Başın sağolsun mersan00

Lami Tiryaki

Onursal Üye
21 Nis 2009
514
3,756
Tanıyanlar bilir, Murat Erşan nam-ı diğer mersan0, çizgi roman camiamızın “gülen ve güldüren” kişilerindendir. Hayatının en olumsuz anlarında bile, bir gerekçe bulur, o dolgun yüzüne sevimli bir gülümsemeyi yerleştirir ve hayatının o anını olumlu kılmayı başarır. Ben yapamam bunu. O yüzden Murat’a hayranımdır. Aslında Murat’lar ailecek neşeli insanlar olmalıydı. Babasıyla ilk tanıştığım zaman farkına varmıştım bunun.

Ankara’da bir gün Murat ve dostlar buluşacağız. Bizi Dışkapı’ya çağırdı. “Babam ameliyattan yeni çıktı araba arıyodum iyi oldu la geldiğiniz” diye bizi hastanenin önünde karşıladı. Hiçbir şeyden haberimiz yok, şaşırdık. Yine habersiz bizi şoke etmeyi başarmış ve yüzüne o muzip gülümsemesini yerleştirmişti.

Baba Erşan’ı arabanın ön koltuğuna oturtup ameliyatlı ayağının konforunu sağladıktan sonra koyulduk yola. Murat habire konuşuyordu. Bir ara babasına,
-Baba bak bunlar benim koleksiyoncu arkadaşlarım, tanıyon değil mi?
-Hee hee.
-Geçen sene de sen varıkana(varken) geldiler hatırladın mı?
-Yoo ben tanımıyom bunları.
-O zaman niye hee hee diyip duruyon yav!
Murat o hep kullandığı aksanlı diliyle konuşuyor biz gülmekten kırılıyoruz arabada.

Murat babasından sıklıkla sözederdi. “Kız demedi erkek demedi hepimizi okuttu adam etti babam” derdi. Küçükken çocuklar her bir kitap okuduğunda harçlık verirmiş babası. Sıkça bunu anlatır kitap okumaya nasıl destek verdiğinden söz ederdi.

Evvelsi akşam haberi aldığımda telefonda Murat’ın sesini hayatımda ilk kez hüzünlü duydum. Baba Erşan, bu sefer ağlattı bizi. Toprağı bol olsun, nur içinde yatsın.

Selamlar
Lami Tiryaki
 

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,237
Sevgili kardeşim; başın sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun. Sana ve yakınlarına sabır ve metanet dilerim.
 

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,002
20,778
Başınız sağolsun, Allah sabır versin, mekanı cennet olur inşallah.
 

mersan00

Onursal Üye
23 Haz 2011
289
548
Ankara
Sevgili dostlarım Allah hepinizden razı olsun. Babamın vefatı nedeniyle cenazesine gelen, telefon eden, mesaj yollayan, forumda yazıp başsağlığı dileyen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. İnsanın başına gelince anlıyormuş ancak... insan bir sevdiğini kaybettiğinde küçük bir çocuğun bile avutmasına muhtaç olduğunu ancak yaşadığında farkedebiliyormuş. Allah sizlerden razı olsun, bütün sevdiklerinizin ve geçmişlerinizin öbür dünyaya göç etmişlerine Allah gani gani rahmet eylesin, onların yattıkları yeri cennetten bir köşe yapsın ve onları yattıkları yerden Allahın kendilerine nasip edeceği cenneti seyrederken, nezaman şu kıyamet kopacakta, Allahın lütfuna mashar olacağım diye sabırsızlananlardan etsin ve sizleri onlarla cennette hiç cehennemin isi hiçbirinizin üzerinize bulaşmadan direk cennete gidenlerden olarak kavuşmayı nasip eylesin. Amin. Murat Erşan
 

rafael

Yeni Üye
15 Kas 2010
82
100
Başınız sağolsun Murat arkadaşım.
Allah size ve sevenlerine sabırlar versin.
 

cemsultan

Aktif Üye
25 Eyl 2009
403
395
Başınız sağolsun Murat Bey.ALLAH size ve sevenlerine sabırlar versin.Merhuma ALLAH rahmet ve mekanını cennet eylesin.
 
Üst