Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostların buluşması,
tüm dostların sanki şevkini artırmış...
Bu akşam paylaşımlar yine yağmur oldu,
yağdıkça yağdı.
Bunlardan biri de
"Sayın "Profesör" tarama düzenleme imzalı bu harika paylaşım...
Teşekkürler Sayın "Profesör";
emekleriniz için,
örnek insanlığınız için,
güzel gönlünüz için...
Saygılarımı sunuyor,
iyi geceler diliyorum.
Mediafire'ın gözünü seveyim. Rapid gibi değil o, kullanıcı dostu.
Çizgiroman'ın değişik bir döneminden esinti bu Baytekin. Konuşma balonları kadar anlatı balonlarının da ağırlıkta olduğu zamanlar. Tam bir klasik yani. Hele böyle pırıldatılınca insanın gözünü alıyor doğrusu. Kapaklar bile gıcır.
İşte olağanüstü bir final..
Onlarca kez okudum ama hiç bir zaman tam sayıyı okuyamamıştım..
Sevgili Haluk Abi yine yaptı yapacağını
bu muhteşem "ilki", bir başyapıtı
Çizgi Diyarına emanet etti..
Gönlün gibi ömrün olsun..
Teşekkürler üstadım..
Saygılarımla..
Kapaktaki aslan adamı ve sayfadaki çaylak(kartal) adamları görünce aklıma rahmetli Şahap Ayhan ve onun yarattığı kahraman Tengiz geldi.. Zira kendisi bir röportajında, yeni neslin Baytekin'deki kahramanlarla tanışabilmesi için bazı kahramanları Tengiz'in maceralarına tansfer ettiğini söylüyordu..
Bu güzel paylaşımlar için teşekkürler sevgili profesör..
Gordon'nun baytekin olduğunu biliyordum,fakat hiç baytekinli macerasını okumamıştım sevgili haluk.Paylaşımın süpriz oldu ve bana baytekinli gordon okuma şansı verdiniz.TEŞEKKÜRLER ediyorum yüreğinize sağlık.
Bunların varlığını bilmezdik elbet...Uzun yıllar önce yayınlanmıştı keza.Bizler tengiz ile öğrendik varlığını ..Sonra orginal taramalı albümlerde gördük kaliteyi...Bizde gerçek(orginler) yayınlamadı maalesef.Hayalet çizerler tarafından üzerinden geçilen copylerle idare ettik hep.Aslınada çok istemiştim .Tamamı güzel bir edisyonla yayınlansın diye .Ama nerde böyle bir yayınevi...Genede sağolun üstad varlığı ile sevinelim emek ile yad edelim.
Özel kitap,özel paylaşım,adres yine profesör
Eline sağlık abi,ilk defa gördüğüm bir kitap daha,sende ne süprizler var
Paylaşım ve emeklerin için teşekkür ederim.
Gordon'u okurken babam hep "ooo Baytekin'i mi okuyorsun" derdi. Ben de şaşırırdım. Çok uzak bir mazi gibi görünürdü Baytekinli çizgi romanlar. Nerden nereye, önce bilgisayarlar, sonra internet, ve en sonunda da Sayın Profesör