Dünyanın en çok hasılat yapan filminin çizgiromanı yokmu diyenler, var efendim.
Çizgiler, renkler olağanüstü. Farklı bir dünyaya birde bu açıdan bakalım.
Çeviriyi ben, balonlamayı Milyarderdahi dostumuz üstlendi.
Fontun ismini de kendi yazsın artık. font: CCVictorySpeechLower
Bu konu benim 5001.ci konum. Bir nebze birilerinin tebessüm etmesini sağladıysam ne mutlu bana.
Çizgi roman hepimizin.
Konuya gelince,
Alpha Centauri sistemindeki egzotik Pandora gezegeni üzerinde yaşayan Navi klanına ev sahipliği yapar. Yerli ve akıllı varlık Navi’ler bağlantıları aracılığıyla çevreleriyle ve doğadaki yaşam formlarıyla iletişim kurabilirler.
Fakat maden aramak için gelen insanların kullandıkları dev makineler, yüksek teknolojik silahlar ve yapay olarak Navi’ler arasında dolaşmalarını sağlayan ‘’Avatar’’ bedenler yüzünden Navi halkının yaşam biçimi bozulur.
Bu hikayenin tamamı zaman içinde gelişir, ilerler.
İyi seyirler.
Çizgiler, renkler olağanüstü. Farklı bir dünyaya birde bu açıdan bakalım.
Çeviriyi ben, balonlamayı Milyarderdahi dostumuz üstlendi.
Fontun ismini de kendi yazsın artık. font: CCVictorySpeechLower
Bu konu benim 5001.ci konum. Bir nebze birilerinin tebessüm etmesini sağladıysam ne mutlu bana.
Çizgi roman hepimizin.
Konuya gelince,
Alpha Centauri sistemindeki egzotik Pandora gezegeni üzerinde yaşayan Navi klanına ev sahipliği yapar. Yerli ve akıllı varlık Navi’ler bağlantıları aracılığıyla çevreleriyle ve doğadaki yaşam formlarıyla iletişim kurabilirler.
Fakat maden aramak için gelen insanların kullandıkları dev makineler, yüksek teknolojik silahlar ve yapay olarak Navi’ler arasında dolaşmalarını sağlayan ‘’Avatar’’ bedenler yüzünden Navi halkının yaşam biçimi bozulur.
Bu hikayenin tamamı zaman içinde gelişir, ilerler.
İyi seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: