Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazıcıya sığmayacak kadar büyük olan bu seriye ait sayıların taranması bile büyük emek...
Bende de naçizane bazı sayılarının olmasına karşın bir türlü taramaya ve düzenlemeye cesaret edemediğim bu harika paylaşımlar için gönülden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla...
1001 Roman 2. serisinde sayfa adedinin fazla olmasına mukabil çizgi romanlı sayfa oranı daha düşüktür.
3. Seri ise az sayfa, bol çizgi roman oranıyla dikkat çekiyor
Ama daha ilginç olan ve onu değerli kılan yönü, Bedri Koraman ustanın bu seriye vermiş olduğu emek, çizdiği romantik temalı çizgi romanlardır
Benim yaşıma göre anımsadığım, Bedri ustanın Milliyet Gazetesindeki karikatürleri, karikatür bantları ile Türkiye'nin en ünlü çizerleri arasında yer aldığıdır
Cici Can isimli çizgi romanı da bant olarak gazetede yayınlandı, son yıllarda kitap olarak da çıktı
1001 Roman'ın bu serisi, mizah karikatüristi olarak ünlenen Bedri Koraman ustanın romantik temalı eserlerine tanıklık ve ev sahipliği yapıyor
Mükemmel düzenleme için teşekkür ediyorum komutanım