Avengers Gizli Sahne ??

aneptun2

Yeni Üye
14 Şub 2011
86
128
Merhaba Arkadaşlar. Beni Avengers ın sürpriz sahnesi hakkında aydınlatırmısınız ? Yeni düşman gözüktü falan diyorlar.Ben filmi izledim ancak benm bulundğm yer sinema açısından ileri değil kimse sürpriz sahnelerin oynatılışına gereken önemi vermiyor.Lütfen eğer videoda koyarsanız sevinirim.

Son düzenleme:

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
419
Yeditepe İstanbul
Adı Thanos. Kozmik güclere sahip bir villain kendisi. Sahip olduğu güç o kadar muazzamdır ki Galactus'e bile kafa tutmuşluğu vardır.

Video'da uzaylı ucube insanları hafife aldık, o kadar da ezik değillermiş, intikam için hazırlıklara başlanmalı gibisinden bir şeyler söylüyor. Bu ahkamda bize devam filminin kesin olduğu müjdesini veriyor.

Ayrıca filmin sonunda bir gizli sahne daha olduğu söyleniyor. Marvel'in bir çok filminde vardır zaten. Tüm yazılar bittikden, teşekkürler edildikten sonra yayınlanan klasikleşmiş bir Marvel süprizi.

Ayın kahramanını seçiyoruz ya hani diyorum birde ayın kötüsünü seçsek nasıl olur :) Thanos'u şu an en çok merak edilen süper villain oldu.

aneptun2

Yeni Üye
14 Şub 2011
86
128
Bir gizli sahne daha mı :D ? Vay be adamlar haslılatı gördüler hemen ikinciye başlamışlar.Ama bu habere göre 2015 te gelecekmiş 2.cisi :( bu arada Thanosun ne dediğini öğrendiğim iyi oldu çok sağol kardeş :D