Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nihat Bey çok yakınlarda kayınpederini kaybetmişti yanılmıyorsam.Şimdi
de annesi vefat etmiş.Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan
etsin...
İnsan kaç yaşında olursa olsun en acı kayıp anneden veya evlattan ayrılıştır.herdoğan bir gün bizi bırakır gider. en sevdiklerimiz bile.bu en acılı gününüzde sabrı cemil diliyorum acını paylaşıyorum sevdiklerini kaybetmeyi az çok bilirim.Allah c.c. dan merhuma rahmetler diler. zamanı gelince ötelerde buralardan çok daha güzel yerlerde kavuşmanızı dilerim.Malesef hepimiz bu acıları azçok tadacağız.acını hafifletecek şeyler yazmak isterdim.Ama bu ateş ençok düştüğü yeri yakar.Tek yapabildiğim sabır dilemek ve bu gidişin bir son olmadığını ve ötelerde tekrar bir kavuşmanın olduğuna inancımı yenilemek ve yüreğine az da olsa bir su serpebilmek... sizin metanetiniz çevrenizdeki insanlarada güç verecektir bunu unutmayın.en emin olana emanet olun
Kısa bir zaman diliminde ikinci kayıp oldu
Allah başka keder vermez inşallah, anne acısı için hangi söz teselli olabilir ki?
Allah sabır versin sevgili Nihat
Teyzeme gani gani rahmet diliyorum, nurlar içinde yatsın