Bilka yayınlarından Maskeli Kadın

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,628
24,626
Forumda bulamadım arşivinde olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok seviniriz.
Emeğinize yüreğinize sağlık teşekürler.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,340
304,032
Forumda bulamadım arşivinde olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok seviniriz.
Emeğinize yüreğinize sağlık teşekürler.

Sayın arkadaşım,
öncelikle merhaba.
sizce bir sakıncası yoksa binlerce çizgi roman içinde belki de tek sayı olarak basılmış bu kitabın varlığından nasıl haberiniz olduğunu naçizane merak ediyor ve öğrenmek istiyorum.
Çok iyi bir çizgi roman okuyucusu olduğunuzdan mı?
Bugün veya dün itibariyle geniş bir arşive sahip olduğunuzdan mı?
Yoksa sadece önemli olan kişilerin (!) girebildiği bir sitede ya da internette herhangi bir yerde tesadüfen gözünüze çarpmış ve merak etmiş olmanızdan mı?
Ya da vs,vs,vs...
Şayet halisane olarak bunu bildirmenizde bir mahzur yoksa ve bildirirseniz önümüzdeki günlerde bu kitabı sizin için paylaşıma açarım.
Sevgi ve saygılarımla...

bayrakzaf.gif

Son düzenleme:

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,628
24,626
Sayın sarkomer sanırım sıkı bir çizgiroman okuyucusum.Ondan tesadüfen internette rastlanmış yada aristokrat çizgi roman forumlarından tesadüfen bulunmuş değil.Aslında elimde vardı ancak yıllar önce takas sonrası unutulmuş bir eser.Arkadaşlar arasında o zamanlar takas çok hızlıydı biliyorsunuz.Çokgeniş bir arşivim olduğuda doğru.Ancak tarama yapmam işim gereği her zaman mümkün olmuyor.Genelde çok yoğunuz.Akşam geç saatlere kadar yoğunluk devam ediyor.Olsada forumdaki dostlarımızı görmek hiç tanımadığımız insanlarla aynı eksende bir araya gelmek bile muhteşem.Çok teşekürler.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,340
304,032
Değerli arkadaşım,
en yakın zamanda tarayıp paylaşıma açacağım.
Saygılarımla...

bayrakzaf.gif

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,628
24,626
Sevgili sarkomer saygı bizden biz müteşekkiriz asıl.Bu diyara emek veren sizler olmasaydınız siz emek vermeseydiniz bu aşamaya gelinemezdi.

user01

Kıdemli Üye
15 Ocak 2010
102
145
Bursa
Bende böyle bir konu açacaktım sevgili abolardis benden hızlı davranmış :) Sabırsızlıkla bekliyoruz sarkomer...