salladık;penaltıyı
yallahladık,Gökhan Zan'ı kızarttık,üç puanı harcadık vesselam!Ha ben bir de Fatih Terim'e
kızıyorum.Hakeme hakaret et;tribüne çık ve iki maçta kayıp 5 puan.Beğendin mi sayın
Terim?

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,722
36,427
İstanbul
Hangi maça gitmesem yeniliyoruz.. Bundan sonra tüm maçlara gitmem gerek!:. :) Şaka bir yana, şayet BJK ve FB kazanırsa lige heyecan gelmiş olacak. Şu unutulmasın ki hala puan ve fikstür olarak avantaj bizde, kadro kalitesini ise söylemiyorum bile..

Son olarak; "başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter!."

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,832
denize sıfır
GS, Arkadaşlar ben şampiyon olmak istemiyorum siz buyrun lütfen.

Diğerleri, Aaa, hayatta olmaz abi, illede sen illede sen.:)

percinler

Aktif Üye
2 Eyl 2009
284
153
izmir
hiç üzülme
bizde fenerbahçe olarak üzerimize düşeni yaparız veririz puanları el ele baş başa bakar dururuz..

punisher27

Kıdemli Üye
15 Ağu 2010
124
80
şu an yenilmemiz umurumda değil :)

sizlerin galatalı olduğunuzu öğrenmem yetti :)

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,722
36,427
İstanbul
O değil de, Hamit'in direklerle arası nasıl düzelecek bilemiyorum. Bu akşamki 2 şutu da dahil, bu sezon 7 şutu direkten döndü. Artık kendisine "Direklerin efendisi" ya da "Hamit Altındirek" diye hitap etmeyi düşünüyorum. :)

Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,722
36,427
İstanbul
"Yenilsen de, yensen de taraftarın seninle. Üzüntünle sevincinle seninle birlikte"

Bu parçayı tüm renktaşlarıma armağan ediyorum. Sözlerini siz öyle düşünün!.. :)

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Arkadaşlar ben de çok üzüldüm,üzüntümden ne yapacağımı şaşırdım vallahi....Elimde,nereden geçtiğini bile bilmediğim bir çift kaşık var bari onları şakırdatayım üzüntümden....
Herkese en iyi geceler dilerim,boşverin yenmeyi yenilmeyi,ağzınızın tadı daim olsun gerisi yalan.