Arşiv yapılsın !

f0b0a0s0

Yeni Üye
2 Ocak 2012
15
1
arkadaslar örneğin örümcek adam'ın bütün çizgi romanlarını teker teker indireceğimize hepsini tek linkten indirelim
Elinde bütün hepsi olan ve ya çoğu olan eksik olanları indirip bir arşiv yapsın
örneğin örümcek adamın Bilka yayınlarından mı ne hatırlamıyorum 121 mi ne sayısı var hepsini teker teker indirmeye kalksan uhuuu :)
tek linkle hepsini indirsek zamandan baya kazanç sağlarız:9:rolleyes::eek:;):p:D:):(

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,994
22,840
Sarıyer
O örümcekleri sayfa sayfa tarayıp, düzenleyip, paylaşıma açanlar üşenmemişler ama arkadaşlarımız tek tek indirmekten üşeniyor.

Olmaz olmaz dememek lazım ama bu forumda arşiv olmaz, olursa da zaten ben burada olmam.

Lütfen emeğe biraz saygı gösterelim.

Sevgi -Saygı

aytekincelen

Süper Üye
15 May 2010
722
208
Bu zamanın kolaycılığının,emek harcamadan kazanma isteğinin buraya bulaşmaması elbetteki düşünülemezdi ama bunca emek ve paylaşımdan sonra bu tarz bi düşünceyle karşılaşmakta düşündürmüyor değil !!!!!!

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,340
istanbul
düşünüyorum gerçekten ve diyecek hiç bir şey bulamıyorum... o yüzden sanırım hiç bir şey yazmayacağım bu konu ile ilgili... sadece düşünüyorum ne olacak diye... :D

Son düzenleme:

gruznan

Çeviri & Balonlama
20 Eki 2011
251
914
aslında herkes "hepsini birden şimdi indirelim" istiyor...ama okuyamayacaksak o kadar çok dosyayı indirmenin ne anlamı var ki...

ben mevcut linklerden 8 gb kadar indirdim...ve bunların hepsini okumam her halde bir yılımı alır...

ancak bu önerinin tek haklı tarafı "ölü linkler"...bazı paylaşımları açıyorum ve özellikle eski linklerin çoğunun ölü olduğunu görüyorum...linkler tazeyken hepsini indirmek sonra lazım olunca okumak istiyor insan...

ama o zaman forumun esas amacından uzaklaşılacaktır...yani forum bir iletişim ve paylaşma ortamı olmalı...sadece linkleri tıklayıp bilgisayara indirmek değil amaç...öyle olsaydı bir txt dosyasına bütün linkleri yazıp bırakalım...yeni ilave olanlar da altına yazılsın, isteyen istediğini alır...

böyle olursa forumun bir anlamı kalmaz...ben başka hiç bir forumda çr forumlarındaki iletişimi görmedim...bunun kıymetini bilmek lazım...

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,167
İstanbul-İzmir
Delinin biri kuyuya bir taş atar kırk akıllı çıkaramaz derler!
İşte olay budur!!!
Hadi hep beraber bütün çizgi romanları bir araya toplayalım sayın arkadaşımızın önüne koyalım!!
Ne gerek var keriz gibi tek tek sayfa sayfa taramış adamlara iki kelam yazmaya?
Uğraşılırmı o linke tıkla bu linke tıkla indir falan?
Saygıyla hürmetle önünüzde eğiliyoruz sayın üye!!
Evet varlığınız gerçekten muhteşem gözümüz kamaşmadan size bakamıyoruz bile!!

f0b0a0s0

Yeni Üye
2 Ocak 2012
15
1
aslında herkes "hepsini birden şimdi indirelim" istiyor...ama okuyamayacaksak o kadar çok dosyayı indirmenin ne anlamı var ki...

ben mevcut linklerden 8 gb kadar indirdim...ve bunların hepsini okumam her halde bir yılımı alır...

ancak bu önerinin tek haklı tarafı "ölü linkler"...bazı paylaşımları açıyorum ve özellikle eski linklerin çoğunun ölü olduğunu görüyorum...linkler tazeyken hepsini indirmek sonra lazım olunca okumak istiyor insan...

ama o zaman forumun esas amacından uzaklaşılacaktır...yani forum bir iletişim ve paylaşma ortamı olmalı...sadece linkleri tıklayıp bilgisayara indirmek değil amaç...öyle olsaydı bir txt dosyasına bütün linkleri yazıp bırakalım...yeni ilave olanlar da altına yazılsın, isteyen istediğini alır...

böyle olursa forumun bir anlamı kalmaz...ben başka hiç bir forumda çr forumlarındaki iletişimi görmedim...bunun kıymetini bilmek lazım...

Arada internet gidiyor o zaman okumak için çok işe yarıyor
Zaman başka türlü geçmiyor
Onun için hepsini birden indirelim bir klosörde istediğimiz zaman okuruz

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,901
143,016
Değerli dostum;
Bu önerin daha evvel farklı veya aynı şekilde teklif edildi,kesinlikle sıcak bakılmadı ve bakılamazda...

Sebebi her bir kitap büyük emeklerle taranmış ve eklenmiştir.

Her kim olursa olsun, emeğe saygının ve paylaşımın ifadesi bu olmamalı.

Verene zor gelmiyorsa alanada zor gelmemeli...

Siteye ilk geldiğiniz günden itibaren yazdığınız mesajlar şahsen beni hiç mutlu etmedi, inanıyorum forumdaki arkadaşlarıda hoşnut etmemiştir.

Biraz daha sağlıklı ve foruma uygun yazılar yazmanızı en azından indirmiş olduğunuz kitaplara karşılık bir teşekkür yazısını görmek isterim.

Kırık link konusunda foruma yüklenen kitapların tamamı çoğu arkadaşımızda mevcut,kırık link bildiriminde yenileniyor,bu açıdan herhangi bir problemimiz yok.

Gereksiz konular için başlık açmamanızı rica ederim.

Burada sadece kitap paylaşmıyoruz,dostluğumuzuda paylaşıyoruz.

cagataykhan

Süper Üye
13 Mar 2010
569
1,277
üstat ertuğrul'a tamamen katılıyorum. sadece o arkadaşa diğer sitelere bir göz attıktan sonra tekrar yazdığı mesajı gözden geçirmesini tavsiye ederim.(hem de tüm iyi niyetimle)arşivden geçtim tek link için bile vip diye bir saçmalık icad etmiş herifler.sorgulama hakkı bile vermedikleri gibi resmen dalga geçiyorlar.eminim bu arkadaş bunları yaşamamış.bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp demişler.tüm dostlara selam ederim.

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,840
6,413
Burası toptancı pazarı değilki arkadaşım bizim zevkimiz ve emeğimiz her gün karşımıza yeni bir süriz taramanın çıkması, forumda yeni şeyleri arayıp bulmaktan geciyor.
Not: ben buna yeni gelen hastalığı diycem artık nedense böle bir istek doguyor yeni arkadaşların içinde:) bir tedavisini bulmak lazım :)

hadramut

Aktif Üye
19 Eyl 2009
406
958
bugüne kadar toplu kitaplardan indirmedim
indirmemde

okumayacak olduktan sonra ne olacakki
ben bir kitabı indiririm.
sonra okurum.
sonra tekrar okurum
işin keyfi burada.

boşverin tek tek indirin
hem dostlara merhaba deyin
hemde keyfini çıkarın.

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,685
metu
Foruma yeni gelen ve ilgisiz arkadaşlardan sürekli böyle teklif gelir.Amaç kitap
okumak olamaz tabiki,bunların amacı arşivi başka yerlerde kullanmak.Adamın mesajlarına bak hiç ciddiyet varmı bir sürü yüz şeklini yanyana sıralamış aklınca espiri yapmış.Bu tür insanlarda emeğe saygı olabilirmi,daha doğrusu emeğin ne olduğu hakkında hiç bir fikri varmı.Kitabın tarama aşaması yükleme aşaması ve paylaşılması aşamasının ne kadar emek istediğini anlamak için,insanların düşünen insan olması gerekiyor.Bu vesile ile emeklerini bizimle paylaşma inceliğini gösteren arkadaşlarıma saygılarımı sunarım.

f0b0a0s0

Yeni Üye
2 Ocak 2012
15
1
Foruma yeni gelen ve ilgisiz arkadaşlardan sürekli böyle teklif gelir.Amaç kitap
okumak olamaz tabiki,bunların amacı arşivi başka yerlerde kullanmak.Adamın mesajlarına bak hiç ciddiyet varmı bir sürü yüz şeklini yanyana sıralamış aklınca espiri yapmış.Bu tür insanlarda emeğe saygı olabilirmi,daha doğrusu emeğin ne olduğu hakkında hiç bir fikri varmı.Kitabın tarama aşaması yükleme aşaması ve paylaşılması aşamasının ne kadar emek istediğini anlamak için,insanların düşünen insan olması gerekiyor.Bu vesile ile emeklerini bizimle paylaşma inceliğini gösteren arkadaşlarıma saygılarımı sunarım.

Eğer öyle bir amacım var ise ALLAH BİR DAHA İNTERNET KULLANMAYI SANİP ETMESİN