Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki günlük kısa bir Ödemiş yolculuğu yaptık ailece. Malum bayram. Ana baba, büyükler ziyaret edilir. Hanıma dedim, erken dönelim ben rahat edemiyorum köyde diye. Zor bela ikna edip atlayıp İzmir'e geldik. İyi ki erken dönmüşüz, kapıdan içeri bir girdik her yeri su basmış. Musluk borusu yapmış yapacağını. Hanımla saatlerdir suyu tahliye ediyoruz. Tam bir şok oldu bize. Neyse ki az önce bitirdik temizliği. Bir yorgunluk çayı üzerine siteme girdim. Bayağı özlemişim iki günde. Tüm İslam aleminin ve forum üyelerimizin bayramını kutlarım, arkadaşlar.
Yeryüzünde; sevginin, hoşgörünün, barışın ve esenliğin sağlandığı bayramları görmek temennisiyle, tüm Çizgi Diyarı ailesinin Kurban bayramı'nı kutlarım...
İyi dilekler ve tebrikler için teşekkürler Allah razı olsun cümlemizden Herkezin tekrardan Bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden ufakların gözlerinden öperim Saygılar.