Başvuru Kitapları - DK vb. (İng)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,907
Şık DK kitapları için teşekkürler sevgili "Osidi". Çizgi Diyarımızdaki DK kitapları sıralı listesinde olmayanları (yani 10 tanesini) listeye ekledim. Birkaç tanesi listede zaten vardı. National Geographic'e ait olanını ve Britannica'ları ileride başka bir listeye ekleriz.
Özellikle "Kahve" kitabını merak ediyorum. Önce ona bakacağım.

Son düzenleme:

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,618
19,603
Şık DK kitapları için teşekkürler sevgili "Osidi". Çizgi Diyarımızdaki DK kitapları sıralı listesinde olmayanları (yani 10 tanesini) listeye ekledim. Birkaç tanesi listede zaten vardı. National Geographic'e ait olanını ileride başka bir listeye ekleriz.
Özellikle "Kahve" kitabını merak ediyorum. Önce ona bakacağım.

witness kitapları sıralı Listed[/URL]

Onların çoğunu buradan indirmiştim zaten. Doğrusunu isterseniz fazla link göz çıkartmaz diye çok karşılaştırmadım. Bir miktar daha geliyor, siz olmayanları listeye eklersiniz artık.

Teşekkürler.

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,618
19,603

Tekilleştirme projsi kapsamında DK konusuna taşındı.

Son düzenleme:

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,618
19,603
Konu bütünlüğü için diğer DK konusuna taşınmıştır.

Son düzenleme:

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,618
19,603
Konu bütünlüğü için diğer DK konusuna taşınmıştır.

Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,722
36,431
İstanbul
Hepsi birbirinden değerli muhteşem paylaşımlar. Nam-o diğer Bilgi diyarımıza bu kıymetli eserleri kazandırdığınız için teşekkürler üstadım.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Değerli olmazlar mı, bir de bunların Türkçelerini eşleştirebilirsek veya Türkçe basım olanlarını bulup tarayabilirsek, harika üstü olacak.

DK serisine veya görsel kitaplara bayılıyorum.

DK serisi iyi bir ekiple dizayn edilmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,618
19,603
Son eklediklerimin linklerini tamamladım. Paylaşım için mediafire'a yüklediklerim bitti.

Yeni toparladığım bir miktar daha var. DK, All About History Specials ve How It Works Specials.

Düzenleyip ayrı konular olarak paylaşırım.