Buraya bu bilgiyi yazip resimleri koymakla hatami ettim acaba? Bunlar ne bicim yorum yahu... Eger etkinliklerin ne oldugunu anlamadiysaniz resimlerden, sorunki ogrenesiniz...
Buraya bu bilgiyi yazip resimleri koymakla hatami ettim acaba? Bunlar ne bicim yorum yahu... Eger etkinliklerin ne oldugunu anlamadiysaniz resimlerden, sorunki ogrenesiniz...
Böyle bir forumda böyle bir sınırlama bir mesaj yazma zorunluluğu getirilmesi yanlış bence, bu tarz şeyler mesaj yazımına yönelik olarak artış sağlasada sadece kupkuru bayat olan "sağol hatta saaaooollll" gibi bir sürü örnekleri olan iğrenç mesajlarıda doğuracaktır.Bence hiç değilse bir insanın mesaj yazması için belli bir şeye görüşünü belirtmesi gerektiği için mesaj yazmayı istemesi gerekir hani böyle olursa yazılan mesajlar daha bir anlamlı olur en azından benim düşüncem o.Neyse daha fazla konu dışı mesaja dönmeden bitireyim sadece kapalı içeriğin açılması için değilde sadece görüşümü bildirmek için yazdım.En azından kapalı içerik dışında başka bir şeylerde yazabilirdi hani insanların mesaj yazarken yazacakları bir şey olurdu.Neyse her ne kadar sürç-i lisan ettiysek affola...
ALLAH'A emanet olun.
Gecen aralik ayinda kisa ozgecmisimle beraber butun yapmak istediklerimi yazip o sirada yapilmak uzere olan heykellerden resimler eklemistim. Tarkan-Kurt ve Superman heykelleri. Bu sitelerden ziyaretcilerim oldu. O zamandan beri kac tane cizgi roman uzerine cafe acildi bilmiyorum ama cizgi roman severlerin hatirlayacagini sanmistim. Yani duvarlara bir kac cizgi roman asinca etkinlik yapmis saymiyorum kendimi. Asiago comic book cafe bar diye aratirsaniz facebook sayfasina uye olabilir ve daha fazla bilgi alabilirsiniz. Adim Mustafa Kemal. Bodrum'a yolu dusen herkesi beklerim.