Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu yayınlarda; hep eski evleri vb... gösterirler, şehirleri beton yığını, sadece İstanbul 10 basar, yıllarca Avusturya’da çalıştım, kırsalı dahil; girip çıkmadığım yeri kalmamıştır, Alpler hariç; benim açımdan pek bir şey yok, kırsalda şeker evler var bir miktar, bu açıdan biraz Almanya’dan daha iyi tabii, Almanya zaten felaket; dümdüz memleket, Alman ve Avusturyalıları sevemedim, Hitler’e karşı çıkan yaklaşık 200.000 Alman haricinde; hepsi ona itaat etti, zaten 200.000’i de temizlediler, olsun; onlar en azından onurlarıyla öldüler, diğerleri gık bile demedi, sevmem bu adamları, oğlum Almanca hariç tüm popüler dilleri öğrenmeyi tamamlamış olacak gelecek 3 yıl içinde, “Almanca öğrenme” dedim; vasiyetim, zaten Avusturya’da turizm biterse; Avusturya kesin biter, eline sağlık dostum, görsel anlamda da; ne varsa İskandinav ve Büyük Britanya’da var Avrupa’da bence, tabii bir biraları fena değildi hani